Kerem abinin arabası iyidir fotoğraflardan cok daha guzel bı arac..
Bugun yıne vtı alıcak olsam bu paraya kacırmadan alacagım bı arac...
Printable View
neden 2010 dan beri duruyor ilan peki bir sorunmu varda bu kadar zamanda satılmadı?
Bu beyazı bi ara sanki ekeray mı satıyordu. ?
resımler burda kerem abının bence alınabılcek bı arac
white ek9 projem.. tüm resimler 12. sayfada nihayet
belki hatırlayan olur bu şuan beyaz 18.000 tl lik vtec ümraniyede satılıktı sanayide birindeydi 2009 senesi olması lazım. hasar olarak ciddi birşey yoktu ama motor problemliydi hatta motoru üstünde değildi. 10.000 tl'lere falan satılıyordu. üsküdarda duran turkuaz vtecti belki üsküdardan hatırlayanlar olur.
üsküdardayken hiç iç açıcı gözükmüyordu ama şu an güzel görünüyor..jant değişikliği ve daha güzel bir alçaklıkla daha da güzel olabilir
AntaLyadaki 07 CYC 11 e ne diyorsunuz arkadaşlar Bildiğiniz bir sıkıntısı geçmişi felan varmıdır ?
Arkadaslar suan ankaradayim onerebiliceginiz vti warmi? Bakmak istiyorumm
üsküdar' daki sahibi 16500 e veriyodu arabayı ama 3. vites senkromeçlerinde sorun olduğunu ayrıca üst kapaktan yağ kaçırdığını sölemişti.son sahibi arabayı güzel elden geçirmiş sanırım motor olsun kaporta boya olsun güzel bi jant ve biraz yere basılarak güzel bi iş çıkabilir zaten biraz daha durursa ben ciddi ciddi düşünücem almak için aracı
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 20.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
bilgisi olan varmı ?
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk
araç hakkında bilgisi olan varmı ?
kazası degişeni yok yazmış bilgnz varmı ?
izmirden giden vtec bu arac sahibi siteye uye idi yanlıs isem kusura bakma bilen cıkarr
ewt eskı zs vtec eskı sahıbıı sıteden huseyın dıe arkdsmz. kazası yok die biliniyor, zaten eskı zs zamanında bılınır.temız ve guzel aractır.
eski zs vtec
üyelerimiz bölünümde konu açıp yazmıştım tekrar yazıyım :).... izmir bornovalıyım yaşım 19 ismim murat... öğrenciyim daha doğrusu öğrenciydim...bugün üye oldum
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
bu aracı neden kimse düşünmüyor anlamadım:S
kardesim ilan acilali 1 ay civari oldu. 60 a yakin favori var. herhalde 25-26 yazmadim diye burada konusulmadi araba. gecen hafta bir is gorusmesi yaptim. onumuzdeki ay cok onemli bir is degisikligim cok buyuk ihtimalle olacak. o zaman bende 25 yazacagim. veya 2004-2005 type r la takas olacak. demekki rollerde draglarda caninin alinip fiyatinin da 25 falan olmasi lazim. ha bir de km yi 100 kusurlere almak gerekiyor benim anladigim kadariyla.....
Honda Civic 1.6 VTi 1990 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
bu arac hakkında dusuncelerınız nelerdır bu fıyatı hak edıyormu konya draglara katıldı motor yorulmusmudur sızce alınırmı
motor durumu ıyı olan 2-3 parca degısen, boyalı parcası olan farktmez, bıldıgınz uygun vtı warmı acaba arkdslar?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 27.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bu arac nedir ne degildir ilk defa görüyorum bilgisi olan var mı
vtec sahipleri istedikleri fiyatları isteyebilir.ama söylede birşey var sonucta bu araba gazlanmak için alınıyor 19 ile 22 arasındaki arabalar bence alınır ve güzelce gazlanır,tabi motoru sağlıklı ise.
26 ve üstü için ise o paraları 10 yıllık arabaya vereceğime üstüne biraz daha koyar 207 veya cooper s alırım.
27-29 arası fiyatları görünce gülmemek elde değil valla.
Siteye üye olan o araçların sahibi ister alınsın ister alınmasın.
Malesef bu gerçek, sizde o fiyatlara aldıysanız çok pahalıya aldınız!