helal olsun zamanında 1o -13 lıraya satıldı ılk sahıplerınden burtay abınındı kaza yaptı onla yesıldı rengı 37 cok cok ıyı vermıs sıtede konusu vardı zaten
Printable View
helal olsun zamanında 1o -13 lıraya satıldı ılk sahıplerınden burtay abınındı kaza yaptı onla yesıldı rengı 37 cok cok ıyı vermıs sıtede konusu vardı zaten
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Turuncu renk - 63369446
satıldı deme o zaman satıl " mışş " diyebilirsin
şaka falan yapmıyorum bende sordum banada aynısı soyledı saka yapmıyorum umut zıyan ısmıde daha soyleyeyımmı ? yalan soylıcek yasta gıbımı duruyorum
ya alıp satarsın bu gayet normal.
suç alıcı da satıcı da değil bana göre :)
25lira f-h-e stop far yay vs. olucak ki veresin bundan fazlası olmaz, ki bu raka da fazla ama efsane bi model ve motor olduğu için alıcı bulması normal.
Ben şuan alıcak olsam 22-23e 206RC alırım valla 2005 model, dijital klimalı, spor koltuklu, bilmem kaçlı cd çalar, bilmem kaç tane airbag filan mis gibi:)
carbon vti 27.500 e satıldı
da gergın cevap verıp atarlı konusmanı gerektırcek bır durum goremedım sewmedıgım bır usluptur
izmit'te ki eski k vtec 27bin'e satılmış, kolaylı söylemişti. geçmiş sayfalarda vardır
hatta dedım saka yapıyorsun demı dedım yok abı dedı 540 aldıkdan sonra 40 cekdım fıyatı dedı bende edım 27 den ılan acmısdın 21 kadar dusdun satamadın 37 nasıl sattın dedım oda adabı demekkı yuksek cekmek gerekıyormus dedı dahada ayrıntı yazmayım kendı acıklar
KM 28750 YE İLAN VERİLMİŞTİ AMA
bende 96,000 kmde ilk sahibindeki halini biliyorum aracın..
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 28.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - Pasif İlan - 53324643
dışı neysede iç aksam olarak ondan temizini orjinalini görmedim..
kadın ve kızı kullanıyordu sadece aracın arka koltuklara oturan sayılıdır belkide
araba degıl altın mubarek :D
Arkadaşlar demek ki talep var bu fiyatlara çıkıyor.Arz-talep meselesi.Ama bence Tr'deki en orjinal vti.Fiyat yüksek tabi:)
Ben ilk sahibi bayandan almıştım 2009'da 67.500 km'deydi.Değişeni yok tavan,kaput bagajda boya yok.Kapılarında ve sağ arka çamurluğunda boya vardı oda çiziklerden falan gerçekten çok temiz bi arabaydı hala da öyle:)
nakit bi fiyat konuşmak yanlış sonuçta takasla satıldı aracım ortalama 27-28 bin tl gibi bi rakama geldi
efsane adanadaki sc plaka füme vtecte 28e satılmış rekor bunlarda sanırım :)
28 milyaramı satılmış maşallah
burdan 12 liraya mı ne gitmedi mi fak vti ?
cdm den bir arkadaştaydı diye hatırlıyorum şimdi anımsadım aracı hatta ve hatta 12000 gibi rakamlaraydı ailemle kavgalıyım diyordu ve baya uyguna gitmişti. Tabi piyasasıda böyle değildi bu kadar yüksek değildi ama o zamanda baya uyguna gitmişti şimdi hatırladım aracı.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 52046514
Arkadaşlar bu araç daha önce sorgulanmış ama bişi yazılmamış kimse bilmiyor herhalde?
aracın suan ki sahibi de üye siteye belki konuşulmasını istemez aracın ondan yorum yapmak bu tarz yanlış ona bakılacak olursa su vtec sizin temiz dediğiniz tüm b16 blokta atmorferik olarak geçebilecek güçte amaç farkli yani bu araç yürüyen araç gündelik bi araç değil sonuçta kimi temiz kasa ister kimi kasa umrunda olmaz yürüsün ister 37 gibi bi rakam yok ortada takasta ortalama 26-27 gibi bi rakam sayıldı
26.750 ye arkadas sattı çok temiz vti.
16 KM vtec 27000e alındı bi abimiz tarafından.. gerçekten müthiş temizlikte.. laciwert sedan vtec war boyasız newzat amcanın arabası onada 25500 werdiler wermedik :) 26000 26500e wermeyi düşünürüz :)
bora marka 2000 confortlıne lacıvert 155bınde kazasız boya var sadece ... takas düşünen vti ler bna özelden weya burdan msj atsın arkadaslar...
artık amcalardan ucuz vti almayı unutalım arkadaşlar 34 zd plaka kırmızı sedan var 25 000 bile vermiyor amcam
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 61271154
arkadaşım bakıyor daha önce sorulmuş fakat cevap yazılmamış bilen varmı?