Ayip sana renk beden soyle donlar benden hediye
Printable View
Ayip sana renk beden soyle donlar benden hediye
Şimdi cool tribine düşme boşuna, sen insan gibi efendi gibi yaz yada kime neyi yazıyosan alıntı yap, don muhabbetine istinaden ben senle muhattabım ne bana ne burda ki kimseye hakaret etme hakkın yok kimse sana hakaret etmemişken.
Ne seni tanırım ne bilirim beni hiç ilgilendirmez ne yaptığın neye bindiğin kimsenin malında gözümüz yok çok şükür. Site inşaatken yazsanda farketmez ben insanmısın değilmisin ona bakarım.
Hepsi sizsiniz abim hepsi sizsiniz adamda sizssiniz zenginde sizsiniz
gökhan kardeşim sen arabana istediğin parayı verebilirsin dert değil ama sana satan acaba ulan adama ne saplamışım parasını çıkarmak için ne para istiyor diyor da olabilir. Haa bi de senin abi şu para olur mu valla bu kadar param var diye aldığın arabayı senin yazdığın fiyattan sırf sana laf sokmak için alıp lafı sokup arkasından da arabayı orada gözünün önünde yakabilecek adamlar var. Öyle bir laf sokar ki ben mi adam sapladım adam mı bana sapladı diye ömür boyu düşünürsün. Dilin kemiği yok ama yazdıklarınızı bi daha okuyupta post edin bence.
Şafak haklı bütün s2k sahiplerini aynı kefeye koymayın. Adam olanlar var bi de arabaya bindiği zaman kendini adam hissedenler var. İkisi karışmasın.
aren kendınden aldın sattın zamanında kımse kimseye diyormu 350zyı evoyu kaça aldın şimdi kaça satıyorsun oo fazla diye. daha gecen sene 60 70 lere satılan z ler şimdi 100 üstü baya baya kımse onlara laf demiyor mılletın derdi kederi s2000 olmuş valla , evin 4. aracı benım arabamda haftada ayda bir binerim km yapmasın işim olursa uygunsa gideceğim yer dizelle giderim trafik çoksada arabaları kapatır otobüslede giderim. ben koymadım ılanlara o şekil ama bence haklı bir tavır cok ele ayağa düştü olması gerekendı doğru oldu.
Şu yazının katıldığım tek yeri 3. mısranın yarısıdır doğru olan bu isteyen istediği fiyatı yazar mal satıcıda para alıcıda işine gelmezse almaz olur biter .kanıma dokunuyor yazmışsın s2000 hayali olanda var 350zde evoda satsana sen aldığın fiyata yada daha aşağısına hayallerı gerçek olsun isteyenlerin ?. esnaf ağızlı olup sosyal mesaj vericem diye ortalığı bulandırmak hoş değil
Erdinç Kurumoğlu
3 dk. · Adana ·
techturkey de yöneticiyi yada ilgili kmse tanıyan yok mu? üyeliğimi aktifleştirmesini söyleteceğim
pazarlık payı 50 bin tl
az daha bekleyip 2015 typer almak daha mantıklı sanki :D
Haha madem top önüme düştü gelişine vurmak gerekir ,
Öncelikle 2 arabam da ilan da mı ona bakmak lazım ? :D ne 350Z ne de evo ,
Şu ana kadar hatta daha yeni geçen cuma arabamı siteden tekrar isteyen oldu mesajları da SS alığ atarım cevabım ben aracımı satmıyorum oldu :D eğe satmak isteseydim zaten çoktan satardım ,
kaldı ki yine de soran herkese arabamı kaça aldığımı söyledim , ama ben kerpiç araba yapmıyorum canım kardeşim benim spec listimi bilmiyosun ben arabaya 30 geçmiştir harcadığım , evo yu motor kırık aldım 65 K TL ye 27000 de kazasız tramersiz diye Maslak warehouse as garaj apo abiye bir sor bakalım ne harcamışım arabanın maliyeti 112000 TL şu an ben 100 K ya bırakıyorum kar kış keyfimi alırım dedim ondada binmedim 270000 de duruyo e hadi buyur 12 K zarar var ne yapıcaz :D
Ben şuna bakarım 3 arabam var 3 ünede biniyorum ben arabaları bana hizmet etsin diye alırım binerim keyime bakarım evo yu da satıyodum aldım ilandan kalsın bana bir zararı yok ,
kaldı ki Z piyasası demişsin kusura bakma hatırlamadığın ortada 350Z ilk çıktığında S2000 2.5 katı kadar pahalıydı bu gün de ondan pahalı olması normal şu an 5 arkadaşımda Z var 145 e 2009 cabrio alındı mavi 115 e FG 135 e satıldı yani hayallerde değil realite konuşalım istersen yazmak ile satmak arasında fark var !! :D
