bana göresorunun kaynaği vti den değil.adamlar 1.4ies lere bile 14 istiolar..1.6 ies ler 17 den aşşa yok ..e bu fiyatlarda vtinin hakkı 20 derim ben...piyasayı uçurmuşlar...
Printable View
bana göresorunun kaynaği vti den değil.adamlar 1.4ies lere bile 14 istiolar..1.6 ies ler 17 den aşşa yok ..e bu fiyatlarda vtinin hakkı 20 derim ben...piyasayı uçurmuşlar...
tünay ın vti ı satmak için 19 larda kaç ay beklediğini hatırlıyorum. ki güzel bir vti idi. şimdi piyasa resmen uçmuş. ve bunun nedeni sahibinden.com a yazılan fiyatlar. oraya ne yazılırsa fiyatı oymuş gibi algılıyor insanlar. tabii bazı işgüzarlar faiş fiyat çekip sonra bak şu fiyattan bu fiyata indim artık aldın aldın ayağı çekiyorlar. yani suçlu sahibinden.com dur.
Bence suçlu o paralara alanlardır.
Temiz kazasız boyasız değişensiz varsa 20 ye bende alırım :)
14 e 1.4 mü varmış ya onlar bile 16ile 20 arasında fiyatları. 2 gün önce 21.5 a ies satışdı bence burda fazla konuşmayın, orda konuşun onları ikna ederseniz gelip burda konuşmaya hakkınız olsun
Alternatifsizlikten kaynaklanan bir durum, o sınıfta performanslı sıkıntısız atmosferik araba sayısı az.. Haliyle talep olunca otomatik olarak arz edenler yüksek fiyat istiyor.. Bunu anlamak için alim olmaya gerek yok :)
ozaman fiyatlardan şikayet etmeye gerek yok demekki hak ediyor. Geçen yıla göre vtec2, ep3, ies ve is lerin fiyatlarının nasıl yükseldiği kimsenin umurunda değil takmışlar vti lara çok ozaman paran kadar araba bakacaksın piyasa düşürmek için laf salatası yapmayacaksın.
Kimse laf salatası yapmıyor ki görüş bildiriyor.. Herkes aynı şeyi düşünmek mecburiyetinde degil.. Kaldı ki 25 bin lira gibi bi para düzenli geliri olan bi adam için çok büyük bir mebla degil..
olur mu kenk. o paralara almayıp kaça alsın peki. parasını biriktirmiş ve bir araba almak istiyor artık. sen ben dışında bu piyasadan haberi olmayanlar arabanın ederini bilemez ki .bakar ilanlara aa bu fiyattan satıyor herkes der ve kendini ona göre ayarlar.
bak ne diyorsun kazasız boyasız değişensiz 20 ye alırım ama bizim yan komşuyu yollayayım abi gir bak sahibinden'e arabanın ortalama piyasası 25 ama bizim arkadaş paraya sıkışmış 23.500 e bırakacak. atlarlar direkt!
aynı şey bertone turboda da geçerli. gir bak en düşük yazan 25.500 yazmış. ki zamanında 22 ye bile satamayanlar bunu yazanlar. ne oldu birkaç kişi çıktı çıtır modlusuna 35 yazdı. sonra bir baktık ki 22 ye satamayanlar da o zaman benim araba da en az 25 eder deyip aylardır satamamalarına rağmen fiyat yükselttiler :) e ne oldu sonra 4-5 tane satıldı. işte ben buna gülüyorum :)
20 ye vti aldın diyelim tertemiz değişensiz yarın satacağın zaman kaç yazacaksın
O meblada para kazanan adamın da son seçeneklerinden birisidir zaten vti ve türevi arabalar.. Ben fiyat anlamında küçümsemedim asla, bindigim arabada 20 bin civarı bir araç.. Söylemekten istedigim haddinden fazla deger verilmesi.. Bugün dertsiz sıkıntısız bi arabaya binmek istiyorsanız zaten cebinizden çıkacak para belli :)
20 bine temiz vtec var dediler geldik pampa :D:D:D
bişymi dedim ? :D
yooo ben sadece kazancla alakali 25 az cok yorumana soledim.yorum sahibi ztn ne demek istedigimn farkinda olarak cvplamiş no problem :)
Vtec güzel araba esay'i sattiktan sora bi ara düşünmüştüm :)
varmiymiş pampa abi :D
nahhhhh vaarrr :D:D
tünay 18küsura zor sattı valla, torkta 6000 tl ye yeni motor yaptırıp hem de.. alan var ki bu paralar isteniyo.. mesela şu arabaya 20 istiyolar.. kazalı halini de biçok kişi biliyodur forumdan şimdi satan da foruma üye mi bilmiyorum ama varsın üye olsun.. tek değişen sağ kapıymış:icon_wack ön 3 parça nolucak peki? arka çamurluğun da eski halini biliyoruz..
