Mehmet boşver golf 8'i bi far alalım 7 den devam et :D
Printable View
Mehmet boşver golf 8'i bi far alalım 7 den devam et :D
And ictim para harcamiycam diye,seytan diyor al kucagina turboyu don turkiyeye,farla led stop patlat birde bitir olayida neyse para harcamiycam ahaha :D
Golf 7 1.6 dizellerin performanslı kullanımda yakıtı nedir ?
Abim 7R aldı geçen ay gelmeden 2-3 gün test etme fırsatım oldu , performans ve yol tutuş başarılı genel olarak limitlerine kadar zorlamadım ama şehiriçi için gayet keyifli virajlarda güven veriyor , benim asıl beklentimden fazla olan kısmı böylesine performans odaklı bir araçta ayrıca highline passat kadar da donanımlı ve konforlu sürüş sunması gerçekten artı bir kavram . Normal olarak alınacaksa bence en azından comfortline ve mutlaka kullanım rahatlığı açısından dsg alınmalı . Zaten comfortline + dsg kombinasyonuna geri kalan opsiyonlarda led far vs sonradan daha da ucuza eklenebileceği için gayet de makul bir tercih olabilir . Çok kullanamadığım için şimdilik bu kadar yazıyorum ilerleyen zamanlarda merak edilen bir şey de olursa sorabilirsiniz .
arkadaşlar kısmetse bayram bitimi aracı alacağım yeni nesil 110hp olanların motorsal anlamda belirgin bir farkı varmı 2015 comfortline(110hp) almak mı mantıklı 2012-2014 highline(105 HP) almak mı ?
Son olaylardan sonra walla helal olsun adamlar 18 milyar dolar cezadan sonra tamamen mevcut müşteriye yüklenecekler bakımdı falan filanda.
Turbo enjektor falan filan elzem parcalar ayni,yazilimsal ve egzozda ufak degisiklik var 105-110 arasinda
Dsg her ne kadar can sıkan bir şey olsa da adamlar sektöre yön verdiler
Golf her zaman memnun eder
Bence beklenti önemli
Focus 1,5tdci otomatik , astra 1,6cdti otomatik ve yeni megane dci edc karşısında her zaman müşterisi sabit kalacaktır
Golf7 tdi dsg comf bence tr şartlarında gayet tatmin edicidir her yönüyle
Servis deseniz zaten tüm markalar öpüyor
İkinci elde de golf hep kazandırır üzmez
105 110'dan daha iyi gidiyor diye bir çok yerde okudum burasıda dahil olmak üzere doğrumudur bu yada nedendir merak ettim acıkcası
Manuel golf 7 araniyor, vites manuel tercih.
Ben kendi aracımla hem 105lik hemde 110luk tdı ı denedim.110luk daha iyi tutunuyordu.Top speedi biraz daha iyi gibi.
Akadaşlar yeni konu açmadım burdan sormak istedim. 2013 golf 7 TSİ 140 ps act motor 20.000 km de ne kadar eder? Iki kapıda lokal boya var? Arac comfortline
burası sorgulama topiği değil..
58-61 enfazla diye düşünüyorm manuel 140lık için
Arkadaşlar kısmet oldu golf 7 highline aldım da xenon etrafında ki L halkası yanmıyor park açınca başka la Ba yanıyor Nasıl uyandığını yada sebebini bilen var mı ?
U led'den bahsediyorsunuz sanırım u led opsiyonu alınmadıysa yanmaz