2005 tek parça boyalı sorunsuz bir araçsa bencede fiyat uygun
nakit olarakmı düşünüyor yoksa takas falanda düşünürmü duruma göre haberleşiriz
birde renk nedir
Printable View
Aracin tramerinde hasarlar mevcut fakat ne kadar var tam olarak bilmiyorum.Alinir yada alinmaz yorum yapmam dogru olmaz gidip araca bakarsin serviste sorgularsin icine sinerse pasa pasa alir binersin hee aldin diyede korkun olmasin s2000 cumhuriyet altini gibi bozdurmak istedginde elbet satarsin.
Takılma öyle noktalara , alacağın arabayla ilgilen o zaman almıyacağın arabaya kendini satıp sonra süt dökmüş kedi olma, gerek yok.
Ben 80e satıp zenginde olmam 50ye satıp fakirde.
Araba bu, bunun için ne kendini satmaya gerek var, nede elalemin emek ederek alıp bindigi arabaya deger biçerek kalp kırmaya.
Hadi işin gücün rast gitsin , selametle.
34 GAZ plakali s2k icinde Yigidi oldururum hakkini yemem arac kurusu kurusuna bence hakediyo bana gore model kesinlikle onemli degil iki elin 10 parmagini gecmiycek arac nihayetinde iyi satislar dilerim.
Coilover ariyorum yada koni ariyorum s2k icin yok mu satan beyler
Zekky satma boyle insanlara arabayi yazmiyim yazmiyim diyorum ama dayanamiyorum
Birde olcaylardan araba almayin uzak durun aman diyim
kardeşim cumhuriyet altını diosun satmaya kalksan satarsın diyosun
gaz hakediosa parasını neden duruyor şuan okadar insan konuya girip çıkıyor
okadar s2000 arayan insan var alsınlar çok uygunsa yazın göbeğindeyiz fiyatta uygun diyorsunuz ee neden duruyor bu araç geçin şu pofpoflayarak pazarlama ayaklarını artık :icon_tup:
s2k ya ne kadar para verileceğini bilmek için s2k sahibi olmaya gerek yok bunu bilin
satan sizseniz alanda bir başkası sen o parayı istersin bu parayı istersin ama alan olmadıktan sonra sadece istersin hadi selametle :icon_tup:
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...14384237_o.jpg
bf 5098 plakalı araç hakkında bilgisi olan varmı siyah
Bak, forum ortamı yeterince saygımı korudum.
Benim arabamın ne plakasını agzına al nede ima et.
SANANE?
Arabam ilanda bile yok, oylesine tam detayli bilgisini yazmadan 4 gun oncesinde msj yazmisim sen kalkmis araba satilmiyo bilmem ne sanane hayirdir kimsin sen?
Ne gerdi ne dert oldu sana!
Konuyu kapat. Benim arabam hakkinda ne yorum yap ne bi yazi yaz!
Boş konuştugun yeter.
Teche s2000 konusu fazla gereksiz
Uyeligin yeni belli burda biraz s2k ara ondan sonra konus bnce adamin arabasi cicek gibi araba kimse kimsenin arabasini poh pohlamiyo arabasi ilanda durdu zekky aldiktan sonra kac kisi biz niyetlendik alamadik dedi kazasiz servis bakimli cicek gibi bi araba bu piyasada 80 de ister 90 da satilip satilmamasi seni ilgilendirmez hem konuya fazla yazma gozunu seviyim senin yuzunden konu kapanmasin ben zekkynin arabaya kefilim saksakciligini da yapmiyorum s2k ya be kadar para verilebilecegini bilmek icin dogru s2k sahibi olmaya gerek yok haklisin ama sadece fiyat verebilirsin alabilirmisin o mechul bende arabami 4 ay once sattim sattigim paranin ustune para ekledim 15 lira gibi bi para ve vsa li aramaya basladim 4 ayda bakmadigim ilan harici araba kalmadi ama senin dedigin gibi sadece fiyat verdim mal adamin oldugu icin alamadim zekky nin arabayada sadece fiyat verebiliyosun paran varsa zaten konusmaz gidip alirsin kesi ciger hesabi dahada yazma polimik olmasin bis yere konu kapanmasin
Lütfen para muhabbeti dönmesin boş yere , konu kapansın istemiyor kimse .
şurda birilerinin arabasıyla ilgili konuşmaktan kimse yorulmadı yazmiyim yazmiyim diyorum ama olmuyo zeki yakınımdır arabası da çok beğendiğim arabalardan tutamadım kendimi ama senin yaptığın burda anca boş laf internette dünya kadar s2k var isteyen istediğini alır fiyat kondisyon değerlemesi yapmak için artık çok geç bu piyasada o yüzden kimseye düşmez ne arabalar ne paralara alıcı buldu detaya inmeye gerek yok bilen biliyo zaten kimse hiçbir arabayı ölçü almıyor artık seçme şansı almak isteyene bilgi almak istediğin aracın detayları konuda mevcut aklında kuşkuda olursa yetkili serviste 300tl ekspertiz yaptırıp kafanı rahata çıkartabilirsin
s2000ın şeklide ,çekemiyenıde , mılletın tek hayali olması ,parasını haketmıyo dıyenıde bitmez .tartışmaya gerek yok isteyen istediği parayı yazar işine gelirse alırsın gelmesse yol alırsın okadar
34 SKR 90 arac hakkinda bilgisi olan varmi acaba ?