arkadaşlar rap'ın airbaglari açıktı, yan sokağımda kaldı 1 sene araçları karıştırmayalım..
khk vti kartaldaydı plakası yıllardır üzerinde, o zmn düzgün bir araçtı son durumlardan haberim yok..
bu arada sedan vti aranıyor orta şekerli..
arkadaşlar rap'ın airbaglari açıktı, yan sokağımda kaldı 1 sene araçları karıştırmayalım..
khk vti kartaldaydı plakası yıllardır üzerinde, o zmn düzgün bir araçtı son durumlardan haberim yok..
bu arada sedan vti aranıyor orta şekerli..
Seyyar Tayyar
Bu araç hakkında yıllardır fikrim değişmedi, temiz olmasına birşey demiyorum da, benim çöpe atçak 50.000tl param olsa yine de bu arabaya 30.000 tl verirken 30.000 sefer düşünürüm.
Bundan önceki ilanda 2008+ type r alcağım için satılık yazmıştı, buna da 2011 Seat Leon CUPRA alacağımdan dolayı satıyorum. yazmış, zamanında type R teklif etmiştik, geri dönen olmadı
Araçta ses sistemi var ve Fiyat Farkını veren ses sistemiyle alır komple…
Bana göre ses sitemi giren bir arabanın şasesi yaptığı km den 3 kat daha çok yorulur, oynamadık vidası kalmamıştır.
Araç orjinal ya fabrikadan da Remus Turbo design son susturucu ve Vogtland spor helezon ile çıktı zaten bu modeller
Mugen body kit(panjur-ön-arka-bagaj üstü) - biri hariç hiçbirine birşey demiyorum, Bagajı deldirip spoiler taktırmak nasıl birşeydir, orjinal araçta.
Bukalemun ampüler 6 adet,yan sinyal park - bunlar şi bildiğimiz yedi renk değiştiren artık dolmuş ve taksicilerin bile takmadığı park ampulleri sanırsam. çok enteresan geldi bana.
4milim Paslanmaz Saçtan Kople Karter Koruma Kaplama - o kalınlık kaç kg gelir acaba, merak ediyorum. Bende Laguna var, orjinal kartel koruması bile 1 ya da 1.5 mm, 4 mm sac ı biz asansör kapı ve kabinlerinde bile kullanmıyoruz. Ayrıca japonların bir bildiği varmış ki kartel koruma sacı koymamışlar. Ya da bu japonların kafası basmıyo, akıl edememişler altına kartel koruma koymayı. Koymama sebepleri karteli vurana kadar birçok yerin sürtme ihtimali olmasın sakın.
4Cam Kaldırmalı Ve Lazer İç Denetimli Alarm - muhtemelen lazer gözler için döşemede açılan birkaç ufak delik söz konusudur.
Not: Bazı arkadaşlara fiyat yüksek gelebilir fakat ben bu arabayı 13 yıldır ilk günki temizliğiyle saklayabildiysem bununda farkı olacak fiyata yansıyacak tabikide... - Bence tam aksine gizliden gizliye tükenmiş. Belki de KMsi gelmedi diye daha kayış, yağ bile değişmemiştir yıllarca. Onca yatma ve adananın nemli havasıyla metal yorgunluğu da cabası bana göre...
Bu araç hakkındaki tek düşüncem budur. Yazdıklarıma tepki gösterecek arkadaşların yazdıklarımı okuyup anlayıp mantıklı bir şekilde tepki göstermesini dilerim.
Bir araçta orjinalden karter muhafaza demiri ya da koruması yoksa, sonradan herhangi bir şekilde eklemek hayatınızla oynamakla eş değerdir.
O arabayı yapan mühendis onu koymadıysa, bir yere çarptığın zaman motorun kulaklardan kopup yere düşmesi ve böylece kabine girmemesi içindir, sen altına 4 mm saç koyarsan o motor kabine girer, sende geberir gidersin.
Biraz sert yazmış olabilirim ama gerçek bu.
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
dediklerinizde muhakkak kendinizce haklısınızdır ama
o araçtaki ses sisteminin kullanıldıgına hiç bir zaman sait olmadım![]()
hatta aracın kullanıldıgına bile çok nadir şait olmusumdur...bir çok insan da çok nadir görmüştür aracı
araç zaten güzel bir yerde muhafaza ediliyor
kesinlikle sıkmaz yarışmaz atar yapmaz 3 binden 3 bine tıkır tıkır
kimin aracını denemek için binse sıkmaz tın tın gider gelir güzelmis der
piyasa zaten bo.a sarmıs vaziyette ne oldugu belli olmayan araclar 24 lira
parma.lamayan kalmamıs araçlar çogu ortada zaten vti piyasası baslı baslına bir KARMAŞA içerisinde iken kimin hangi araca ne verdigi belli degil
OSMAN abi ihtiyacı olmayan biri istese arabayı sevdigi birine hediye edebilir...
