User Tag List

Sayfa 73/366 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
6947 sonuçtan 1.369 ile 1.387 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaLuK-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağı solu her yeri darbeli boyalı olsaydı ama logo iptali olmasaydı temiz olcaktı gunumuzun modası da bu dimi
    birde yürümeyenleri de ekle sen ona yürümüyor (yürüyemeyen ) ama biblo

abdullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bu 106 piyasasını burda belirlemeye calışan adam kaldı mı hala? surekli konusan 2-3 adam istedigi arabayı sattırıyo istedigi arabayı çöp yapıyo,illa arabanın guzel olması için burda surekli yazan adamlarla yakın arkadas mı olması lazım ben bu kiraz için konusmuyorum detayını bilmem genel anlamda burda adamına göre arabanın iyi yada kotu oldugunu surekli goruyoruz + olarak bi arkadasta bas bas bagırmıs plaka sorgulama yapın,hasar kaydı vs kardesim sen kendi arabanı sorgulattında mı aldın?

bi arkadaş demişin galiba bana demişin herhalde kardeşim ben sorgulatıpta aldım ve hepte öyle yapıyorum sıkıntı çekmedende satacağım zaman satıyorum
    Clio RS
    VT 194 106 GTİ
    FUB 74 EG Sİ
    ßazen Gerekeni Değilde ,Yakışanı Yapmak Gerekir[/B] [/COLOR][/B]

HaLuK-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı abdullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi arkadaş demişin galiba bana demişin herhalde kardeşim ben sorgulatıpta aldım ve hepte öyle yapıyorum sıkıntı çekmedende satacağım zaman satıyorum
    kardesim o zaman yanlış yoldasın,ha normal palio,astra golf bilmemne binicisi olsan belki dediğin sekil plaka veya sase sorgusuna guvenip alma sansın olabilir,ama özellkle bu tarz 106 gti,Clio RS vs tarzı araclarda sorguya guvenme,almadan önce işi iyi bilen ustalara göster incelettir detaylı ekspertiz yap oyle al,sonra kendi arabanı kazasız zannedersin satarken daha buyuk sıkıntılar cıkarır basına..

judgeGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok mu boncuk biblo, bebekler bebeği, trameri çiçek, sanruflu klımalı değişensiz 2-3 parça boyalı 106

he bide kelepir olsun
    Alıntı emre_ozr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206 zaten çok ii yürüo ama 106 nın ince conta baya bi ince heralde maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim o zaman yanlış yoldasın,ha normal palio,astra golf bilmemne binicisi olsan belki dediğin sekil plaka veya sase sorgusuna guvenip alma sansın olabilir,ama özellkle bu tarz 106 gti,Clio RS vs tarzı araclarda sorguya guvenme,almadan önce işi iyi bilen ustalara göster incelettir detaylı ekspertiz yap oyle al,sonra kendi arabanı kazasız zannedersin satarken daha buyuk sıkıntılar cıkarır basına..
    106 gti,clio rs tarzındaki araçları illaki işi bilen birilerine gösteripte alıyoruz zaten orda sıkıntı yok ama arabanın değerinin neredeyse yarısı kadar hasar kaydı çıkıyor ise o zaman ne kadar değişende olmasa bile yinede benm gözümde alınmıyacak bir araçtır o aracada boşuna o hasar çıkmamıştır.
    Clio RS
    VT 194 106 GTİ
    FUB 74 EG Sİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 gti,clio rs tarzındaki araçları illaki işi bilen birilerine gösteripte alıyoruz zaten orda sıkıntı yok ama arabanın değerinin neredeyse yarısı kadar hasar kaydı çıkıyor ise o zaman ne kadar değişende olmasa bile yinede benm gözümde alınmıyacak bir araçtır o aracada boşuna o hasar çıkmamıştır.
    Ya uzatmak istemiyorum kardesim de hasar kaydı yok diyelim ama arabada degerinin yarısından fazla hasar var o nasıl olcak? Hasar kaydı olup o kadar önemli biley olmaması mı daha iyi kayıtsız olup trenle sevilmiş olması mı? Alcak olan içine siniyosa baktırıp alcak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya uzatmak istemiyorum kardesim de hasar kaydı yok diyelim ama arabada degerinin yarısından fazla hasar var o nasıl olcak? Hasar kaydı olup o kadar önemli biley olmaması mı daha iyi kayıtsız olup trenle sevilmiş olması mı? Alcak olan içine siniyosa baktırıp alcak.
    Aynen öyle almak isteyen canı nasıl isterse o şekilde hareket edicek daha fazla uzatmanın anlamı yok konuyu
    Clio RS
    VT 194 106 GTİ
    FUB 74 EG Sİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plakaya işlenmeden, sigortadan yaptırılmayan bir çok 106 gti biliyorum... kaportacının 7 liraya alıp toplayıp 12-13 liraya sattığına şahit oldum..
    O yuzde bu tarz araçlard tramer ve plaka sorgusu yeterli olmayabilir. Güvenilir kaporta ve motor ustanıza göstermekte herzaman yarar vardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen öyle almak isteyen canı nasıl isterse o şekilde hareket edicek daha fazla uzatmanın anlamı yok konuyu
    Alıntı okankrgz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Plakaya işlenmeden, sigortadan yaptırılmayan bir çok 106 gti biliyorum... kaportacının 7 liraya alıp toplayıp 12-13 liraya sattığına şahit oldum..
    O yuzde bu tarz araçlard tramer ve plaka sorgusu yeterli olmayabilir. Güvenilir kaporta ve motor ustanıza göstermekte herzaman yarar vardır.
    Evet bende buna cok sahit oldugum için arkadasa bunu anlatmaya calışıyorum.kayıda guvenip alanlar acı tecrubeyi yasayınca bi daha guvenmemeyi öğrenirler ne diyelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı okankrgz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hasar kaydı yok ama araba tertemizdir düşüncesinde değilimki zaten illaki temiz bile olsa kaydı sağlam ustalara göstercen tabikide ama tertemiz denilen kayıt çıkanları nasıl bi yol izlenir bilmiyorum artık
    Clio RS
    VT 194 106 GTİ
    FUB 74 EG Sİ

emirreis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzman Bir S i g o r t a c ı Olarak Tavsıyem....
    Sadece Tramere Baglı Kalarak Araç Alınmaz!!! Babalara Gelırsınız Maazallah
    Saygılar...
    Ömür İmtihanla Geçiyor

