kasasından ziyade motoruna baktır. fiyatı güzel.
Ilandaki Resimler Bana Ait Ben Çekmiştim 2007'de, Aracı Uzun Yıllar Önce Modifiye Etmiştim Gerçekten Güzel Bi Araç'dı, Ama Hazırladıktan Sonraki Arkadaşım VTI'yi Sattı. Daha Sonraki Arkadaşlar Naptılar Ne Ettiler Bilgim Yok Rolling'lerde Goremez Olduk Zaten, "Dip Nop Sıralı LPG Takılmış Die Biliorum"
Special Cars And More = MMPowerGarage
''Lpg takılmıştır diye biliyorum '' Diye bi not belirtmiş arkadaş , dikkate almanız gerek .
Instagram: mutusgarage
Resimler 3 sene öncesine aitse , bana çok samimi gelmedi.. Hayırlısı olur inşallah..
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
aracın güncel resimlerine bakılmalı bence
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...nsuz-vti/detay
Arkadaşlar linkteki aracı bilen tanıyan geçmişiyle ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yorumlarını rica edebilirmiyimŞimdiden teşekkürler.
Edeple gelen, lütufla gider.
Arabayı tanımam bilmem ancak ilandan dikkatimi çekenler:
1)Kaliteli pahalı kauçuk paspas var ama koltuklarda 10 liralık kılıf!!! Bence abesle iştigal bi durum.Döşemeler iyi durumda değil kanısı uyandırdı bende
2)Ön tampon makyajlı tip değil eski tip.99larda makyajlı tampon yokmuydu?
3)Airbag üstündeki korna butonlarına bakılırsa 135binde olması çok zor o arabanın (bence)
koltuklar kılıf değil yalnız.99 ların koltuk döşemeleri böyle
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
+ Tampon orjinal 99 tamponu ? ben mi yanlış görüyorum ?
Edit : Muharrem sen arama bizi tamammı ? Ben başka birşey demiyorum sana kırgınım onuda belirtiyim.![]()
Serdar TURGUT
koltuklar 10 lıralık kılıf değil 99ların bu renk
hondadan ne kadar anlıyosun onu bilmiyorum ama hiçmi hiç anlamadığın kesin. araç benim felan değil yakınımında değil tanıdığımında akrabamında hiç değil. ama yanlış bilgi vermiyelim lütfen. koltuklar 99 vti koltukları orjinal. tampon orjinal. sadece sis yerleri kapatılmış durumda. km konusuna gelince ise bu kadar basitmi anlamak sence km yi. ben sana daha az kmde çok yıpranmış bi direksiyon örnekleri gösterebilirim. vede şunu unutma birisi senin araban hakkında böyle yorumlar yapsa ne kadar hoşuna giderdi?
EcuTech
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)