koku yokdu amcadada tüplü binicek bi tarz yokdu :D araştırlıp sorulabilir ama o civarda olan bzim site sakinleri amcayı kesn keşvetmstir :d
Printable View
koku yokdu amcadada tüplü binicek bi tarz yokdu :D araştırlıp sorulabilir ama o civarda olan bzim site sakinleri amcayı kesn keşvetmstir :d
Sahiplik Belge Tarihi
12/12/2005
model yılı 1997
amcam 2. sahibi heralde :)
Telefon numarasını isteyene veririm cüzdanda duruyosa eger
Mithat abiye be yalvarmistim be muhasebeci bı abiydi arabayı ışıklarda gördüm tam yanına geldim yeşil yandı bastı gitti trafikten adresini çıkardım telefonuna ulaştım aradım ama vermedi satmam dedi sıfır alsamda satmam ben bunu dedi
stage3 nü verdik 23 e aklımı si....
Dikkat ediyorum da nedense bu vti fiyatlarının normal olduğuna inanan arkadaşlar, sadece vti sahipleri olan arkadaşlar.
Tamam iyi mal iyi para eder de bu kadar etmez, bir vti'ın edeceği rakam, nokta hatasız olsa da maksium 22-24 arasıdır, yani o da taş çatlasa şeklinde.
Ha o yüksek paralara alan yok mu var; sıkıntı burdan çıkıyo zaten, bir kaç tane parası bol arkadaş gidip 26-28 liraya vti alınca, herkes o paralara satmaya bileniyor ;)
ah ah zamanında 3-4 tane VTi alıp kenara koyacaktık :D :D
altın gibi kıymetli meret..
bende geçen gri stock oğlu stock hb vti gördüm 40 yaşlarında biri sürüyodu resimlerini çektim walla yolda kablom yanımda değil bi ara yüklerim resimleride plaka 06 h 5989
Tuncer merhaba.Hiç aklına dokunma:)Bu araçlarda çok ciddi bi şekilde hb sedan fark ettirior.Bu araç sedan olsa gerçekten hakkı 27-28 lerdir.Ama hb işi biraz bozuyor.Ayrıca ben aracı bi arkadaşa aracı geri alcam diye verdim ve bi aksilik olmazsa inşaallah 10-15 güne aracı geri alma durumum var.Başka planlarımız vardı o araçla ilgili onlarıda uygulamak istiyoruz.Hayırlısı bakalım.
hayırlısı abi ben beklıyodum senden bişiler o araba için :) çok neşeli bi arabaydı çünkü
aynen ben hep eş dostla denediğim için çekemedim video. bi kaç arabayla deneyip video koymak lazım.
durumu ne şimdi abi araba kimin şuan.. birde bikaç parça yok gibi arabanın üzerinde filtre kiti çok iyidi mesela göremedim onu bide headers dc 4-1 demişler ama b18c-R üstündeki.
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 52983758
Beyler bu araç hakkında bilgi alabilirmiyim lutfen..cok bakındım buralara ama çok sayfa war ya ben göremedim ya da gerçekten yoktu..
Vti fiyat konusu bence göreceli vti ya bu paralar cokmu cok olabilir ama bende 24liraya aldım ama şimdi bi arkadaşım 27lira veriyor :) altın gibi araba
Vaf Vtec 10 numara ya eder yani o parayı bence :)
yakında kafa kafaya takas edecez type r la vtı ı :D
Saolun vaf ı satıyorum desem 24 25 liraya anında satılır :) Sonra allah gerek etmesin şuan öyle acil bi ihtiyacım yok arabamı satacak kadar. Onun haricinde 4 kapılı hemde gazlanabilir olarak mantıklı bi araba bence vti :) Ben cor cocuk binip geziyorum sorun yok ha tek kapı araba alabilecek durumum olsa yani cocuk falan olmasa bu paralara farklı alternatifler düşünürüm :)
16500 lük vti ramo nun du bir ara sanırım
bu araç hakkında bilgisi olan varmı? nedir ne değildir kazası varmıdır bi yardımcı olabilirseniz sevirim :)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 51886756
aynen katılıyorum
sahibindende 21 mil 1.6 ies var vtec bedava :D
walla hep aynı şeyden bu konu dolup taşıyor fiyat yüksek edermi 98 model işte boyalı kazalı pahallı vs vs vs dediklerimi kimse yalnış anlamasın piyasanın ... çıkmış edecek fiyat var araba var yani arz ve talep dogrultusunda bence yıllardır satılamayan sitedende bir çok arkadaşın bildigi 10 nun üzerinde vti var zaten ;) nedeni ortada ;) ben 1 sene önce ful 120 lik ies 16.000 sattım vti aldım benden alan arkadaş 1 sene sonra 18.500 e sattı ieseyi :( malesef