güzeldi abi :D
Printable View
hay kankacım agzına saglık :)
alican guzel kardesım.
sen kaç yıldır araba yurutuyorsun , 1 yıl oldumu? bence 1 yıl cıvarıdır. o zaman bende subaru vardı sanırım sanko sanayide fedo babanın oraya integranı getirmiştin.
farkındayım kendıne bir yer edinmek istiyorsun ama bu sekılde olmamalı daha agır baslı olmalısın. ben burak ıcın konusmuyorum ama bir suru 306 sahibi tanırım arabaları guzel yuruyen yuruten. herkesin harcı değil ne demek onu anlamadım , bir benım harcın der gibisin :) bak boyle bir yorum yaparsan millet sana gotuyle guler komık duruma dusersın. sen arabanı yurut bırak mıllet senı ovsun sen kendını degil. karsındakılerede her zaman saygın olsun.
seni severim abi nasihatı olarak yorumla.
o zaman şöyle bişe söliim ;)
yürüyen en iyi atmosferik vti lardan biri , önden tavana kadar kazalı , tavandada işlemleri var ;)
bu araçla ilgili bunu pek bilen kimse yoktur , ama araç muhteşem ciğerli olduğu için ,
bunu araç satılcağı zaman alan adama söylesen bile bi anlamı olmaz dimi :)
mısal şu anda bursada gezen cigerli hondalardan birinin kenarından köşesinden bir resim , bu araba ciğerli olsa ne olur allah aşkına :D
http://img282.imageshack.us/img282/2...20050041gg.jpg
la oolum ne adamsın sen la :D :D :D :D :D
ankaradan alınan arabamı bu :)
mıllet dıyo kı neden vtec2 ıle ugrasıyosunuz neden vtı almıyosunuz , harbı temız bır vtı 25000 den aşagı değil , ben zaten çöp bir arabayı almam sırf ciğerli diye , 98 model bır arabayada 25000 vermek içimden gelmiyor , onun için beygirimiz az olsun arabamız iyi olsun :icon_tup:
98 model araba 25 lira etmez
olur niye olmasın?kimse okadar darbeli biaracı almak istemez zannetmiyorum yani tavana kadar girmiş olanı..araba bu mutlaka ufak tefek kaza olur şase sağlamsa benim için no problem gerisi.bak miniksler satıyo araba söküp kasa düzgün iyi fiyat istiyolar hakkı olanı,motor problemli ona göre az para istiyolar hepsi düzgün olup kzı oğlan kızsa napıcan hesapla adam 25 e almış aracı en azından 10 milyar masraf etmiş ki daha fazla olur yüklü araç malzemesi işçiliği kaca satıcak 40 ***?
Arabalarımızı yapıyoruz yapıyoruz hep işçilikler g... giriyor yapacak bişi yok dediğiniz gibi kaça satalım 40 a mı :(
aslan arabaya harcadığımız parayı fiyatına mı ekleyeceğiz :)
2 3 binlik extra standart vtide olması gereken parcalar zaten artık:)
Yok işte abi o yüzden temizleri az çıtırdan yüklüleri iyi para ediyor. Zaten üst seviye yüklü olanların klasmanı ayrı.
kız oğlan kız deyip
motorun tüm çevre elemanları değişmesi gereken
%90 ihtimal komple boya isteyen
kullanımı konusunda en ufak bilgi olmayan
büyük ihtimal kompresyonlarda fark çıkacak
serkan ın şuan sattığı gibi olmasa da ufaktan bir motor bakımı da isteyecek
bunlar yapıldıktan sonra da
filtresi, boruları, headers i, egzost u derken en az 1 lira daha harcanacak bir arabaya
25 lira isteyene ne diyeceğiz :soru::soru::soru::soru::soru::soru:
edit; amcadan/teyzeden fitenk..... ne güzel istanbul (gerçi iki-üç gündür bozuk ama)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 61294034
konuyla alakası yok ama bu vtec hakkında bilgisi olan varmı..?? bir arkadaş sorduda...:)
..
ben yakınım isterseniz bakabilirim araca.. pm atın yeter
siteden (cery)cahitin eski arabası olabilir abi stopları onunda bi ara eski ve yeni tipti böyle :)
tuncer yazmış apo arkadaşın imzası:)vti alma olayını gayet güzel acıklamış bence yukarıdaki konuya istinaden yazıyorum:)
YG plaka olanın geçmişi çok düzgündür..
TJ 4741 var bide İstanbulda onun hakkında bilgisi olan varmıdır?
komple bel altı boyalı üsküdarda boyandı serdar abinin arabasıydı apo abi.
eski sahibide swordun arkadaşı, kapagıda acıldı dıye bılıyorum conta degısımı sanırım
ahmetle telefonda görüşüldü...
napmışlar aracı yaw rengarenk :S