vtec arayanlarda ve satanlarda huzur yok :)
vtec im yok aramıyorumda mutluyum huzurluyum :)
Printable View
vtec arayanlarda ve satanlarda huzur yok :)
vtec im yok aramıyorumda mutluyum huzurluyum :)
25 iken 27 ye keyfi olarak mı çıkarıldı fiyatı
ies e komple b16 koymak daha mantıklı değil mi UZUN vadeli ? ndn kazalı canı alınmış vteclerle ugraşıyorsunuz bende vtec sürdüm yine sürücem ama şuan milletin arabasına laf atmak yerine parası olan o parayı vtec olarakta degerlendire bilir.19 liraya ies alıp 8-9 a b16 koyup keyifle de binilir,sonuçta 25 e alıcaksınız bi vtec orası burası çürük vs.. size gelişi yine 30 a yaklaşcak.bence aynı hesap hiç yoktan neyin ne oldugunu bileceksiniz daha mantıklı geliyor bana sahsen:)
vtec fiyatları şu an şaka gibi,
bu arabaya bizde bindik, bi sürü elimden geldi geçti, fiyatlar uçuk seviyede,
vti yi alan bi stop, bi far takıp 27, 28 yazıyor. vede satıyor çok komik vallahi..
şu piyasayı alan satan yükseltiyo başka hiçbir şey değil...
Polemik yaratmak değil amacım motoru hakkında yorum yapmıyorum
fiyatın kaç para olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz tek aracı arkadaşımız emre apel değildir sonuç olarak siz biraz ilgili olsaydınız 20 kişiyi iyi ağırlıya ve hoş görüyle karşılaya bilseydiniz aracı alacak arkadaşıda tanıma imkanı bulur gerekli açıklamaları yapabilirdiniz. neyse bunları tartışmanın anlamı yok dediğiniz gibi umarım araç bi an önce hak eden sahibini bulur...
araç 26.5 buçuk neden 27100 lira yazsın diyen arkadaşım araca 40 gün önce bakmıştım yazmayı unutmuşum....
arkadaşlar eli ayağı düzgün ekmeği yenmemiş.fiyatı şişmemiş sedan vtı arıyoruz
http://img444.imageshack.us/img444/6365/resim001i.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/7240/resim002bk.jpg
sanırım yeterli bir cevap olur :)
Özgür abicim senin araban bursaya satılmadı mı?
yav bu benim favorimdi ya hayallerim yıkıldı resmen iyice soğudum bu araba işinden ya ...
Ohaaaaaaaaa
Peki bu araç gerçektende 24lere alıcı bulabilecekmi?
bu iki yazdıgın tespitte yanlıs ben o yazdıklarını en son yapıcak kişilerdenim. ne kurulmuşum neden ortalıgı karıştırırım....
tavsiyem cümlelerinin sonuna ünlem işareti gerekli gereksiz kullanma yanlıs anlaşılabilirsin.
özgür abi bide bu araç olduguna kesin eminmisin? bende arabanı bursada hatırlıyordum eğer ordan buraya geçtiyse okey :)
Kör tuttuğunu topal yakaladığını olmuş memleket
arac bendeyken kapı tutacakları cok kotuydu kapıyı çekerken elimde kalıyordu tamir iflan ettim ama komple doseme gerekıyormus olmadı. ve sol taraftaki bozuk para gozu bozuktu kapanmıyordu.
fotolarda gordugum kapı tutacakları değişmiş. bozuk para gozude acık gibi duruyor.
istanbulda rollerde gorenler olmus haberi geldi. :)
tamamdır abi :D
teşekkürler
araç o araç serkan ben fiyat 19 lardeyken bakmıştım çok ince detayları almıştım özgür abiden bakmadan önce pedallarından tut kalorifer peteklerine kadar :) üstelik 3 parça boya var dedi kazalı olan bölgeleri gösterdi daha da uğraşmaya gerek duymadım :) resimde gözükmeyen bide arka sol tarafında kazası var alan kişi de 19 civarından aşağıda almıştır diye düşünüyorum
wuww gerçekten çok acı bir durum.... :(:(:(
Konu sanırım kazalı vtec foto arşivine kayacak gibi, hazırım arşiv sağlam :D
Vtec'den tiksindim yemin ederim bu konu yüzünden arabadan boku temizleyen binmiş sıçmış satmış alan temizlemiş binmiş satmış böyle almış başını gitmiş :D
ne dıyım kardesım :)
vay anasını be..dünya ne acayip biyer olmuş....
eli ayağı düzgün ekmeği yenmemiş sedan vtı aranıyor fiyatı şişmemiş
Vti ler çok güzel araba yapıcağın tüm modifikasyonlara açık ve karşılığını alabileceğin bir araba ama şuan standart bir vti ye 27-30 gerçekten çok para tamam durumu yani parayı sorun etmeyecek kişi için sorun olmaz ama diğer şekilde bu paralara alınmaz tabiki fiyat alıcı ile satıcı arasındadır ..
Bence km si 100-150 bin arasında değişensiz boyalı olabilir 20-23 bin arası normaldir ;)