User Tag List

Sayfa 5/16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
302 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Golf 7 Aldım mutluyum Golf 7 Aldım Pişmanım

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben cebimdeki yakit icin kalan son 50 tl ile ne kadar gittigine bakarim aracin arabaya verilen para cekilen kredi vs goze batmiyor da bu dedigim sey onemli benim icin.
    TB4BSA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hadi la berkan tam yeni araç bakma arifesindeyken aklıma kia soktun ne güzel vw premium diye ağzımı yaya yaya konuşuyordum

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi la berkan tam yeni araç bakma arifesindeyken aklıma kia soktun ne güzel vw premium diye ağzımı yaya yaya konuşuyordum
    adam gizli misyoner

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam gizli misyoner
    misyoner diyince aklına pozisyon gelenler yalnız değilsiniz

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gel kurcala bak lan. al yada alma demem fikri sokarım gerisi sana kalmış. ama enazından bir bak pirimiyim
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ahahahahaa hiç o açıdan bakmamıştım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gel kurcala bak lan. al yada alma demem fikri sokarım gerisi sana kalmış. ama enazından bir bak pirimiyim
    Bakınıyoruz şuan liste evlere şenlik emenike Leon act bile var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben golfe kötü demedim hatta golf4den sonra en eli yüzü düzgün kasa bence. ama sen yada senin gibilerin golfu hatta vwyi alıp audi kıvamına premiummuş gibi muamele etmiyorum sadece.

Ben olanı soyluyorm memnun olmadığım bir çöp yok (haricinde; arabayı yıkayınca arka spoylerin araca tutan malzemeden kaynaklı hemen kurumayıp arka cama su damlatıyor biraz.) arabanın orasında burasında adam her ihtimali düsünüp yaratmıslar zaten(Peter Schreyer)

Çok kerede yazdım su forumun farklı farklı konularına araba 70 80'e kadar ağır, esas gücünü farkını ondan sonra ortaya koyuyor arkadaş yola yada ara hızlanmalarda
    Ben golfün premium olduğunu iddaa etmedim ki. Önceki sayfalarda şunu dedim; bmw, mercedes, audi gibi premium markaları saymazsak kendi segmentinde golf'ten daha kaliteli araç yok. Vw savunucularının klişelerini bana yamamaya çalışıyorsun, ben hiç bir markanın savunucusu değilim objektif görüşlerimi yazıyorum. Burada toyota ile kia'yı tartışıyor olsak kia'nın daha kaliteli bir araç olduğunu iddaa ederdim. Vw ile audi'yi tartışıyor olsak audi'ye kaliteli derdim.

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    vw ag tü kaka almayın teknolojilerinide kopyalamayın
    "Wagen"thusiast

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2,5 senedir benimle, tek şikayetim keşke biraz daha dolusunu alsam oldu
    yakıt, kalite, konfor hiç üzmedi. suan tek sıkıntı fiyatlar, çok uçmuş.
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben golfün premium olduğunu iddaa etmedim ki. Önceki sayfalarda şunu dedim; bmw, mercedes, audi gibi premium markaları saymazsak kendi segmentinde golf'ten daha kaliteli araç yok. Vw savunucularının klişelerini bana yamamaya çalışıyorsun, ben hiç bir markanın savunucusu değilim objektif görüşlerimi yazıyorum. Burada toyota ile kia'yı tartışıyor olsak kia'nın daha kaliteli bir araç olduğunu iddaa ederdim. Vw ile audi'yi tartışıyor olsak audi'ye kaliteli derdim.
    Adı Vw oluşunun dısında bana Aradaki 20'bin edecek farkı söyle lütfen aydınlat beni ne diyim.
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vw ag tü kaka almayın teknolojilerinide kopyalamayın
    sen al kanka ben almıyım

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıt sizin için önemliyse kia ve hyundai 1.6Dizelleri piyasadaki diğer 1.6Dizellere göre fazla yakıyor.

Ben olsam golf alırdım.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakıt sizin için önemliyse kia ve hyundai 1.6Dizelleri piyasadaki diğer 1.6Dizellere göre fazla yakıyor.

