Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Bu linkteki araç belli bi zaman önce 25.000 civarında satılıyordu sanırım ... kazası yada arızası mı olduki fiyat bu kadar düştü :?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Bu linkteki araç belli bi zaman önce 25.000 civarında satılıyordu sanırım ... kazası yada arızası mı olduki fiyat bu kadar düştü :?
araba şuan iyi durumda motorundada sıkıntı yoksa ki vidyolarını izledim iyi yürüyen bi araç fiyatı uygun biraz pazarlıkla iyi paralara alınır düşüncesindeyim.
Faruk Kartal
Araç 1 hafta önce komple conta seti bakımı trigeri vs.vs. motor mekanikleri silindi temizlendi gerekli görülenler değişti. Arabayı test ettim gayet güzel yürürü olan araçtır, Eski sahibi tesisat yapmış kapılarında çift mid yerleri var genel olarak güzel duran bir araç.
beyaz vtece tayfun abinin dediklerine artı olarak araç sahibiyle görüştüm oem jantlarının satıldığını söyledi.ilgilenenlerin bilgsine![]()
Faruk Kartal
Km orjinal.
Yağ yakıyordu araba.
Boya durumu gayet iyi, kaportasıda düzgün.
İç aksamıda temiz.
Yürürüde fena değil.
Ama uzun soluklu gazlamaya gelmez.
En güzeli pazarlıkla alıcaksın güzel bi fiyata, açıcaksın kapağı giriceksin içine.
Mis gibiArabanın görüntüsü çok güzel çünkü, baktırıyor kendine.
tahminimce 20li rakamlara alınır ozaman bu araba kanka motoru açılır biraz kurcalanır iyide olur
2 sene önce olsa 17bine kapatırdık![]()
Faruk Kartal
gayet guzel duruyor motoru yurur nasıl bılmem ama renk felan gayet guzel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)