kaza fazla bişey yoktu bılıyorum.ben millet gibi alım satım yapmıycam yapım bınıcem.
Printable View
araç benim eski aracım. alınabilecek bu paralara şu piyasada en iyi vti.
bugün tekrar bi vti alcak olsam direk geri alırım.
motoru yürürü şanzumanı hatasız bir vtectir.. kondisyonu mükemeldir. yürüyorum diyen vteclerin içinden geçer. abartmıyorum. :)
eski plakası 07CTT40. bir sürü konusu var. geçmişi temiz olan nadir araçlardan birisi.
01 sc 352 ilk sahibi adanalı arkadaş arç nasıl bni araçtır acil bilgiye ihtiyacım var 98 füme sedan???
el değiştirmişti o araç
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 29.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 64546987
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 26.150 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 83215322
aracı bilen varmı arkadaşlar ?
Hasan abi sanki eski sahibi önceki sayfalarda yazmıstı yanlıs hatırlamıyorsam şimdi aklıma geldi
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 84650993
Engin'İn eski aracımı bu??
koltuklardan tanıdım hyjal nickli üyenin eski araç kank.
aynen öyle sefaköydeki araç
içi güzelde kazası kötü, bakırköy sahildeydi herhalde..
bende arayışlarıma son vericem yakında ya olucak yada başka arac bakıcam bu vti işi çok uzadı yaz geldikçe fiyatları saçmalıyorlar gereksiz,alırım hondanın başka serisini bakarım işime çokta aramaya gerek yok beyler saygılar..
murat :) ben en başta demiştim senin kriterleri az cok biliyorm ben o kriterle ies bulamadım. sende vti aramaya başladın aynı kriterlerle. malesef bulman zor yani buldugununda fiyatı sana kesinlikle uymayacakdır...
bence muadil bi araç belirle çaktırmadan onuda araştır denk getirirsen al.
Kapı içindeki oem sticker'da BLACK yazıyo kırmızı arabada, ben mi cahilim yoksa bunu satan arkadaş mı saf ?
ömer fjk yı satmısmı facebookda böyle bişi gördm?
hayırlı uğurlu olsun ozaman :)
way Ömer hayırlı olsun, ep3 yakındır desene
hızlanalım gençler:D
vti'leri fazla takip etmem , ancak bu araç bayadır ilanda dikkatimi cekti .var mıdır bilgisi olan ?
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 22.500 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 82643143
şaka maka vti fiyatları sapıtmış. 28-30'a vti'mı olur? Yapmayın arkadaşlar. Varmı aranızda 30 lira-28 lira veripte vti alacak biri? Başkasını düşünmeyin. Kendi bütçeniz o civarlarda olsa vti'a yatırırmısınız?
Bu aracın sahibi kışın istanbula gelmişti ozaman araca gidip baktım kozmetik olarak 10 numara bi araba o zaman v2 filtre kilit difransiyel kısa şanzıman egzoz falan herşey vardı 22000 tl ye kadar bıraktı orjinal parçalarınıda verecekti
ozaman almadığıma pişman oldum çünkü şu an boş olarak o paraları istiyor galeri
özellikle İÇİ beni çok şaşırttı nadir kalanlardan
ama ufak tefek 7 veya 8 adet hasarı var bitanesi 8000 tl oda sol önden kaza yaptığı zaman airbaglar falan açıldı galibaa
değişen sağ çamurluk diyor galeri ama sol değişik fakat değişen çamurluk orjinal airbaglar orjinal..kaput içi bagaj içi orjinal renginde siyah bu çok önemli.. serviste yapıldığı için hasar yüksekgözeküyordur
benim görüşüm aracı gördüğüm için söyluyorum
piyasada temiz diye gezenlerden daha temizdir
20500 21000 e pazarlıkla alınabilinir
19 abi 21 değil bıraksana sabri abi genel çoğunlugun görüşü pahalı olması bende bunu dıle getırdım evet bıraz daha bulamassam almıycam,gereksiz yorum değil ki benımkı uçan fiyatlara yorum yapıyoruz,fiyatların fazla olması konusunda yalnız değilim çoğunluğunda görüşü bu yönde saygılar abicim ;)
ne 1.4ler 18leri hak ediyor ne iesler 19 ları hak ediyor ne de vti'ler 25ve üzerini hak ediyor. piyasanın geneli saçma değil, hondanın ek eg ve ep3 modelleri saçma fiyatlarda bana göre.
ediyor veya etmiyor geçen ay içersinde 19 milyar civarında 2 tane 1.6ies i arkadaşlarım sattı alındığı sürece zor iner piyasa :D