amma şaşırmıştık dimi görünce :)
Printable View
15 000 tl lik vti satanlar ikitellide honda çıkmacısı bunu ogrendıgımde korktum zaten aractan =)
arkadaşlar detaylı olarak bilgisi olan var mı araç hakkında. adam arabaya yatmış doğru, ilginç :) benim için mühim olan motoru yürürü ne durumda araba komple boyalı değil dedi sahibi kazası belası ciddi bişeyi var mı? yağ eksiltiyor mu dedim biraz var dedi vtilarda bu ne derecede kabul edilebilir. araç hakkında bilgi arıyorumm:)
Di mi sürü nereye biz oraya mantığınız acaip kötü.. Satın satabildiğinizi ben fikrimi belirttim.. 20 ye giden 1.4 yay jant içi karartılmış far 99 spot çift airbag klima abis + sunroof tu.. başka bişi yoktu he bide tesisat denilebilicek parçalar..
benim demek istediğim bu ülkede 1.4 e 20 ye yakın veren mantıkta insanlar olduğu sürece daha çoook vti sizin gözünüzde 22-25 eder :)
Saygılar benden..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...e=directSearch
bu vtec hakkında bilgisi olan var mı? bi kaç ufak bilgi var ama tam detay lazım :)
ya yakından da gördüm pek içime sinmedi.
ama görünüş yanılta biliyor bazen biliyorsun. motor durumu değişen durumu önemli.
fakat ilan açıklaması da beni korkutmadı değil :)
sefa 15 e vtı war kanka ben yaptım olucak kızdırmayın sefayı ne dıyosa dogrudur bana sıyah alma dedı 5 ay kırmızı aradım sefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa