bu araba topladımı ???
Printable View
hangı aracmıs la bu :S
Ne Sallamısın be kardesım
Bıraz ufak atta civ civ ler yesın :D
Fotoğrafı çeken benım
Araba Mecanix mustafanın eskı arabası TS vtec
Arabanın motoru su anda ızmırdekı Karaoglan Eg coupe Turbo vtec de
kasası komple Hurdaya gitti
belkı su an senın kullandıgın çaydanlık olmuş olabılır ne dersın ?
burdanda bilmeden görmeden kimsenin arabasını kötülememek gerektiğini anlıyoruz.emin olmadan konuşmak yannış..mertcan resimleride cok sanatsal cekmişsin tam kapaklık olmuş:)
mertcan bende onu dıcektım bu arac hurda olmustu
valla toplanıcak halı kalmamıs robot bıle toplayamaz onu ama arabada ıyı macun varmıs :D
Abi 2005 den beri ben vti larla iç içeyim
az cok neyın ne oldugunu
hangı arabanın hangısı oldugunu bılıyorum
kısacası yeni yetme değiliz :)
insanları kandırmanında alemi yok :)
açıkcası kırmızı vti ın konılerını almak ıcın gıtmıstım hurdacıya ozamn cektım resımlerı
daha sonra ızmırden KSK Vtec tolga abıye boyle bır araba oldugunu soylemıstım
oda aracı komple aldı :)
kasası hurdaya gıttı
parcalarını tek tek soktu :)
kısacası arac toplanmadı
combo kazalı vtı oldugu bı lınk vardı bulamadım ben t.h.t de sanırım
@mertcan
Kanka hatta biz bu arabanin konilerini senelerce kullanmadkmi :D.
Sen-balo-ben ve benden sora kimbilir kimler :D
kimse burada yazıcaklarımda bie art niyet aramasın ağalar.
bu ciğerli vti ciğerli typer muhabbetide neyin nesi ?
bir vti düşünün piyasadaki en iyi yürüyen vti olsun bu.nekadar yürür ? vti nin yürümesi gerektiği kadar.fazla bişemi bekliosunuz ? eğer araba stock ise iyi yürüyosa stock vti nin gitmesi gerektiğini gdiyodur diğerleri geçiliyorsa onlarda vardır tersoluk iyi gidende yoktur ilahi bi kıudret :D
kompresyonu tam hakkında ise segmanda en ufak kaçırma yoksa subap ayarı avansı emdiği hava tahliye ettiği egsoz gazı olması gerektiği gibiyse benzin pompası ölçülmüş değerler ok ise enjektörler ok ise trigeri bakımı falan ok ise motor ok dir.
gelelim bunu yere vermeye aksı aks kolları şanzumanda cırtlama yoksa debriyaj volan ok ise motor kulakları tablası yani dağıtıcı ve dağıtıcıyı tutan demirbaşlar stabil ve düz ise tekere gücünü hakkıyla verir genelde.
olay budur.daha ne arıyor bu millet.şu alemde okadar çok tuhaf laflar varki ortaya atmışlar bi ciğerli araba hikayesi :D komik vallahi billahi.fabrika torpilli motorlarmı üretmiş bizim haberimiz yok.birinin motoru daha iyi açılmıştır devir çevirmeye alışıktır ara hızlanmaları daha çok yapmıştır o iyi gider.abartmayın artık ciğerli vti işini ya :) araba pert param parça ama 2 boy daha hızlı 25 lira ediyor :D birisi hakkaten çok iyi motora ve kasaya sahip ama yanlış ellerde yetişmiş 2 boy pertin ardında gidiyor tuuu kaka :D
ya boşversenize :)
bu camiada çok iyi yürümüş vti ler var herkesler plakalarını bilior zaten.herkeşe kazasız belasız ağalar.
Aynen Yusuf, kazalı resmini eklediğin vti hiç toplanmadı yürümedi, eritilmek üzere izmit hurdalığına gitti... JDM Works Musti'nin 200sx'ten önceki arabasıydı, Bursaya satılmıştı... Yanılmıyorsam 2004 başlarında kaza yaptı. Kaza yaptığında hala 34 plakaydı araba. Bursa Küçük sanayide birindeydi en son yürürken gördüğümde ve üzerinde mini ütü masası tarzında siyah bir spoiler vardı, geçmiş zaman parça pinçik hatırlıyorum. Aynı zamanlarda ben de takla atmıştım, hafıza kaydı. :) Siyah 16 AB 255 vardı hb vti o zamanlar Bursada benim poloyla yürürken geçemeyince sağdan kasıtlı çarpmıştı bana ikimiz beraber 3-5 takla atmıştık :) yanılmıyorsam 9. perti filandı o arabanın en son 14üncü perte çıkışında ab vti'yi saymayı bırakmıştım :) sanırım artık bursada da değil...
alacagımdan yada baska bişeyden değil sadece meraktan soruyorum bilen illaki vardır 2007 senesinde nazilliden ilk sahibinden alınan arac mı bu ??
