Boş muhabbetlere cevap vermiyorum.İlgilenenler özelden yazsın lütfen...
Printable View
Boş muhabbetlere cevap vermiyorum.İlgilenenler özelden yazsın lütfen...
95 e vsa sız s2000 ey maşallah abi beni bi kardeşin olarak gör sakın yanlış anlama ama o fiyata ilana koyarsan burda direk ulan vsa sız 95 oldu yokartık bu ne be kardeşim diye biri çıkıp bişey yazarsa şaşırma :)
Haydi sıra pertcilerde biz topladik benim diyenden daha iyidir :)
Yine mi cikmis gun yuzune bu konu :) çekirdegi alip geliyom
konu güzelde artık sorgulama yok
Yazdığımı gözünle oku benm gözümde en kralı bu para etmez evet ben ucuza alıyorum piyasası neyse satıyorum zorla satmıyorum ben ticaretini yapıyorum nerde n zman hangi beyaza 85 yazmışım acaba 😃 bnde 2 tane beyaz oldu birini 67 ye diğerini 72 ye sattım bay mikser hadi karıştır ortalığıda rahatla 😃
Beyler ilandaki vsa siz yuksek fiyatli s2k lar sadece yazdiklari fiyati isterler herkes ticaretinde s2000 e zevkine binen 3-5 kisi var kirmizi gp 371 gursel pardun diye bir amcamizdaydi plakadan belli arabanin sadece sag yada sol marspiyel altinda boya var az bi sey tentesi ve katalitik serviste degismis istenilen fiyat benim konustugum zaman 85 liraydi ama yanima gel dahada bi sey yaparim demisti bana simdi ilana bakiyorum 100 kusurlerde yani herkes ekmeginde eski arabam vsa siz di simdiki vsa li ben keske hic vsa siz bir araba almayip direk vsa li alabilseymisim bende akli olan vsa siz arabaya 80 ustu vermesin mal bende de olsa inanin istemem ben sadece 80 uzeri oldugu icin almadim gp plakayi araba cok temiz kotulemiyorum arabayi alinabilecek araba fiyati sahibi belirler ama ben vermem 70-75 uzeri sonra satarken kufur yemek istemem
ticaretçiler belli zaten piyasada ama kımse kimseyi kandırmasın hatasız bir s2000 2006 model düşük km 90dan aşağı satılmazki bu mıllet ne paralara iyi toplanmış satılan s2000leri gördü. vsasız bu para vsalı bu para olayıda kapandı artık boyalı değişenli 2008 alacağıma temiz 2006 alırım daha iyi aynı paraya mantıklı olan bu.
vsalılar üst segment vsasızlar boş donanım diye birşeyde yok hertarafı aynı bu aracı adam gibi kullanmazsan vsada kurtarmaz senı vsa kendın olacaksın. kendını frenliyen ,arabasını tanıyan adam gibi yerinde basan zarar görmez zaten.
Kardeşim isteyen istediğini yapar ister ticaret ister keyf isterse biner kimsenin kimseye yargılama gibi bir durumu yok yasin güneri 1 seneye yakındır facebooktan tanırım ve herhangi bir menfaatim muabetimde olmamıştır fakat yukarda allah var olumsuz bir şeyini görmedim kısacası polemik yaratmayalım hiç gerek yok + olarak yaptığın bu terbiyesizliğinde luzümü yok ...
Site yönetimi buna bi el atsın kafasına göre herkez girmesin şuraya bilende konuşuyo bilmeyende muhabbet s2000 olunca dışardan gören aa zengin piçi ukala gözüyle bakıyo ben ekmeğimdeyim kardeşim alır satarım zorla kimseye biley satmıyorum alırken mantıklı araba alırım satarken zorlanmam 4 tane s2000 sattım hiçbitanesi arkamdan küfür etmemiştir etmezde bu dönemde s2000 popüler onu alıp satıyorum şahin doğan popüler olsa onuda alırım allaha şükür kendim çalışıp kazandım babamın gölgesi yeter tabiki ama öle her s2000 e binene concon gözüyle bakmayın s2000 deiğil ferrariyede binsem hala hayalinde hatasız bi Doğan yada T stop var çocukkende hayaldi halada öle aslımı inkar etmedim etmemde o yürek yiyen arkadaşada tekrara sölüyorum klavye delikanlılığı yapma burda kimn n oldğunu herkz bliyo ..
Connecting site... bilgisi olan varmı arkadaşlar