ilk şaşkınlıgı yaşayan ceodan kullanıcılara inmesi zaman alıyor tabi :D
Printable View
Yazilanlar dogru ise cidden yazik gunah insanlar 2. Ele guvenemediginden 0 araba aliyor ve araba boyali cikiyor oyle mi ustelik bunun vw adina kacinci kez duyusum inanasim gelmiyordu ama fabrikasinda calisan arkadasin samimi aciklamalarindan sonra artik ciddi ciddi inanmaya basladim.. 0 arac alip araci boyali cikan arkadaslar nasil bi yol izliyor cidden merak etttim? Boyali arabayi verip 0 diye satilan kimbilir neresinde ne oldugu belli olmayan baska bir sozde 0 arac mi aliyor? Eger boyle yol izleyenler var ise cidden cok sabirli arkadaslarmis Allah korusun bizim basimiza gelse artik polo olur golf olur passat olur ebat farketmez o arabayi kanirta kanirta biyerlerine sokardik yazik gunah insanlar o arabalari almak icin kim bilir nasil calisiyorlardir. Neyse ya ben kime ne anlatiyorum bizim milletimiz önyargili sözde 0 neresi patlak belli olmayan golfe 100k vermeye devam etsinler eee ne demisler deveye diken insana ..... yaranirmis..
Yani umarım bu beyanlar ilerde sizin mesleki kariyerinizde sıkıntı açacak şeyler değildir ama birinci ağızdan böyle şeyler duymak üzdü açıkcası. En acısı da saydığınız VW personenkraftwagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, Ducati, Volkswagen yardımcı araçlar, Scania ve MAN şirketlerinin hepsinde potansiyel olarak aynı profesyonellik dışı aksiyonların gerçekleşmiş/gerçekleşmekte olabileceği şüphesi yada gerçeğidir.
Şöyle de oluyordur. Adam sıfır araba alıyor dikkat etmiyor ya da ne bileyim anlamıyor hop bir kaç yıl kullanıyor sonra satacak alıcı adam geliyor senin araban hatasız bi söylüyor bu değişmiş :D al başına belayı uğraş dur.
golf 7 1.4 tsi 125 hp aldım, saatinde problem var. sürekli kendi kendine geri alıyor saat. var mı bu sorunu yaşayan?
Sadece VW'de yok ki böyle şeyler. Çalıştığım ofiste bir müvekkil Borusan'dan 0 KM 320d alıyor, araç yolda giderken direksiyon tir tir titriyor, benim tahminim (servo direksiyondan bi sıkıntı vardı) araç 2-3 kere Borusan'a gidiyor, servis normal bir olay deyip yolluyor. :)
Açılan dava ve teknik üniversite onayıyla aracı iade ediyoruz ve parayı geri alıyoruz. Peki iade edilen araca ne oluyor dersiniz?
Ertesi gün Borusan kullanılmış onaylı otomobillerden ilana koyuluyor :)
Açıkcası tanıdığım, bildiğim, güvendiğim kişiler harici kullanıcı yorumlarını çokta önemsemiyorum, bir çok kişide daha koltuğuna oturmadığı arabayı karalamaya bayılıyor. Dolayısıyla önyargısızca gelen bu tarz yorumlar benim markaya olan saygımı kazanmamda veya kaybetmemde çok önemli bir etken. Samimiyetle söylüyorum üzüldüm bunları duyduğuma. Bir ikincisi de çalışanlarının şirkete bağlılığını çokta sağlayamayan bir şirket olduğunu hissettim. En iyi dediğimiz buysa vay halimize..
Beyfendinin anlattığı durumlarla tam olarak da örtüşmüş başınıza gelenler. Hevesle, alınteri ve emekle alınan bir Porsche insana nasıl ızdırap olur birebir yaşamışsınız. Bu durum anlatılanların gerçeklik payını resmileştiriyor. Belki binde belki on binde bir ihtimal, tabiki kimse kusursuz değil ama "sıfırını verdiler" şeklinde sonuçlanmasını beklerdim. Çözemediler sattık olunca iş iyice hüzünlü bir hal alıyor :)
Sıfırı bi yana, 3 yıl garanti uzatın dedik onu bile vermediler :) Bir önceki sayfada yazdığım gibi daha iki ay önce CC aldım, bagaj değişen çıktı :) Önce kabul etmediler değişen olduğunu, fabrikada kontrol yapılmış o zaman sökülmüş vs dendi bi dünya uğraşla değiştirdik aracı.
2012 f30'ların 2013 lerde sanş olabiliyor babamınkinde yok(çözülmüş) ama arkadasımda çıktı 80-100 arasında direksiyondan elini cekersen belli belisiz titresim yapıyor tuttugun takdirde hissedilmesi imkansız gibi 2014'de ise düzeltidi iyice daha 2015 modellerde duymadım bunu.
mesela babama aldıgmız araç premium 2.elden aldık servosu ve gerekenler değişmiş satılıga cıkmadan hemde daha 200km'de bile değildi araç 3 senedirde tık yok
Benin en çok merak ettiğim dsg ile alakalı söylenenler ,,, bir arkadaşımda golf diğerinde leon var ( ikiside son kasa ) leondaki sıfır sorun ( benzin deposu lakırtısı bile yok ) golf 8 binde mekatronik değişti ( ancak iyi niyet garantisi deyip işçilik ücreti alındı . Ancak golf kullanım ve konfor açısından cidden iyi bir araç .. dsg konusu ile alakalı görüşleride alalım .( şahsen kullanım zevki olsun hızı olsun beğenıyorum )
[QUOTE=OMTechJr.;7908021]Açıkcası tanıdığım, bildiğim, güvendiğim kişiler harici kullanıcı yorumlarını çokta önemsemiyorum, bir çok kişide daha koltuğuna oturmadığı arabayı karalamaya bayılıyor. Dolayısıyla önyargısızca gelen bu tarz yorumlar benim markaya olan saygımı kazanmamda veya kaybetmemde çok önemli bir etken. Samimiyetle söylüyorum üzüldüm bunları duyduğuma. Bir ikincisi de çalışanlarının şirkete bağlılığını çokta sağlayamayan bir şirket olduğunu hissettim. En iyi dediğimiz buysa vay halimize..
benim aslinda anlatmak istedigim olay kendi kalitelerini kendileri dusuruyor ve bunda duzgun calismak istiyen kisilerde nasibini aliyor benim gibi :) onceki sayfalardada yazdim isimi hakkiyla yapmaya calisanlardanim ancak olayin boyutu maalesef o anda cozulemiyor cunki benim kisilerin kontrol ettigi parca burdan 40 km gidiyor ve orada o vardiyede 20.000 kisi calisiyor ariza yada hata ciktiginda o yapan kisiyi bulmak imkansiz.. e ne yapiliyor arac bittiginde tamir yada arabayi bastan assagiya bir ufak hata icin bozuyo.. tabiki cogu arac dogru sekilde cikiyor ama coguda bu tip hatalarla tekrardan tamire yada sokulmeye maruz kalabiliyor..
buarada turkiyede cogu model yok burdaki gibi bunlardan en son cikanida golf 7 Variant R :) iyi seyirler
https://www.youtube.com/watch?v=-d8JdJQisag
Golf r variant goruyorumda acayip birsey ya bir led stop takildimi o arabaya nokta :)
Yanliz Golf boyle ise ben Polo,jetta hatta vw Up uretimini cok merak ediyorum :D