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiraz kırmızı level atlamış ama kazası yok diyolar o zaman bakılıp alınabilir o zamanlar herkezte apaçilik vardı herhalde sahibinin parası 306 ya yetmedi 106 yı dönüştürmüş hahahha ama airbag değişik 99 airbag var eski resimlerde üzerinde
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Yiğit Güllüler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kiraz kırmızı level atlamış ama kazası yok diyolar o zaman bakılıp alınabilir o zamanlar herkezte apaçilik vardı herhalde sahibinin parası 306 ya yetmedi 106 yı dönüştürmüş hahahha ama airbag değişik 99 airbag var eski resimlerde üzerinde
    +1 aynısı solıcektım
    VW 1303 S

MKG500
    Misafir
    tramer es geçilecek bi sistem değil sadece tramer de göz önünde bulundurulmaz ama göz ardıda edilemez sistem 2003-4 yıllarından sonra aktif olarak kullanılmaya başlandı 98 model bi aracı ele alırsak 5 senesi kayıp ondan sonraki dönemlerdede sigortaya basvurmadan yapılmıs olabilir o nedenle mantıklı olanı hem usta hem tramer yaşadığımız dönem malesef onu gerektiriyor bu arada bende sigortacıyım yarısmacı arkadaşlara başarılar dilerim
    saygılarımla

ycLbLgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sinan yanlış anlamada sen zulümler görmüş arabayıda tavsiye ettin burda zamanında şimdi burda plaka falan vermiyim ..
    Birde bu resimleri yayınlanan araba olduğunu ben bilmiyordum şimdi öğrendim, öyle olsa bile 1.5 sene önce falan yine burda satılık ilanı vardı herke ovvvv süper alınacak araba diyordu + olarak aylarca yücelden satılıktı neden kimse birşey yazmadı.
    Yanlış anlaşılmasın arabayı pazarlamaya çalışmıyorum (onu burda yapanlar çok iyi yapıo ben beceremem zaten ) doğru gördüklerimi yazdım sadece.
    eyv abi .
    sözüm burda cok bilmislik taslayip 2 3 parça arabalara binenlere ve de boş sorgu yapanlara ..
    arabanın hasar kaydı olabilir . hasar kaydı olmayıp pertten kötü 106 lafi da görüyoruz biliyoruz bebek diye binilen lansedilen 106 larida iyi biliyoruz . kirmizi 106 bendeydi gidin Türkiye'nin en iyi 106si dedigin arabaya binin bide o kiraza binin benim yazdıklarımı daha iyi anlarsınız . herkes laga luga yapıp arabaya çamur atmasın . şimdiki sahibi al Yücel arabayı desin ben gözüm kapalı alırım o yüzden buralara kelime oyunu yapan arkadaslara sesleniyorum fazla laf kirliliği yapmasinlar
    06 Z 7330/e46
    16RV840/Leon
    38EG636/A3
    38YS538/Vti
    64KD732/E200
    38NN354/GTi
    38ZH434/GTi
    38AG367/GTi
    38VT012/Vti
    38YY502/GTi
    38YE602/GTi
    3YR792/206
    38YE341/GTi
    38AV256/GTi

Painkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden logo iptali olmayan 106lara memur işi derlerdi. Çok değil bi kaç sene öncesine kadar bile vardı bu moda, logo iptali, angel farlar stop, güzelim orj. jantlar yerine alakasız jantlar, vs.
    Bu da önceki 106'mdan örnek;

Alıntı Painkiller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski aracım, yenisine daha bişey yapamadık.

Öncesi;

Sonrası;

Fotoğrafı alıntı yaptığım konu da bu, güzel bi konu aslında
    http://www.techturkey.com/forum/foto...i-sonrasi.html
    '01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsettiginiz araba 106 gti...arabayi bilmeyen kisi zaten anlamaz.arabadan anlayan kisininde bakacagi belli basli seyler var sase motor durus gidis vs

Ben hic gormedim oooo bu 106 nin kaput degisil alinmaz diyenini

Herkez hayati boyunca bir aracin kötu halini yada zamanini gormus oooovv o araba alinmaz pampa 4 sene once sahibi motor patlatti

Yav kardesim 4 sendir bu araba yoldaysa demekki yapildi.adam kildi gitti komple motor koydu nerden biliyorsun son halini..

Diger bi konu ise su saksakci tayfasi.bukadar yancilik yapmayin kesin emin olmadiginiz bilmediginiz arac icin galiba oyleydi emin degilim ama su araba olabilir demeyin..kul hakkina giriyorsunuz

Ha kesin bildiginiz bilgi vardir

Atiyorum 34 xyz 34 ortadan kesildi iki arabadan bir araba yapildi diyip nokta atisi yaparsin ona lafim yok
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

EmrahErdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
    37 UL 6786 - TWİNGO
    81 EY 443 - TWİNGO
    34 VA 9385 - PEUGEOT 306
    34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28634513/detay

arkadaşlar tanıyan, bilen ,giden, gören ??? çok yakın bir arkadaşıma düşünüyoruz.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)