Tabi bunu anlamak güç şimdi soruyorum benim arabalarım ilanda mı ? arabamı satıyo muyum ? ve buraya almak isteyenler de yazar mesajlardan SS alıp atarım aracımı satmıyorum ve gerçekten bunu isteyenler de söyledi büyük para veriyoruz aldığın rakamların üstü diye aldım ama ciddi para harcadım ve yolda 2800 USD lik daha parçam var muayenesini yeni yaptırdım ve satma niyetim yok
S2000 e bindim kırmızıyı arabamda karım yok siyah olanı da kafa kafaya verdim beyaz tamamen zarardı sarıda aldığımın 3000 üstüne sattım şimdi burda istersen gelirler giderler tablosu da mı çıkaralım ? evo yu da nissanı da 2014 şubat ayında aldım kötü bir esnafım sanırım 1 yıldır arabalar bende ve devamlı harcıyorum gol değil sevgili Burak olmadı :D
Türkiyede olduğmuz sürece bu arabalar bu paralara olacak buna alışmak lazım :) s2k 30 du 350 60 tı vsvs o devirler geçti neyse, Arenin yazdıklarına bakınca adamı darlamışız anladım :) ikna edemedim adamı 1 hafta baskı yaptım satmadı 350 yi fiyat bile vermedi
350 ile gel garaj da hep senin :)
beyler Erdinç Kurumoğlu benim. Ağzı olan konuşmuş. Bu sitenin yöneticileride bilerek benim üyeliğimi silmiş hiçbirşey yazmadığım halde.. Ayrıca başka açtım gene silmiş. Siz birşeyleri yargılarken NEDEN sorusunu sormuyorsunuz.. Beni arayanlara araçlar satılık değil deyip konuyu açıkladım. Orası bi nevi protesto amaçlı açıldı hiçbiride sahipleri tarafından habersiz atılmadı. Bu ortak alınmış karar. Sağda solda kazalı s2000 alıp toplayp işi ticarete çeviren bir ton insan var. Başkalarını karalayarak kendi malları boncuk oluyor.. Sonra sizde güvenip alıorsunuz. Bunlar sizi kandırmaca. Kafa karıştırma yanİ . Biz ilanı 1 günlük kararlaştırıp koyduk 2.gün isteselerde kalmaz zaten çnkü ben esnaf adamım. sizi uyandıraym ddm. neyse Rica ediyorum kelimelerinize dikkat edin. Benim facebook adresime girebilirsiniz. Her resmin videonun altında Allah herkesin gönlüne göre versin yazmışım. Benim aracımın fiyatı 77.000TL hiçbir zaman artmadı yada düşmedi. Piyasası neyse odur. Neyse kısa kesicem verdiğim fiyatlar satacağımız rakamlar değil sizleri bilgilendirmek .Aslında biz iyi olanı yaptık ama siz başkalarının gazına geldiniz. Bakın beyler aklınızı başınıza alın sizleri gaza getiriyorlar. Biz okadar istanbulda galerici arkadaşlar varken özellikle Adana olarak seçtik sebebi ise dikkat çekmek. Adana'da 2 tane S2000 var sadece amacımız ilginizi çekmek. Yoksa 150 istiyen zaten yok. Bizde sizin gibi sinirleniyoruz aslında 70-80e alıp 100 yazanlara. neyse kısa kesecem arkadaşlar. bu arada KURUMOĞLU dan birşey alınmaz diyen arkadaşlar yaptığınız çok yanlış insanların eviyle işiyle aşıyla dalga geçilmez günahtan Allah tan bahseden kişiler bunun altından kalkamazsınız. Bu arada Adana'dan bi arkadşm yazmış sağolsun gidip galerinin önünden çekmeyim resmi demiş keşke buraya yazacağına beni arasaydı. Neyse Allah sizi ıslah etsin .Ayakta uyutuyorlar sizi mantıklı olun. Sıkıntısı olan ismim soyismim ekli faceden ulaşsın. Burası beni onaylamadı yksa burdan devam ederdim. Gerekte yok zaten onaylamasın en azından kimin ne olduğunu gördüm..
İYİ GECELER.
Once laklak muhabbetine yapilan bisi sandik sonra isler iyicene ciddiyete bindi simdi s2000 olunca noluyor yani dünyalarımi yarattiniz burda hicbir insana kucumseme yoluna gidilemez 150.000 tl paradan bahsedecek olursak ilandaki araclara zaten donup bakan olmaz bu bir sacmalik baska bi aciklamasi yok s2000 almakta zor bisi degil boburlenmeye gerek yok insanlari kucuk gormeyede s2000 ci nice arkadaslarimiz var allaha sukur adam gibi adamlar boyle tavirlari yok allah islah etsin ins...
Bu HONDA'nın Allah belasını versin :D :D