Zaten arkada renk farki cok fazla var iyi boyanmamis
Printable View
01 YN plakali arac hakkinda bilgisi olan varmi
tek bildiğim gri'den siyah olduğu
Eski sahibi forumdan olmasi lazim
Arkadaşlar s2000 bakıyorum vsa yada vsa sız farketmez ,uzun süre binicem oyüzden düzgün masrafsız bir araç arıyorum,ilânların dışında satan arkadaşlar varsa bana pm atabilir ...
Önceliklerim ağır hasar kaydı Olmasın ve düşük km olması tercihim ...
Ciddi anlamda ,gerçekten satmak isteyen arkadaşlar bana ulaşırlarsa zaman kaybetmemiş oluruz...
Daha önce s2000nim vardı neyin ne olduğunu biliyorum...
saygılar...
Link
Durumu nedir km'si gerçekten doğruysa çok iyi bilgisi olan var mı acaba ?
plaka araca ait değil 2010 model volkswagen cıkıyor bide plaka kesınlıkle verılmeyecekmıs :)
01 YN 'nin eski sahibiyim . Griden komple siyaha boyattım , roll'de motor kırdım , haramidere'de bariyerin altına girdim , 2 kere komple boyattım .. Bi ara s2000 parçacılarıyla akraba oldum parça ala ala , yani her parçasını elime aldım diyebilirim abartmıyorum . Heee ama kimse yanlış anlamsın cokda uyguna sattım . Kimsenin ekmeğiyle oynamıyorum aklıma gelen bişey varsa yazarım . He unutmadan gri halindeykende abimin arkadaşı evren oto sanayiye giderken sol lastiği kopardı bu kadar . Benden sonrada adanada kaldırıma cıkıp duvara vurdular . Yani ön taraf abartmıyorum 4-5 kere yenilenmiştir.
Kalaycı 33 plakaydi ara sokakta takla atmis vaziyette fotosu olan gri araba
Bayıldım buna çok güzel olmuş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82281407/detay
33 bmp ise acaip yorgun kötü görünüşü ve acaip kötü egzoz sesi dikkatimi çekmişti 1 hafta önce görmüştüm