Bu o değil galiba..
:(:(:(:(:(:(:(:(:( Annemleri ikna edemedim :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Printable View
Bana o gibi geldi ama bende tam tamına emin değilim ama büyük pay bırakıyorum dediğimin dogru cıkacagına
Araç bencede temiz duruyor çok.
Açıklamada birçok kişinin kafasındaki soru işaretini silmiş oldu.
Fakat kanaatimde, araba komple farklı renge boyanmasa, yeşil kalsaydı şuana kadar çooktan satılmış, hatta alan kişi 1-2 ekstra bişey yapıp 24-25'li rakamlarla tekrar ilan açmıştı :)
bütcen ne kadar bilmiyorum ama yerinde olsam 22-23 bin tl verceğim vti de kısa,beyin,headers,koni amortisör, kesin arardım..
Efsane Antalyaya giden AB vtec den sonra Satışa gelen bir diğer Pert VTEC imiz ZL yine ekranlarda boy göstermeye başladı hemde yeni fotolarıyla :D
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
21bin tl'ye kadar sedan vtec arıyorum bilginiz olsun...
Şirinevler'de gitmiştim aracı görmeye su anda sahibinin adı faruk muydu hatıralmıyorum ılandada faruk yazıyor sahibi her şeyi söyledği bildiği ancak bilmediği şeyleride ben saydım bilmedikleri hakkında bir bilgim yok diyordu arkadasından kazık yemiş anlattıgına gore o aracı alırken faaln yalnız aracı bie gosterırıken bi apaçinin teki geldi abimizin aracı on numaradaır şöyledir böyledir yere yakındır çok iyi yola kaptırır kendisi aracı cok dıkkat ceker falan fılan dedım sizin işiniz yok heralde sahibi yoksa sizmisiniz aracın
hayır dedi sahibi ben değilim dedim o zaman sahibiyle konusmama izin verin peki dedi gitti :D :D :D
Allah gönlünüze göre versin :D :D :D
neyi var bu aracın ? çok mu kötü durumu bu fiyatlar yazılmış
ben bıraktım aramayı, yarın baska araca bakıcam inşallah :D
5in bittiği yerde 6 başlar ayık ol ;) :D
benim dediğim üzülme ama sakın :( :D :D