User Tag List

Sayfa 102/366 İlkİlk ... 25292100101102103104112152202 ... SonSon
6946 sonuçtan 1.920 ile 1.938 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

Araç galeride aradım. Sadece sol kapı değişmiş denildi. Kazada göbekten değil. Sol kapı açıldığında arkadan gelen araç vurmuş.
    Bel altı boyalı.

Araç bilen veya düşüncesi olan varsa hafta içi İstanbula gitmeyi planlıyoruz...

Edit :

SMS ile TRAMER'den sorgulattım.

***5639 Sasi no'lu aracın 1 adet hasarı mevcuttur. HSR1: 11 / 04 / 2009 Carpma

17.05.2010 113177 KM

18.10.2012 142972 KM
    Bence birkac alternatif gorecek arac daha bulup oyle gidin derim , fiyat makul degil resimlerde hic hos gozukumuyor bence arac gidince anlayaksiniz diye dusunuyorum.
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dreamxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bilen eden bu aracı ?
    bu aracı bilen bir abimiz yok mu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aracı bilen bir abimiz yok mu ?
    İzmit/Körfez'den satılan araçsa bu araç tavanda boya yoktu, hatta alan eleman yetkili serviste ekspertiz yaptırdı değişeni falan çıkmamıştı, aracın eski plakası 34 EU .... bişeydi, klimasız olması lazım (ilan detayına bakmadım) Şuan ki ilan sahibine nerden aldığını sorarsanız ve Körfez derse %99 bahsettiğim araçtır. Burdayken katalizörüne kadar üzerindeydi aracın.. orjınal biniyordu sahibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı okankrgz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmit/Körfez'den satılan araçsa bu araç tavanda boya yoktu, hatta alan eleman yetkili serviste ekspertiz yaptırdı değişeni falan çıkmamıştı, aracın eski plakası 34 EU .... bişeydi, klimasız olması lazım (ilan detayına bakmadım) Şuan ki ilan sahibine nerden aldığını sorarsanız ve Körfez derse %99 bahsettiğim araçtır. Burdayken katalizörüne kadar üzerindeydi aracın.. orjınal biniyordu sahibi.
    sağolasın abi sanırım dediğin araç, tramer'de birşeyi çıkmadı aracın eski plakası 34 denildi sorgulattık şimdi şaseden... klima ve airbag yok değişen ve kazasıda yok denildi sahibi tarafından henüz göremedik ama kısmetse gidip göreceğiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önceki sayfalarda sorgulandı daha önce griymiş
    yaşın küçük senin delikanlı o yüzden büyük laflar etmicem sana. Araç bende arkadaslar ( ***** sitede indigo 19.750 fiyatı olan) telefon numaram adresim v.s herşeyim orda buyrun gelin beklerim. Bu arkadaş gibi biyerinden laf uyduranlarıda beklerim cay icmeye gelenleride beklerim.
    106 rh (+)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağolasın abi sanırım dediğin araç, tramer'de birşeyi çıkmadı aracın eski plakası 34 denildi sorgulattık şimdi şaseden... klima ve airbag yok değişen ve kazasıda yok denildi sahibi tarafından henüz göremedik ama kısmetse gidip göreceğiz
    yardımcı olduysam ne mutlu dediğim&dediğin gibi kazası belası yoktu ama şunuda bil satan arkadasımdı ve 13,500-13,750 tl civarında bi paraya sattı 1,5-2 sene önce bunu göz önünde bulundurarak sağlam pazarlığını yap... klima aırbag yoktu dediğin gibi sarı kumaş desen döşeme olması lazım. eski halini koruduysalar iç döşemeleri falan çok temizdi. Kolay gelsin şimdiden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UF9370 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaşın küçük senin delikanlı o yüzden büyük laflar etmicem sana. Araç bende arkadaslar ( ***** sitede indigo 19.750 fiyatı olan) telefon numaram adresim v.s herşeyim orda buyrun gelin beklerim. Bu arkadaş gibi biyerinden laf uyduranlarıda beklerim cay icmeye gelenleride beklerim.
    ben bi yerimden laf uydurmadım uslubunuza dikkat ederseniz iyi olur büyük laf edecek hakkada sahip değilsiniz , sadece önceki sayfalarda yazılandan bahsettim madem doğru değilmiş bunun için kusura bakmayın

