Connecting site...
Bilgisi olan varmı ? Şimdiden teşekkür ler
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Hayir, cebinde para olmayip bos konusup herkesin arabasını sorgulayıp boş konuşanlar yüzünden kapanıyor.
Veya senin gibi bos yere laf atip tartisma cikaranlar yuzunden.
Yasin bildiği arabaya, cebimde para araba ariyorum diyen boş insanlara alın size araba gibisinden yazıyor.
Bu arabadan bi çıkarı olduğu için değil. Veya bana yalakalık yapıpta elde edeceği birşey yok.
İşinde gücünde ekmeğinde olan bi insan.
Arabaminda ayrica şakşakçılığa ihtiyacı yok.
Bilen herkes bildigi herseyi en ince ayrintisina kadar yazsın sorgulamaya açık![]()
az önce 2005 model tek parça boyalısı 74.000 tl yazıo
sonrada aynı adam 2000 model boyasız 80 bin kaçırmayın yazıo sanki birde fiyat uygunmuş gibi
insan kazıklamayı nede güzel beceriyosunuz ticarete dökmüşler maşallah
Connecting site...
beyler bu eski potomyalı mı be ?
Oem hardtop: 3.500TL
Düzgün markalı bi coilover: 1.500 - 2.000TL
Oem varex + düz boru : 2.000 TL
Sıfır stop: 2.500TL
Bunları çıkartırsam zaten 70.000 e denk gelirde ne anlarsınız.
Baskı balatasına kadar serviste değişmiş, 2000 yılından bu yana servis bakımlı, yedek anahtarları kitapçıkları özenle saklanmış hardtop faturasına kadar duran bir arabam var.
Ben en ufak boya korumasına seramik kaplamasına kadar milyara yakın para harcamışım emek etmişim sen kimsinki bana gelip adam kazıklıyor diyosun?
S2000 üstünden para kazanıp karnımı doyurucak bi adam değilim Allah'a şükür.
Adam kazıklıyacak bi durumda yok , arabamın ilanı bile yok. Kimseye zorla arabada satmıyorum. Arabadan , s2000'den anlayan adam zaten bu saçma düşüncelere kapılmaz. Sizin gibiler 100.000 versede arabam satılık değil.
SİZİN GİBİLERE KARALAMA KAMPANYASINDA BAŞARILAR.
Allah bu günümden geri koymasın , ömrüm yettiğince garajımda durur.
hayatında kaç tane s2000 hakkında bilgin oldu acabaöle klavyeden atmak kolay biz bilmediğimz araba hakkında ne konuştuk ne yorum yaptık evet zeki arkadaşım çokda kral bi insan zamanında o aldığı araba ilandayken kimse yüzüne bakmadı adam aldı uğraştı emek harcadı arabasıda şu an o ilanlarda 3 yıl önce bizim 50 binde sattğmız 3 yıl sonra bırak km si ilerlemeyi 40 binlere düşen araların kralını bozar varsa daha temizi gidin onu alın gençler .. madem şakşakcyız sen nesin acaba durduk yere huzur bozuyısun yaşın 30 benden büyüksün ABİ diyorum sana bilmediğin araba ve konular hakkında yorum yapma o arabayı herkes biliyo
![]()
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Tamam abicim o zaman gereksiz polemik tartisma yaratmayalimda sana tavsiyede bulunmak milletin arabasinin expertizini yapmakla s2000 hakkinda cok bilgiye sahip olmak malesef ifade etmiyo kendine yeni hobiler edin git basketbol oyna balkonda meyve sebze yetistir bu emin ol daha cok mutlu eder seni)
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
kardeşim ben senin aracın o para eder etmez demiyorum ki yazımı iyi oku
adam bi sayfa önce 74.000 tl 2005 model s2000 diyor tek parça boyalı diyor çok temiz diyor muhtemelen 70 e verecek elini sıkan olsa aynı adam bir sayfa sonra senin aracın için kaçırılmıcak diyor 80 e vs vs şimdi millet enayimi 5 sene eski bir araca bi harttop coil var diye 10.000 fazla para versin ? sana mantıklı geliyorsa bişi demiyorum yani ozaman iki araçta temiz demicek birisi şöle böle diğeri çok aşırı temiz ondan bu para dicek demek istediğim bu.. sende altındaki aracı 80 e almadın zaten zararınada ver demiyorum ama o kişi bana 2005 model tek parça boyalı s2000 i 70 e bırakıosa senin 2000 model aracına bi coil bi hardtobu var diye kimse 80 vermez burda bi çelişki var anlatabildim umarım ha 74 dediği araçta eminim tamamen stock ekstrasız bir araç değildir o yüzden eklediğin her parçanın fiyatını yazıp ben bunları yaptım fiyatıma bunları eklerim dersen herkes bakımını zartını zurtunuda ekstra olarak ekler fiyatına yazar ilan açar keşke öle basit olsa hayırlı satışlar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)