Ben olsam golf alırdım.
    aynı sınıfta en iyi dizelle en kötü dizel arasında taş çatlasa 1 yada 1.5 litre oynar. Kısaca 20 bin farkına değmez, önceki sayfada berkan hesabı yapmış zaten.

Golf kötü değil fakat sınıfındaki araçlara aşırı fark atacak kadar iyide değil. Kısaca parasının arabası değil tabi ki bana göre.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adı Vw oluşunun dısında bana Aradaki 20'bin edecek farkı söyle lütfen aydınlat beni ne diyim.
    süspansiyon konforu, daha düşük gürültü seviyesi, başarılı yol tutuş, daha hisli direksiyon, daha kaliteli malzemeler, daha teknolojik motorlar, daha başarılı şanzıman, daha düşük tüketim vs uzar gider. Arada ki farka değer değmez maddi duruma bağlı. Bu mantıktan bakarsak premium olan bmw mercedes vs almak saçmalık. Daha kaliteliler ama daha pahalılar değer mi? Parası olana değiyor demek ki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süspansiyon konforu, daha düşük gürültü seviyesi, başarılı yol tutuş, daha hisli direksiyon, daha kaliteli malzemeler, daha teknolojik motorlar, daha başarılı şanzıman, daha düşük tüketim vs uzar gider. Arada ki farka değer değmez maddi duruma bağlı. Bu mantıktan bakarsak premium olan bmw mercedes vs almak saçmalık. Daha kaliteliler ama daha pahalılar değer mi? Parası olana değiyor demek ki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6ileriler yakıyor ona bişey demiyorm dsg 6 ise o 7.5 yakıyor. ama ne akarı ne kokarı var zırıldama patırdama catırdama ay dsgme bişey oldumu/olurmu diye düsünmeyecegin deyim yerindeyse taş gibi sanzıman.

korelilerin işi bu sorun cıkarmasn saglam olsun uzun zamanlar gitsin kafasındalar .

kaba hesap yapimıstım gecen başka biryerdede yazıyım burayada

otomatik için 100kmde 1,5 litre fazla yaksa desek. 700 km'de 10.5 litre fark eder
    oda kabaca mazota 4lira desem(yazdıktan sonra baktım fazla demişim shell nitro bile 3.87miş idare edin) 40.6 lira fark.
    20.000/42=492.6 depo eder suyunu cıkartıp ayda 2 depo dersek 20.5 seneye denk gelir.
    Koreliler sorunsuz olsun kafam rahat etsin kafasındaysa niye o çok sağlam tork konv. şanzımanı bırakıp çift kavramaya geçti?Madem öyle düşünüyorlardı 20,5 yıl daha devam etselerdi aynı şanzımanla?;Hondayada aynısı dendi atmosferik sorunsuz yola devam diye onlarda turboya geçti.ceed-i30 golf arasında ki fark çok ama asla boşuna değil.Hyundai yetkili bayide bir abim birde arkadaşım çalışıyor.i30'un içinden inmiyorum neredeyse 136dct 128tork konv. hepsini tek tek uzun süre bindik test ettik.Ama arada bir fark var belli.Ha kimisine göre çoktur almaz kimisine göre azdır alır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunların hepsini tek tek test edip üstün oldugna inaniyosan tebrik ederim nediyim nediyim.

surda kaçtane dsg kactane yag yakma konusu döndü ben sayamadım. adam bizim memleketteki benzin fiyatına göre araba üretmiyor, sorunsuzluk acısından bakıyorlar kısacası kafaları farklı.

premium 3 markayı katmadım onların müsteriside ayrı. durumu oldugu sürece 3 markaya bakan birine ne kia ne vw ne toyota aldırırsın istedigi kadar az yaksın yeni teknoloji olsun donanım olsun. markaya gömüyosn orda yokda a3'e göre ne 1 nede a serisi kaliteli durmuyor.
    1881 - 193

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    aklın fikrin bacak arasında

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)