Abilerim kardeşlerim golf 6 1.4 tsi aracımdan ayrılmak üzereyim bunun arefesinde hep hayalim olan e39 5 serisi araçlara ciddi ciddi bakmaya başladım 530i düşünüyorum kasanın ağırlığıyla başedebilmesi adına fakat e39 lar için çok farklı yorumlar okudum kimi ocak batırır kimi güzeldir gibi 200k kilometrede bir 530i alınacak olsa beni ne kadar üzer alırsam düzgün bir araba almak istiyorum canı çıkmış bir araba değil koltuk ısıtma sunroof olursa dsp gibi isteklerim var bazen bu dediklerime uygun araçlar çıkıyor ama çekiniyorum sonuçta 20sine merdiven dayamış araçlar masrafları çok yorar mı, kronikleri varmıdır, golfümde yazılım bobin buji dp gibi ekstralar var gidişi inanılmaz olmasada tatmin ediyor bana golfü çok aratırmı yarış yapacak halim yok ama yolda da üzmesin isterim mahcup etmesin golfü aratmasın yok o dediklerin olmaz derseniz başına bela olur falan derseniz sevsemde mecburen uzak kalacağım 530 sahibi olan abilerimin kardeşlerimin yardımına çokça ihtiyacım var, birde Ankara'dan almayı düşünüyorum böyle bir niyetle gelecek olursak baktırmamız için bu arabaları iyi tanıyan önerebileceğiniz abilerimiz varsa çok sevinirim. Son olarak araçların geneli LPG'li lpg de m54b30un tutumu nasıldır.