ilanda paylaştığın gri aracı canlı görmüştüm,1-2 sene önce.Aynı yerde araç yıkatıyorduk,o zamanki sahibiyle tanıştık,ahpap olduk,muhabbetimiz oldu.Hatta facebook hesabımda ara sıra görüyorum.Benim aracımla o gri aracın profosyonel fotoğrafları falan çekilmişti zamanında.Fotoları bulamadım,yoksa paylaşırdım senle.O zaman diri bir araçtı,bayağı da doluydu,sonrasında satıldı,şimdi ne durumda bilemiyorum.1-2 yılda ne yapılmıştır bilemiyorum.Fiyat-piyasa konusuna gelince ben kendi aracımı ağustos 2008de 64000Tl'ye sattım.İyi e39 iyi para.Acele etmeden,düzgün,makul fiyatlı bi araç bulana kadar aramanda gerekebilir...
Selam 1 seneye yakın heralde 5.30i bindim iç dış M bir araca;
Kronik olarak fan termiği,şarj dinamosu,ön takım,direksiyon kutusu,devirdaim pompası,koltuk elektiriği,sunroof ilk aklıma gelen bunlar.
Bende sorun çıkarak parçalar bunlardı bunlara dikkat edebilirsiniz, aracın temiz olması da bir etken tabi ki.
Satmadan önce maslak askar bmw'de 7k'ya bakım yaptırmıştım fakat sonrasında araç avans vurmaya da başlamıştı o şekilde sattım maalesef.
Gerçekten güzel ve özel bir araç bence inşallah temizine denk gelirsiniz.
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Gri araç satılmış yeni sahibi gülerek kullansın bizde biraz bekleyelim uçup kaçmayan temiz araç satan bulursak bakarız![]()
649594310 numaralı ilana bakmanı tavsiye ederim. Bu araba komple elden geçti, deli para harcandı, iyi bir pazarlıkla alınır şahinindeyse eğer araba style 65 jantlarını da iste...
Bu aracıda takip ediyorum çok güzel duruyor iç dış kondisyon fakat araç komple boyalı olduğundan birde malesef ülkemizde bmw'ler yenisi eskisi farketmeksizin apacilerin ellerinde zulme uğradığından cesaret edemem sanırım bu araca birde kilit falanda var yazılmış ki tam drift için ezilmeye müsait spec oluyor ve fiyatı benim için yüksek geliyor bence bir e39 için üst eder 60k civarı olmalı piyasanın durumu falan bence farketmez çünkü bu aracı ihtiyacı olan bir kullanıcı almaz seven bilen biri alır, alırkende satmayı hedefleyerek almaz zevk işi diyelim inanılmaz bir kondisyon olurda 75 80k civarı değer bicilebilir bilmiyorum benim fikrim böyle ama teşekkür ederim öneriniz için
S.A.Y. ın aracıydı Fatih. Boyanma nedeni kaza değil kesinlikle çiziklerden sebep. Far ve stopları 2 kez değişti orjinal olarak düşün yani...
Araba güzel görünüyor geçmişi hakkında bir fikrim yok harcananlar önceki sahipleri vs ama dediklerinize inanıyorum araba kendini gösteriyor zaten fakat fiyat noktasında kendini benim için ulaşılmaz kılıyor diyebilirim belki sizler için yüksek gelmeyebilir ama benim için yüksek çünkü tamamen keyfi bir araç olarak alıyorum kendim alamam diye kötüleyecek halim yok zaten araç ortada iyi sahipleri olur umarım ama bu haliyle beni epey aşar
BMW / 5 Serisi / 530i / Standart / 2001'BORUSAN 530İA M SPORT LCI TAM DOLU sahibinden.comda - 649594310
yukarıda da bahsii geçen bu aracın sahibini çok yakından tanıyıp fiyat konusunda araya girip makul şartları saglayacak bi arkadaşı var mı forumda
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Araç bilenlerin dediğine göre ciddi para ve emekle toplanmış 72 bin yazmışlar ne kadar arkadaşıda olsa böyle emek verilmiş arabanın fiyatını çok kırmazlar görünen o ki bu araç bana yar olmazda inşallah iyi bir sahibi olur bu araçlar artık git gide samanlıkta iğne oldular. Umarım al satçı apaci tayfanın elinde ziyan olmaz düzgün biri alır da zaman sonra görüp seviniriz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)