ne ka para oka kofte bu fıyata bu alınır pazarlıkla dahada asaılara cekılebılır...
Printable View
ne ka para oka kofte bu fıyata bu alınır pazarlıkla dahada asaılara cekılebılır...
arac turşu bıle değil , bursada japon parcaları satan bır parcacının elınden uzun zamandır cıkarmaya çalıştıgı bır araba sakın yaklaşmayın
fiyat ziyadesi ile uygun...
baktırmak lazım tabi yine de...
alıcan 14 e yapıcan proje arabası :)
ben arabayı komple sökükken gördüm isteyen kişiye pm atarım
bursadan alınabılecek sadece 4 tane vti var gerisini sormayın bıle :D :D
alıp 3-4 bin harcayarak stres yaşamaktansa, 18-19 binlere 98-99 bulunur
aslında etmesi gereken rakam buda,bu paraya satan yok :D
Detayli durumu nedir aracin? Saseler vs :) belki proje yapilir :D
sahibi beni hergün arıyor abi gel al arabayı die ama ben bi çok kişiden bilgi aldım uzakdur sonradan kırmızıya boyanmış dediler motoruda yeni yapılmış falan koltuk döşemeleri yırtıkmış koltuklar sabit durmuyormuş birazcıkta masrafı falan var dediler ben vaz geçtim alacak kişiye biraz sorun çıkaracak bir araba imiş bilginize
forumdan birinin degil mi o arac yanlis mi hatrliyorum
dün arkadaşım almaya gitti ve gördüğü manzara çok kötü arabanın sağlam kalan bir yeri olmadığını söledi 10bin tl etmez dedi arabayı mahvetmişler aman uzak durun arkadaşlar
walla fotoğraflarından bile çok yorgun görünüyor. toplanır mı evet. değer mi bence hayır.
valla nebilelim abi telde konuştuk ölebi anlattıki arabayı bize dedik enayiyi iyi kafaya aldık bian önce gidip kırmızı vtimizi alıp gelelim dedik ama boşa çıktı
kendisi zaten10300almış bikaç ay önce çokmasraf etmişler demekki adam olmamış birine çakmay açalışıyolar simdi
daha dün otobüsle geçerken gördüm düzgün gibi duruyordu demekki otobüsle geçerken görülene inanmamak gerekliymiş :D
cevap verenler için teşekkürler
bu arac galiba ankaradakı en otonun parcalarını cıkma olarak sattıgı vtec yannıs gormuyorsam.
Sedan Vtec esınızde dostunuzda yakın cevrenızde tavsıye edebılcegınız satılık arac varmıdır arkadaslar ? ACıl aranmakta
ızmıtte PM vtec..sahibinden de ılanı olması lazım..gri sedan..
herturlu kefıl olurum..
edit: link aşağıda..
feyyaz tavsıye etti dersen bayaı yardımcı olur..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ayanlara/detay
ramazan abinin vtec noldu kardeşim ? bide vtec den vazçgetim demiştin .. diğer iş noldu .. o gün konuşamadım da yarın unutmiyim barbaros abiyle konuşup doniim mi sana hala aklındaysa ?
sword murat abinin beyaz sedan ab vtec:icon_tup:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ab-vtec/detay?
arkadaslar bu arada fıyat aralıgını yazıyım maxx 22.000 tl .
Sword Muratın AB vtec herkez bilir herkez begenir ve tertemizdir ve temiz bakılmıştır
Turboyu sökmeyi düşünüyordu
öyle verebilir
Antalya'da beyaz var bir tane iletişim bilgileri gelince yazarım buraya
turboyu söküp satarsword amca
ilanda yazılmıs zaten turbosuz 22 diye
Emekli okul müdüründen alınmış 97 model tamamen standart beyaz sedan yakın arkadaşımda
Tamam canım :)
sword / AB vtec
ben olsam birkaç lira daha bulur turbolu haliyle alırdım ne yalan söyleyeyim
swordun araba çok temiz görüşün bence çok titiz kullanılmıştır
burak tutturdun ille sedan diye hb verelim