yunus_kg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstündeki jantlar replica ederini ben bilemem ama 15den fazla vermeyin bence , bide son fotoğrafda kapıyla arka camurluk arasında bariz renk farkı var görünüş olarakda yorgun geldi
    renk farkı olunca ne oluyormuş bana bunu bi açıklarmısın kazalı yada taklalı mı
    CRC GARAGE

yusufiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yunus_kg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fark bildiğiniz çamurluk ile kapı rengi farklı. Bu bir alıcı için sıkıntı olabilir. Orada bir işlem , değişim , boya vs. var demekki ve bariz fotoğrafta belli oluyor.

Hoş bir durum değil açıkçası.
    Yusuf K.

EPPassion

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fark bildiğiniz çamurluk ile kapı rengi farklı. Bu bir alıcı için sıkıntı olabilir. Orada bir işlem , değişim , boya vs. var demekki ve bariz fotoğrafta belli oluyor.

Aldığın arabanın en genci (2002 model) 11-12 yaşındaki bir arabanın boyasız olması nadir bir durum ki boyasız 106 nın da ederi 25000 + rakamlar hem 14-15 e araba arayıp hem kız oğlan kız olması beklenemez
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

yunus_kg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bukadar ayrıntılı düşünüyorlar 15 16 dan fazla para vermiyorlar.. renk farkı olmayıp ortadan dikişli olsa daha mı iyi olur. Bu devirde miken yaranır.kaç yaşında araba belki adam parça boya yaptı. miğde bulandırmıcaksa hakedilen parayı verceksiniz alacak arkadaşlara söylüyorum yanlış anlamayın. 3 parça boyalı arabayı almıyorlar enteresan enteresan paralara 106 sorguluyorlar heralde bu işi zevk için yapıyor bu arkadaşlar
    CRC GARAGE

yusufiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldığın arabanın en genci (2002 model) 11-12 yaşındaki bir arabanın boyasız olması nadir bir durum ki boyasız 106 nın da ederi 25000 + rakamlar hem 14-15 e araba arayıp hem kız oğlan kız olması beklenemez

Ben sadece soruya cevap verdim Eser Abi Şahsen benim için boya problem değil 2001 bir araba 10 yılını garajda geçirim 100.000 140.000 tabiki yapamaz. Sadece farkı söyledim ben.

bukadar ayrıntılı düşünüyorlar 15 16 dan fazla para vermiyorlar.. renk farkı olmayıp ortadan dikişli olsa daha mı iyi olur. Bu devirde miken yaranır.kaç yaşında araba belki adam parça boya yaptı. miğde bulandırmıcaksa hakedilen parayı verceksiniz alacak arkadaşlara söylüyorum yanlış anlamayın. 3 parça boyalı arabayı almıyorlar enteresan enteresan paralara 106 sorguluyorlar heralde bu işi zevk için yapıyor bu arkadaşlar
    Ben sadece durumu söyledim üstadım. Yoksa boya vs takıntılı olan kişiler içindir.
    Yusuf K.

EPPassion

Pitbull... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kazalı yada taklalı gibi bişey söylemiş miyim sadece fikrimi söyledim bu sizi ne ilgilendirir ?

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hay ağzına sağlık yunus

turbo_selo
    Misafir
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen sölemedinmi bana techturkey de UHS yi sorgulayan bendim diye Fatih Sitesinde ? Hala başka Selanım mı diosun yani peki öle olsun çok istiyosan arabayı pm at sahibinin numarasını pmleyim sana ama 20 den aşağıya vermez arabayı
    Kardeşim heralde ortada bir yanlış anlaşılma adım selahattin selan kim anlmadım ayrıca fatih sitesinide bilmem sana zahmet numarası varsa atarsan sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 136202263

araç hakkında bilgisi olan varmı??? yakın bi arkadaşım düşünüyor..

TC_VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bye Bye Gti This is Vti

Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)

THe_ONe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)