Connecting Site...
şu nasıldır arkadaşlar?
106 dan öyle bir soğuttular ki arabayıda sattım gruplardan da çıktım.bu aracı alsaydım eğer direk proje aracı olacaktı saplamadan saplamaya çıkarıcaktım gündelik kullanılmıcaktı kısmet olmadı![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Sahibindene girdim istanbuldan 25000 lik ilan göremedim hocam![]()
bu arada 106 lar yine iyi vti lar 35 40 kapısına dayandı. 2012 208 Allure 156hp var cam tavan dijital klima fln gırtlak 30 bin km de 40 bin lira. bi yanda 20 yaşında en iyisi 300 bin km den çekme komple boyalı vti bi yanda 3 yaşında araba..
bu piyasaya akıl sır erdirmek mümkün değil gerçekten.
Konya'da 14.000 liraya almadığım gti İstanbul'a gitti 17.500 den ilana koyuldu 1 hafta ya durdu ya durmadı satıldı. Yine 17.000 liradan beğenmediğim için almadığım gti başka bir ile satılmış yakında o da yüksek bir fiyattan düşer ilana. Aslında suç yüksek fiyat yazanlarda değil o araçlara istenilen paralara alan bizlerde, gerçi bir yerden sonra piyasada uygun fiyata alınacak araç kalmıyor mecbur alınıyor bakalım nereye kadar yükselecek gti fiyatları.
Makina cok cok temiz degilse alicilarin o paralari verecegini sanmiyorum..Birde sorgulamalarda kafama takilan zavalli 106 lara 3-5 aydan fazla binen cok nadir..sebebi ne olabilir acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)