aynen kalaycı 33 plaka gri araçtı birde lpg olan araç beyazdı yenibosna tarafındaydı
lpg'li olan s2000 bağcılardaydı uzun bir zaman daha sonra istanbul içine satılıp motor revizyon gördü daha sonra çoruma satıldı.
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
arkadaşlar şuanda ilanda olan
33CMP55 2009 model
araç hakkında bilgisi olan ACİL...
You wanna play rough? Say hello to my little friend.
90 küsür binlerde kendi ellerimizle sattık berkine tek parça boyalı km sine rağmen motoru çok çok güzel olan çiçek gibi bi araba rahatsız nickli ibrahim lütfünün eski arabası oda görürse yazar zaten babasınn baskılarından dolayı ilana koydu berkinde çok sefer 98 99 u gördü fakat vermedi bu paralara alınablicek en iyilerden biri bence abi
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Onur tufanin eski arabasi ek kasa olarak kondisyon olarak gayet duzgun berkinde gayet iyi bakiyo alinir
C R M performance
Alin size KNN ya bizim millette salakti dimi yazmak istemiyorum bu konuya ama yeter artik![]()
C R M performance
bunları da ben atiyim ozaman![]()
kırmızı araba bumu gerçekten![]()
Arkadaşlar size bir konuda danışmak istediğim bir husus var,daha önce hiç Başıma gelmemişti ...
Araç Alıcam ama alacağım Aracın üzerine sahibi kredi çekmiş doğal olarak kredi kapanıp satış yapılması Lazım arkadaş çok sağlam olabilir bende Arkadaşı tanımadığım için yanaşmadım...Sen kapat dedim ,bende şuan müsait Değilim dedi ...
bundan sonra hangi yol yada yollar izlenmeli?iki taraf içinde en Güvenilir yol hangisidir ?Tıkandık kaldık,yardımcı olursanız sevinirim...
You wanna play rough? Say hello to my little friend.
Onur berkin 3 e 5 e tama edecek insan degil bende kredili arac aldim bankada kredisini kaptirken vericeksin parayi bankaya yatircaksin abi dekonta 33 cmp falan filan plkali aracin satis bedeli diye yazdircaksin sonra hacizi kaldircaksin bankadan elindeki kagitla trafige gidiceksin ordan sistemden dusurdukten sonra kalan parayi arkadasa verip noter satisi yapicaksin
Biz bu arabayi berkine satarken para almadan berkinin ustune verdik araba berkinin ustune oldu para bizim hesaba 1 gun sonra gecti hatta plaka degismesi yuzunden arac bizde kaldi berkin ertesi gun gelip aldi
C R M performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)