Ben cebimdeki yakit icin kalan son 50 tl ile ne kadar gittigine bakarim aracinarabaya verilen para cekilen kredi vs goze batmiyor da bu dedigim sey onemli benim icin.
Ben cebimdeki yakit icin kalan son 50 tl ile ne kadar gittigine bakarim aracinarabaya verilen para cekilen kredi vs goze batmiyor da bu dedigim sey onemli benim icin.
TB4BSA
hadi la berkan tam yeni araç bakma arifesindeyken aklıma kia soktunne güzel vw premium diye ağzımı yaya yaya konuşuyordum
![]()
Ben golfün premium olduğunu iddaa etmedim ki. Önceki sayfalarda şunu dedim; bmw, mercedes, audi gibi premium markaları saymazsak kendi segmentinde golf'ten daha kaliteli araç yok. Vw savunucularının klişelerini bana yamamaya çalışıyorsun, ben hiç bir markanın savunucusu değilim objektif görüşlerimi yazıyorum. Burada toyota ile kia'yı tartışıyor olsak kia'nın daha kaliteli bir araç olduğunu iddaa ederdim. Vw ile audi'yi tartışıyor olsak audi'ye kaliteli derdim.
2,5 senedir benimle, tek şikayetim keşke biraz daha dolusunu alsam oldu
yakıt, kalite, konfor hiç üzmedi. suan tek sıkıntı fiyatlar, çok uçmuş.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Yakıt sizin için önemliyse kia ve hyundai 1.6Dizelleri piyasadaki diğer 1.6Dizellere göre fazla yakıyor.
Ben olsam golf alırdım.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
aynı sınıfta en iyi dizelle en kötü dizel arasında taş çatlasa 1 yada 1.5 litre oynar. Kısaca 20 bin farkına değmez, önceki sayfada berkan hesabı yapmış zaten.
Golf kötü değil fakat sınıfındaki araçlara aşırı fark atacak kadar iyide değil. Kısaca parasının arabası değil tabi ki bana göre.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
süspansiyon konforu, daha düşük gürültü seviyesi, başarılı yol tutuş, daha hisli direksiyon, daha kaliteli malzemeler, daha teknolojik motorlar, daha başarılı şanzıman, daha düşük tüketim vs uzar gider. Arada ki farka değer değmez maddi duruma bağlı. Bu mantıktan bakarsak premium olan bmw mercedes vs almak saçmalık. Daha kaliteliler ama daha pahalılar değer mi? Parası olana değiyor demek ki.
süspansiyon konforu, daha düşük gürültü seviyesi, başarılı yol tutuş, daha hisli direksiyon, daha kaliteli malzemeler, daha teknolojik motorlar, daha başarılı şanzıman, daha düşük tüketim vs uzar gider. Arada ki farka değer değmez maddi duruma bağlı. Bu mantıktan bakarsak premium olan bmw mercedes vs almak saçmalık. Daha kaliteliler ama daha pahalılar değer mi? Parası olana değiyor demek ki.
Koreliler sorunsuz olsun kafam rahat etsin kafasındaysa niye o çok sağlam tork konv. şanzımanı bırakıp çift kavramaya geçti?Madem öyle düşünüyorlardı 20,5 yıl daha devam etselerdi aynı şanzımanla?;Hondayada aynısı dendi atmosferik sorunsuz yola devam diye onlarda turboya geçti.ceed-i30 golf arasında ki fark çok ama asla boşuna değil.Hyundai yetkili bayide bir abim birde arkadaşım çalışıyor.i30'un içinden inmiyorum neredeyse 136dct 128tork konv. hepsini tek tek uzun süre bindik test ettik.Ama arada bir fark var belli.Ha kimisine göre çoktur almaz kimisine göre azdır alır.
bunların hepsini tek tek test edip üstün oldugna inaniyosan tebrik ederim nediyim nediyim.
surda kaçtane dsg kactane yag yakma konusu döndü ben sayamadım. adam bizim memleketteki benzin fiyatına göre araba üretmiyor, sorunsuzluk acısından bakıyorlar kısacası kafaları farklı.
premium 3 markayı katmadım onların müsteriside ayrı. durumu oldugu sürece 3 markaya bakan birine ne kia ne vw ne toyota aldırırsın istedigi kadar az yaksın yeni teknoloji olsun donanım olsun. markaya gömüyosn orda yokda a3'e göre ne 1 nede a serisi kaliteli durmuyor.
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)