komple boyalı parasına göre bir vti
motoru cem yaptıysa sıkıntı olmaz xplod garage
komple boyalı parasına göre bir vti
motoru cem yaptıysa sıkıntı olmaz xplod garage
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
arac turşu bıle değil , bursada japon parcaları satan bır parcacının elınden uzun zamandır cıkarmaya çalıştıgı bır araba sakın yaklaşmayın
alıcan 14 e yapıcan proje arabası![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
alıp 3-4 bin harcayarak stres yaşamaktansa, 18-19 binlere 98-99 bulunur
''hondas never get old, they just get faster''
sahibi beni hergün arıyor abi gel al arabayı die ama ben bi çok kişiden bilgi aldım uzakdur sonradan kırmızıya boyanmış dediler motoruda yeni yapılmış falan koltuk döşemeleri yırtıkmış koltuklar sabit durmuyormuş birazcıkta masrafı falan var dediler ben vaz geçtim alacak kişiye biraz sorun çıkaracak bir araba imiş bilginize
dün arkadaşım almaya gitti ve gördüğü manzara çok kötü arabanın sağlam kalan bir yeri olmadığını söledi 10bin tl etmez dedi arabayı mahvetmişler aman uzak durun arkadaşlar
walla fotoğraflarından bile çok yorgun görünüyor. toplanır mı evet. değer mi bence hayır.
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
valla nebilelim abi telde konuştuk ölebi anlattıki arabayı bize dedik enayiyi iyi kafaya aldık bian önce gidip kırmızı vtimizi alıp gelelim dedik ama boşa çıktı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)