34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı
İsteyene ordaki fiyattan saplarim mal bende para sizde he yarin obur gun satmak mi istiycem o zamanda bu fiyati yazicam bu siteden surekli 105 e satarsan aliriz 100 e satarsan aliriz diye mesaj atanlarin hic biri konuya yazmamis hep alamiycaklar altinda arabasi olupta yazalimda konuda tartisma ciksin modundaki insanlar abi yillarca ben bu parayi istiyorum isine gelen alsin diye mal satarken kimseyle pazarlik yapmayan adamlar milletin avukatligini yapmaya baslamis kimine gore reklammis yaptigimiz kimine gore dalga gecmek heeee burda galeri sahibi olupta kapisina 3-5 s2000 cekip millete kazasiz diye satanlarda var onlarda yazsin bende cogu kisi kazali s2000 almasin diye ugrastim durdum yillarca bende zar zor aldim aldim gotum kalkmadi kusura bakmayin artik onune gelen s2000 almasin diye yaptik belki 3-5 tane sacma sapan apaci yuzunden her yerde tip tip bakildi arabalarimiza simdi boyle tiplerin binmesinden ise arabanin degerini bilen insanlar binsin heee parasi yeten varsa dedik belki bi delikanli cikar hepsini 150 den toplar varsa boyle bi delikanli mallar orda kimse altindaki arabayla boburlenmiyo satilmazsa satilmasin otoparkta yatiyo