VTİ pıyasası
ile dalga gecmek için ilan koymuştur belkimal herkezin kendi malı
ama sizede katılmıyor degilim tabiki haklısınızda.....
yanlış birşeyler söylediysem af ola
saygılar
Ben SC 352 nin sahibiyim; Bazı arkadaşlar iyi kötü yorumlar yazmışlar düşüncelerini sunmuşlar, bunlar beni mutlu eder. Demekki yıllardır olduğu gibi halen insanların gözünde, favorisinde ve dilinde konuşulmakta. Meyve veren ağacı taşlarlar misali kötü yorum yapan arkadaşlarada teşekkürler. Her parayı verene arabayı vermem vermedimde para benim için önemli degil, ihtiyacımda yok beni bilen zaten iyi tanır, fazla sözede gerek yok. Burda şu sonucu çıkarımyorum ki bu bir gerçek; Benim aracım şuan temizlik konusunda TÜRKİYEDE TEK EN TEMİZ VTEC ünvanını korumakta o yüzden insanlar ulaşamadığı ciğere mundar demeleri kadar doğal birşeyde yoktur. Umrumdada değildir yorumlar, satılsın veya satılmasın ki satılmasını istemiyorumda Şuan bana parayı getiren eli boş biryerlerine baka bakada dönebilirler gözümün tutmadığı adama satmam asla ki bu huyumu bilen bilir. Aracı zevkime keyfime göre yapmışımdır ayda bir çalıstırırım bütün bakımları Adana Tekbaş Honda servisinde kayıtlıdır. Araçı yollarda görmek nerdeyse imkansızdır denebilir, görme şansına erişenler görmeyenlere anlatarak yıllardır ünvanı sürmektedir. Forum sitelerinde veya baska sitelerde işim olmaz o yüzden baska gündemi takip etmem. Bu araçtan hariç evin kapısında 3 tane daha araç durmaktadır o yüzden vtec e binme gereksinimide duymam neyse lafı uzatmayım herkes işine baksın ZENGİNİN MALI ZÜÜRTÜN ÇENESİNİ YORAR MİSALI kimdese yorum yapmasın, beğenen beğenir beğenmeyen bakar geçer... herkese teşekkürler....
kara sevda
yanlış anlamayın ama böyle ilan açanlar yüzünden piyasa şişiyor... eğer satmaya niyetiniz yoksa rica ediyorum ilan açmayın adamlar sizin ilanları görüp o arabada aynı bu arabada diyip böyle şeyler yüzünden ies alamaz durumdayız.... ve ilana ekleyin lütfen görüşmeye gelmeden önce bir cv doldurunuz kabul edilirse sizi görüşmeye çağırıcaz diye.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
+1 Seko..
Hondayı sevmem de binmemde arkadaşlarım bilir.. Ama piyasada çok satılıyor çok satıldıgı içinde temizlerini araç sahipleri de haklı olarak piyasaya göre yüksek kendilerine göre hak ettiği rakamı istiyor. Ve öyle bir duruma geldi ki şuan temiz 1.4 is tek kapı almak istesen 14lirayı sedanını almak istesen 16yı lirayı gözden cıkartıyorsun.. ies lere sözüm yok 20li rakamları bile geçti hayırlısı diyorum![]()
32 ister kimse bakmaz emin olyada delinin birine yaslar ,ama satıyorumd ediği zamanda 22 ye müşteri bulamaz 32 dediğ günlere isyan eder
Onun için hakkı neyse zamanında satmak en iyisi yoksa .... kaçıyor
Arkadaşın biri 106 için alıcı geldi fiyat konuşmuyorum aldım arabayı diyor bizimkisi yok ben satmıyorum vs vs vs naza çekiyor ve aynen şöyle dedi 50 binde versen vermem adamda bu lafın üzerine çekti gitti , sonra pantolonunu yırttı satabilmek için 14 mü 15 emi gitti araba ama nasıl gitti birde ona sor![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
bundan 3-4 sene önce bu iesler 12-14 arası değilmiydi
benim bi arkadaş 2001 ini 13küsüre almıştı o zamanlar bej rengi
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)