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 19.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 62669552
Kanka dediğin dogru ama 1 tane yüksek fiyata satılınca diğer herkes aynı fiyatı yazmaya çalışıyor.
Senın dedıklerın de çok dogru.Bilmeyen adam da çok.
20ye alırsam bugünün şartlarında 30 isterim herhalde :)
Burda sorun para muhabbeti değil ki aracın o paraları edip etmediğidir.
ne 20 si abi,,22 bine temiz vti var geldik desen , gene elin boş dönersin :)
ölücü dedikleri olay bu olsa gerek :)
Aynı durum karşısında sen 21 lıra mı ıstersın yoksa 20 liraya mı verirsin Caner kardeş :)
Alım satımdan kar etmeyi herkes ister.
Merak etme vti lara da çamur atmak gibi durumum da söz konusu değildir.
Honda markası her zaman değerlidir benim için varsın daha da artsın piyasası.Zamanın en temiz Type-R ına da bindim 3 sene boyunca.Sıkıntı yok anlayacağın.
piyasanın altında bulduysam kaçırmam alırım ve piyasasında satmak isterim ama gidipte bu arabanın ederi bukadar deyip sonrada o fiyatlara vermek sana ne hissettirecek acaba millete okadar laf söyledik bizde aynı moku yiyoruz demezmisin
Bende onu anlatmak istedim zaten 20 ye bulursam bende alırım dıye. :)
Piyasası da belli zaten 30 a satılmayacagı kesin değil mi ?
Neyse alana da satana da arayana da hayırlısı olsun.
piyasası belli zaten kim kaça alıyorsa alsın, kaça satıyorsada satsın herkes kendi işine baksın işine gelen alsın ;)
Allah herkesin gonlune gore versin herkes insallah istedigi rakama alir vti ni veya istedigi araci :)
altın fiyatları bütün ekonomi vti üzerinden hesaplanıyor dimi kardeşim çok mantıklı bi açıklama yapmışsın
ne diyosun lan sen? al bi tip dahaymış, tipine soktumunun.
banane düşerse çıkarsa.
yediriceksin kendine vti'n var diye doğruyu inkar etmeye gerek yok delikanlı olucaksın doğru olucaksın anca böyle adam olunuyor bilir misin bilmiyorum?
onlarca postum var lafı götünden anlayıp yorum yapıp burda adamın canını sıkma.
daha ne demek istediğimi bilmiyorsun anlamıyorsun sanki otoriteymiş gibi birde triplere giriyor hale bak ya :D
arkadaşlar bu kadar gerginliğe gerek yok diye düşünüyorum ama şunu söyleyebilirim öyle hem temiz olsun hem ucuz olsun öyle bedava köfte yok uğraşın mücadele edin hakedin vti ayı bu arabalar artık yok temiz kalmadıgı için bu kadar pahalı bence coğu sıfır araba bile vti ayın typer ın s2000 nin vs yanına bile gelemezzzz.
caner laf dalasına girme kanka herkez biliyo neyin ne olduğu piyasa gittikce ucuyo 28 bin kardeşim işinize gelirse kasıyosa git honda jazz a bin bilader
gidin 12 13 liraya 106ya 15 liyara 306ya binin pahalı geliyosa cicek acın