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 60101391
2004 senesınde aydında merkezde bı pazar yerı vardı aytepe kampüse cıkmadan orda köşede beyaz vtı vardı acaba neoldu lastıkler ınık duruyrdu duvar dıbınde
bende bi vti merak ediyorum 250 tl için anlaşamamıştık :D 2009 eylül yada ekim ayında ilanı vardı orduda beden eğitimi öğretmenin de kırmızı sedan vti vardı orj 138 km civarındaydı ekstra hiç bişi yoktu orj di param da vardı 250 tl ye inat gittik anlaşamadık :D:D araç zaten ilanı koyduğu gün satılmıştı şimdi nerde acaba?:D
140 binde 98 model vtec 30 bile eder ha ya vallahş bazen anlayamıyorum ben sizi, vti kullandım typer kullandım kaç sene hala kafam basmıyor vti fiyatlarına...
bilsem 2005te vti alırken ev almaz on tane daha vti alır koyardım kenara şimdi satardım 3 ev parası çıkardı yemin ederim.
ordudaki araba ilanını bende biliyorum. beden eğitimi öğretmeni, hemşerim. ilan online olur olmaz aradım, bu yaptığın işmi şimdi senin dedim :) ne oldu dedi. insan 1-2 ay daha bekler dimi dedim. :) (gerçekten de 3 ay falan sonra aldım ben arabamı)
öğretmenin arabası iyiydi, ucuzdu. 17,250 istiyordu. 97 kırmızı sedan. ama bana arabanın yan yattığını söyledi. o zaman üzüntüm geçti. arabayı nereye sattığını da söylemişti..
Arabanın yan yattığımı sevindirici abi ?
hayır orj araç kaçırdığıma üzülüyordum aracın öncesinde yan yattığını öğrenmek sevindirdi beni o kadar cani değilim :D
Şakasına takıldım zaten :D
Kimse yanlış anlamasın arabasını kötülüyorum sanmasın ama bu vti fiyatlarını görünce gerçekten acayip şaşırıyorum yani 28-29 hatta 35 lerden bahsediyorsunuz yani bahsettiniz araba 97 98 model araclar şurda 2008 yılında sol camurluktan kazalı vti 15.500 satmıştık piyasalar yüksek tamam da yani bence ederi en fazla 20 liradır yanlız kimse yanlış anlamasın vtiler güzel arac ama bence ederi o değil ben sadece içimden geçenleri söyledim kimse üstüne alınmasın polemik yaratmak değil amacım.
bizde her yerde söylüyoruz ama söylemek birşey ifade etmiyor. Bu bedellere el değiştirdiğini de duydum 1-2 kez. (24-25 lere) Alıcılar bu paraları vermesin 3 ay sonra görürüz o fiyatları..
Okan, Uerbaş bende sevinmiştim adam araba yan yattı dediği zaman :D :D :D :D :D :D :D
eskiden böylemiydi fiyatlar ya,iesler 15 17 arası satılırdı vtılarda 18 21 arası satılırdı şimdi ise tamamen değişti hersey hayret yani
mertcan bu aracın kafa kısmınnın bursada bır aracta takılı oldugunu bır abım söyledi ve resmınıde ondan almıştım sallama falan yok , zaten resmı ekledıkten sonrada altına yazdıgım başka bır post ta ıkı vtı dan bır tane yapılırsa 320 hp olurmu dıyede bı geyık yaptım , eger bana söylenen yanlışsa (sonucta ne kazasında yanındaydım nede toplanırken) yanlış bılgı verdıgım için özür dilerim kardeşim :icon_tup:
Araç arkadaşımın. Evet İzmit'ten geldi araç. Eski plakasını bende tam olarak hatırlamıyorum ama hakikatten gerek kasa olsun gerek motor olsun son derece temiz bir araç. Hiç yorulmamış ve şuanki piyasaya göre parasını hakeden bir araç. Sonuna kadar da kefilim.
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk - 61382240 arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan?
açma yaram derindedir.. dermanını bilen gelsin..
yıl 2007 haziran ayı. 2.el piyasasının canlı zamanları.. 100.000 km'de hatasız, sadece sol arka çamurluk lokal boyalı füme renkli sedan VTi'ımı 19 milyara zor satmıştım. benim VTi piyasanın en temiz arabalarındandı. tek hatam arabaya yay takmamıştım, leylek gibi göründüğünden albenisi fazla değildi.. :(
şimdi km'si düşürülmüş, leş vti'lara 25 istiyorlar hayret ki hayret.. :eek: