cok tesekkur ederim özdin abi. allah razi olsun... izmir guzel bir vti kazandi..
Printable View
sedan vtı varmı bıldıgınız sınır 21 lıra.:)
21-22 lere hala vtı aranıyor anlamış değilim.. 23 e typer var...
2003 model typer 27.500 e aldı arkadaşım..pert kaydı yok sadeece çamurluk değişmiş ve ilk sahibinden.
insanların parası çok sanırım :)
23 e typer var derken ? :)
bu konu derin bir konu sanki beni asar cevabı ama
şunu söylemek istiyor
Arayan herkes sizin arkadasınız gıbı sanslı olmzkı
suan en dusuk 29 dan baslıyor typer lar ınceleyın
sunu dersenız de garıp olur 21 ı veren adam 29 da verır demeyın
21 ı zor denklıyenler olabılır
nacızade fıkrım yanlıs anlasılmasın.
hangı typer o merak ettım pm atarmısın.
yanı bızım paramız cok oldugundan degıl yanı 15e varsa veren km sı dusuk boyasız alalım.vtı sahıbı olmanın başka çaresi varsa sole alalım.kımse keyfınden vermıor.kı versende neredeyse aynı paraya satıosun zaten hersey bı yana
haklısınız ama o ilanlardaki rakamlara aldırmayın bence..beğendiğiniz araç varsa gidin araç başında pazarlık yapın..verir vermez o ayrı konu..ama telefonda şu fiyata olurmu derseniz satıcı vereceği olsa bile vermeyebilir çünkü günde kim bilir kaç kişi arıyor ;)
o yüzden araştırın ve acele etmeyin derim şahsi fikrim..
04-05 typer 34-35 e satılıyor..
haklısınız 23 e typer da var dediğiniz araç ta 07 d plakalı beyaz typer olmalı. taklalı tavanı değişik antalyada toplandı daha yazayımmı? ucuz etin yahnisi misali desek?
12 ye de vti var istermisiniz???
yani şunu demek isterim, her aracın fiyatı değişiktir temizliğine göre.. Saygılar...
Yok para sınırım o.. 23 e çıkabilseydim Kamer abiye rica etmezdim, benim yerime de araştırabilir misin diye.. Ha bir de 4 kapılı type-r varsa babamı da hastaneye götürebileceğim ondan da 2 kg alayım..
Sedan vti tekliflerinizi değerlendirebilirim bu arada çok pahalı olmaması kaydıyla..
27'ye yani o paralara tek değişenli type-r varsa 106'yı satıp type-r'a geçelim bizde:D
daha yazmana gerek yok araç hakkında tüm bilgiye sahibim merak etme..aracıda ben satmıyorum zaten merak etme..özel mesajdan aracı soranlara gidip gördüğüm herşeyi anlattım aracın durumunuda..
vtı isteseydim vtı arardım ve alırdım. hatta 2 tane o amcadan teyzeden dediğiniz vtılardan biliyorum..1 i beyaz sedan diğeri füme hb ikiside stock..bunlarla gidip konuşup 17-18 alıp 1 ay sonra 21-22 yede satmasını biliriz..satanlara lafım yok ticaret bu helal olsun adamlara..