o dediğiniz kuaför arkadaş benim çok yakın abimdir
kendisinin vtec2 si vardı dbz vtec i alan abiler hala kullanıyor sitemizde sabrivtec abimin arabasıydı oda sattı bundan 1 sene önce belki tam hatırlamıyorum o araba değil yani
Printable View
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
önceki sayfalarda bulamadım ne dir ne değildir bilen varmı :)
Ben bu aracın baya konusu gectı dıye hatırlıyorum. Hatta bu paralara kesın satılması lazım diyede konusulmustu.
Hatta rakam cok ucuz 21 falan yazsa kesın satılırdıda demıslerdı.
o beyaz hb nicomedia keremin aracı, sanırım 2. ya da 3. vteci onun, hondam.com zamanından arıyorum, yeşildi, komple soyup boyatmıştı falan.
sağ arkadan ve sol önden ufak bi kazası olduğu ve panelin işlem gördüğü söyleniyor.
Sanırım kazalı alınıp ön makyajlı olarak toplanmış, 99 toplanma sebebinin kaza değil
ek9 görünüm olduğu söyleniyor. Motor yapılmış sanırım yakın zamanda daha fazla bilgim yok.
bende bu araçla ilgileniyorum ama araç İzmitte gidip bakmaya vaktim olmadı bir türlü.
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 20.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
arac hakınnda bilgisi olan???teskrrlerr şimdiden.
araç yeşil renkti komple maviye boyandı motorun durumr hakkında bilgim yok
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
araç hakkında bilgilerinizi bekliyorum nedir ne deildir?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8425322/detay/
-İzmitten Kerem abının arabası...
-Motoru bıtık bı sekılde yesıl haldeyken ıstanbul tarafından alındı...
-Komple motor yapıldı ve suanda cok saglıklı bı motora sahıptır...
-Araba kopmle soyukken gordum sag arkadan abartılmıcak bı kazası var bıde cok ufak bı sekılde on soldan bı vtı ıcın kaza denmıcek seyler bunlar...
-EK9'a cevırmek ıcın on tarafını 99 a cevırdı...
-Bazı ozel nedenlerden dolayı satıyor aracını....
-Hb dusunsem yarın gıdıp alacagım bı araba...
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 20.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
Şu araclar hakkında bılgı alabılırmıyız acaba arkadaslar...
Yakın zamanda ben almaya niyetlenmiştim araç hakkında biraz araştırma yaptım ön tampon ve panelin bi kısmının değiştiğini yeşil renkten mavi renge çevirildiğini tampon ve panel harici değişeninin olmadığı, motor içinin hala yeşil olduğunu kaporta ve iç mekanının temiz olduğu fakat moturu orta derece olduğu söylenmişti. Sahibi ile olan görüşmemde en son nakit 20.000 tl ye vereceğini dahada indiremeyeceğini belirtti. Açıkcası iyice düşündükten sonra rengi orjinalinin tamamen dışındaki bi renge boyanması ileride satılması açısından beni biraz düşündürdü... Ta İstanbuldan kalkıp antalyaya gidipte birde beğenmezsem eğer diye vazgeçmiştim.
Birde unutmadan daha önce blok kırdığı komple sandık motor konduğuda söylenmişti...
teşekkürler yorumlar için bakmaya gidilcek :)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
km orj değil
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2755779/detay/
4-5 parça değişen olduğu söylenmişti
mavi aracın kasası hakkında yuakrıda bilgi verilmiş.bunlara artı olarak motor komple sandık motorla değişmişti.
sandık motorla degısmıs ruhsata ısletılmıs mı ? bılgınız varmı acaba ???