Connecting site...
bılgısı olan varmı fiyattan az bellı edıyor pyasaya gore ama :D
Printable View
Connecting site...
bılgısı olan varmı fiyattan az bellı edıyor pyasaya gore ama :D
Ucuz olan kötü mü oluyor, araç sahibini tanımıyorum ama bence yanlış bir yargı. Araç sahibi ile görüştünüz mü hiç? Fiyat güzel.
Arkadaşlar herkese merhaba.Piyasayı sizler kadar yakından takip edemediğim için buradan fikir edinmek istedim..
2006 model 44,000 km de,dışı siyah,içi kırmızı siyah,vsa sız,nokta hatasız,boyasız kapalı garajda ilk günkü gibi duran S2000 imi; yıllardır doğru düzgün binemediğim için satmayı düşünüyorum.Üzerinde sadece PRM filtre ve Focal mid-tiz, Audioson amphi ve Alpine teyp var.Daha öncede 1-2 kez niyetlendim ama her seferinde vazgeçtim :)
Şimdi konu kirliliği oluşturmadan bu araca istemem gereken fiyat nedir bana özelden yardımcı olacak arkadaşlar varsa teşekkür ederim.İlgilenen olursa teklif de verebilirler.İlan açıp,abuk sabuk tlf.larla uğraşmak istemiyorum.Etrafta ilgilenen arkadaşlar var.Tek ricam konu üzerine boş muhabbet yapılmasın.İnt.te istenen değil, gerçekleşen fiyatları bilmek istiyorum.Araca her yönüyle kefilim.Mutluhan haricinde servise dahi girmemiştir. Saygılar...
Abi ben malına fiyat biçmek istemem ama düşündüğün rakamı banada pm atarsan sevinirim :) bayagidir arıyorum bende :)
@ata
2006 model vsa siz siyah 53 binde ici dısı sıyah extralı bizim burda 85 bin alıcı buldu. o da boyasız sayılır. Sizin aracınızda 85-90 arası alıcı bulabilir. fazlası abartı olur..
Gecen seferde yazmistin konuya arabanin resmini de attin hatta bana 100 bin kusur istiyodun bi resim gonderdin plakada yoktu bi yuklede gorelim arabanin resmini plakasini
130dan asagı vermeyin bence
150 yazın üstad 130 az
150 ye 3.16 vermezler 160 bandında olmalı bence.
200 ideal bence
Bu konunun da boku cikar demedi demeyin.
Konunun boku halice indi..Ne arabaymış bee :D
belli başlı yazan kişiler var zaten polemik çıkarmak için konu kapanması yerine, onların ceza alması daha hayırlı
Yaş olarak çoğumuzdan büyük birisi , güzel bir şekilde fikir almak istemiş aslında . Düşündüğün bir fiyat olursa bana da söyler misin abi ?
Bu yol 99 plakalı s2k hakkında bılgı sahıbı olan varmıdır
fiyat asla biçmem hiçbir satılan araca ama sormuşsunuz cevap vereyim extra filtre haricinde bir şey yoksa en fazla 90 istenilir o parayada hemen satarsın aracın dediğin gibi temizse
Arkadaşlar fiyat belirlememde fikir veren, yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Özelden gelen mesajlarda 95 civarı bir fiyatın uygun olabileceğı fikri çoğunlukta oldu.3aşağı 5 yukarı bu civardaki teklifleri karşılıklı değerlendirebiliriz. Özelden yazanlara da söylediğim gibi...
***** siteye henüz koymadım ilanı.Önümüzdeki haftaya kadar bekliyeceğim.