ederinin üstüne minimum 30bin fazla verip alacak keriz şey pardon elit beyler/bayanlar aranıyor.
Printable View
ederinin üstüne minimum 30bin fazla verip alacak keriz şey pardon elit beyler/bayanlar aranıyor.
valla emlakçılık yaparken ne adamlar biliyorum ciddi ciddi götünde donuyla ayağında ayakkabısı yok ama arsa bakmaya bentleyle geliyor :) oturmasını kalkmasını bilmez götünü eliyle siler , sonra elini yıkar .ağzında diş yok sümüğünü üstüne siler , kıyamet evde karıyı döver adamın parası var diye susar vs. vs. parayla kültürlü meziyetli olunmuyor görmek geçirmekle alakalı.vti konusunda eskiden yazmıştım kültür seviyesi düşüp cep doldukça araba fiyatları artar diye.nitekim 2 sene sonrada öyle oldu.selametle
Malesef her araçta var apaçi grubu ama artık gerçekten bıkkınlık geldi polislerden insanlardan çektiğim, bunu çözmek bu şekilde doğru değil ben baştada dediğim gibi tepki göstermek dikkat çekmekti amaç
Ama herkes muhalefet olmak için oluyor tartışan insanlara diyorum yüzyüze görüşelim konuşalım çok başka yerlere gidiyor sanalda yazılıp okunanlar daha önce çok yaşandı deneme konularında bu tür olaylar
Malı mülkü veren Allah zengin fakir muhabbetini doğru bulmuyorum sonumuz hayrolsun :)
Şunuda eklemek istiyorum gerçekten sırf kavga çıksın zaman geçirecek birşeyler çıksın okuyalım diyen mikser tipli insanlarda var
Valla ne diyeyim inşallah tepkiniz yerini bulur :) Saygılar Sevgiler cümleten.
Dodo yaran mi vardi gocundun hayirdir
Piyasa yapma pesinde degilim bana gore benim malimin ederi bu
Rengarenk don diye alip binicek arkadaslar var ya lafim onlara ama isterseniz hepinize yaptiririm
Buraya herkese hitap ederek konuşuyosun bende konuya yazdım don mon muhabeti yapıyosun okadar meraklısıysan donu kendine yaptır tenten çalışıyosa üstünü aç öyle gez sana yakışan piyasa o, yaram yok ama sen yaran olmasın istiyosan adam akıllı konuş yaşının adamı ol az.
Bokunu çıkarmayın beyler uzatmayın yakışmıyor
İnsanlar ilk paylaşmaya başladığı zaman bir anormallik var mı ? Ya da kötü söylenen bir söz herkes kendi çapında şaşırmış yani ..
Bir tek bana mı tuhaf geldi gökhan bey'in İĞNELEYİCİ mesajları ? Nedir bu tavır , ukalalık ,artistlik ?
Millet kötü bir şey mi demiş ? PARASI OLAN ALIR ..
Paranız batsın ya.
S2000 sayfası açıktı şimdi bir girdim ilanlar kalkmış hayırlısı olsun.
birtane elit çıktı ve bütün kurumoglundaki araclarını aldı galiba biranda ucuverdi ilanlar
İlanlar kalkmış ben yazıcaktım :)
2009 modelinin kasko değeri 77 bin TL olan araçtan bahsediyoruz, ederi sizce kaç bin olmalıdır normalde? Benim gözümde düzgün yani 1-2 parça boyalı 1 parça max değişenli bir aracın ederi 80 bin'i geçmemeli ki fiyatlar bu seviyede olduğu sürece benim mantığım istenilen o paraları vermeme engel olur. 130 civarına s2k nin 10 katı donanımlı, 10 misli prestijli 6 serileri var :) En azından polis genel çevirmede kaçakçı muamelesi yerine beyefendi diye hitap eder :D Yazık günah.. Herkesin malı kendine :)
Merak edenler için kasko değer listesi şu sitede var. İsteyen istediği marka, model için bakabilir :)
http://www.tsb.org.tr/kasko-deger-li...spx?pageID=631
Alamayan kimseyi yargilayamazsin donu önce kendine yaptir yoksa imkanin gel ben bizim sirkette yaptirayim sana s2000 logolu ister misin:) Kendin burada neler yaptin geldin antepteki arabayi bokladin rezalet arac dedin bir suru sövdun şimdi pert arabalara dunya paralar isteyince hic koymuyor degil mi komiksin ya sonra insanlar elestirince bir anda parliyorsun
Böyle bir şey gördüm facebookta :D
http://i62.tinypic.com/wrkmds.jpg
http://i57.tinypic.com/2a0lwsg.jpg
Parasi olan alir alamayan gotune don alsin nedir ya nasil bir sonradan gormeliktir nasil bir hadsizlik cahalettir yazik gunah baska bisey demiyorum..
Bizim milletmizde fakir edebiyati yapmayi cok seviyo ulan biraz zengin dusunun yok diye diye yok olucaksiniz dodo takma kafana ya ustunede alinma yara falan vericeksende buyur her daim burdayim site kuruldugundan beri yaziyorum yazmayada devam allaha sukur her daim yerimizide bildik yasimizida zoruna giden binsey varsada takma kafana
Erdinç kurumoğlu eğlenmis hissediyor :D
Kurumoğlunu eğlendirdik yaa . Türkiye'de anlamış oldu abilerimizin fiyatları belirlediğini , istedikleri gibi at koşturabilirlermiş.
Kurumoğlundan biz ancak DON alırız beyler. La şimdi ona da 150 tl 132.50 tl falan isterler onu da alamayiz . Parası olan alsın beyler.
Fiyatı belirlemek için benim bildiğim o araçların o paralara satılması gerekirdi. Adanadaki ilanlar dışında diğer s2000 sahiplerinin fiyatları ben baktığımda normaldi yani onlarda gaza gelip 100 küsürlü rakamlar yazmadılar. EEe araçlarda o fiyattan satılmadı. Bence anlamsız bir hareketti bunun yerine gerçektende aracınızı birisi almaya geldiğinde ''madem para derdiniz yok'' apaçi mi göründü adam size , saçma bir tip mi göründü satmassınız olur biter bu daha anlamlı bir tepkidir en azından ki bu bile gariptir isteyen istediğine biner yada binmez onu kimse belirleyemez.