User Tag List

Sayfa 200/969 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
18400 sonuçtan 3.782 ile 3.800 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar rap'ın airbaglari açıktı, yan sokağımda kaldı 1 sene araçları karıştırmayalım..
    khk vti kartaldaydı plakası yıllardır üzerinde, o zmn düzgün bir araçtı son durumlardan haberim yok..
    bu arada sedan vti aranıyor orta şekerli..
    Seyyar Tayyar

VTİ1035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faruk Kartal

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazası falan yoksa yarın satılır heralde

KoNCa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m.kaan46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
    bu aracıda tavsiye ederim bence,güzel duruyo,bilgiler doğru gibi ama ne kadar anlıyorum arabadan o ayrı mevzu
    Bu araç hakkında yıllardır fikrim değişmedi, temiz olmasına birşey demiyorum da, benim çöpe atçak 50.000tl param olsa yine de bu arabaya 30.000 tl verirken 30.000 sefer düşünürüm.

Bundan önceki ilanda 2008+ type r alcağım için satılık yazmıştı, buna da 2011 Seat Leon CUPRA alacağımdan dolayı satıyorum. yazmış, zamanında type R teklif etmiştik, geri dönen olmadı

Araçta ses sistemi var ve Fiyat Farkını veren ses sistemiyle alır komple…
    Bana göre ses sitemi giren bir arabanın şasesi yaptığı km den 3 kat daha çok yorulur, oynamadık vidası kalmamıştır.

Araç orjinal ya fabrikadan da Remus Turbo design son susturucu ve Vogtland spor helezon ile çıktı zaten bu modeller

Mugen body kit(panjur-ön-arka-bagaj üstü) - biri hariç hiçbirine birşey demiyorum, Bagajı deldirip spoiler taktırmak nasıl birşeydir, orjinal araçta.

Bukalemun ampüler 6 adet,yan sinyal park - bunlar şi bildiğimiz yedi renk değiştiren artık dolmuş ve taksicilerin bile takmadığı park ampulleri sanırsam. çok enteresan geldi bana.

4milim Paslanmaz Saçtan Kople Karter Koruma Kaplama - o kalınlık kaç kg gelir acaba, merak ediyorum. Bende Laguna var, orjinal kartel koruması bile 1 ya da 1.5 mm, 4 mm sac ı biz asansör kapı ve kabinlerinde bile kullanmıyoruz. Ayrıca japonların bir bildiği varmış ki kartel koruma sacı koymamışlar. Ya da bu japonların kafası basmıyo, akıl edememişler altına kartel koruma koymayı. Koymama sebepleri karteli vurana kadar birçok yerin sürtme ihtimali olmasın sakın.

4Cam Kaldırmalı Ve Lazer İç Denetimli Alarm - muhtemelen lazer gözler için döşemede açılan birkaç ufak delik söz konusudur.

Not: Bazı arkadaşlara fiyat yüksek gelebilir fakat ben bu arabayı 13 yıldır ilk günki temizliğiyle saklayabildiysem bununda farkı olacak fiyata yansıyacak tabikide... - Bence tam aksine gizliden gizliye tükenmiş. Belki de KMsi gelmedi diye daha kayış, yağ bile değişmemiştir yıllarca. Onca yatma ve adananın nemli havasıyla metal yorgunluğu da cabası bana göre...

Bu araç hakkındaki tek düşüncem budur. Yazdıklarıma tepki gösterecek arkadaşların yazdıklarımı okuyup anlayıp mantıklı bir şekilde tepki göstermesini dilerim.

emre| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    35 hjc 72 bilen varmı arkadaşlar?98 vti?

m.kaan46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi mi bu araba veya neye göre iyi?

mesela fiyatına göre iyi mi??
    hani görüntüsü özellikleri fln o açıdan düşündüm ben.

Alıntı KoNCa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araç hakkında yıllardır fikrim değişmedi, temiz olmasına birşey demiyorum da, benim çöpe atçak 50.000tl param olsa yine de bu arabaya 30.000 tl verirken 30.000 sefer düşünürüm.

Bundan önceki ilanda 2008+ type r alcağım için satılık yazmıştı, buna da 2011 Seat Leon CUPRA alacağımdan dolayı satıyorum. yazmış, zamanında type R teklif etmiştik, geri dönen olmadı

Araçta ses sistemi var ve Fiyat Farkını veren ses sistemiyle alır komple…
    Bana göre ses sitemi giren bir arabanın şasesi yaptığı km den 3 kat daha çok yorulur, oynamadık vidası kalmamıştır.

Araç orjinal ya fabrikadan da Remus Turbo design son susturucu ve Vogtland spor helezon ile çıktı zaten bu modeller

Mugen body kit(panjur-ön-arka-bagaj üstü) - biri hariç hiçbirine birşey demiyorum, Bagajı deldirip spoiler taktırmak nasıl birşeydir, orjinal araçta.

Bukalemun ampüler 6 adet,yan sinyal park - bunlar şi bildiğimiz yedi renk değiştiren artık dolmuş ve taksicilerin bile takmadığı park ampulleri sanırsam. çok enteresan geldi bana.

4milim Paslanmaz Saçtan Kople Karter Koruma Kaplama - o kalınlık kaç kg gelir acaba, merak ediyorum. Bende Laguna var, orjinal kartel koruması bile 1 ya da 1.5 mm, 4 mm sac ı biz asansör kapı ve kabinlerinde bile kullanmıyoruz. Ayrıca japonların bir bildiği varmış ki kartel koruma sacı koymamışlar. Ya da bu japonların kafası basmıyo, akıl edememişler altına kartel koruma koymayı. Koymama sebepleri karteli vurana kadar birçok yerin sürtme ihtimali olmasın sakın.

4Cam Kaldırmalı Ve Lazer İç Denetimli Alarm - muhtemelen lazer gözler için döşemede açılan birkaç ufak delik söz konusudur.

Not: Bazı arkadaşlara fiyat yüksek gelebilir fakat ben bu arabayı 13 yıldır ilk günki temizliğiyle saklayabildiysem bununda farkı olacak fiyata yansıyacak tabikide... - Bence tam aksine gizliden gizliye tükenmiş. Belki de KMsi gelmedi diye daha kayış, yağ bile değişmemiştir yıllarca. Onca yatma ve adananın nemli havasıyla metal yorgunluğu da cabası bana göre...

Bu araç hakkındaki tek düşüncem budur. Yazdıklarıma tepki gösterecek arkadaşların yazdıklarımı okuyup anlayıp mantıklı bir şekilde tepki göstermesini dilerim.
    dedikleriniz çok doğru yaa o açıdan hiç bakmamıştım

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KoNCa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4milim Paslanmaz Saçtan Kople Karter Koruma Kaplama - o kalınlık kaç kg gelir acaba, merak ediyorum. Bende Laguna var, orjinal kartel koruması bile 1 ya da 1.5 mm, 4 mm sac ı biz asansör kapı ve kabinlerinde bile kullanmıyoruz.
    Bir araçta orjinalden karter muhafaza demiri ya da koruması yoksa, sonradan herhangi bir şekilde eklemek hayatınızla oynamakla eş değerdir.

O arabayı yapan mühendis onu koymadıysa, bir yere çarptığın zaman motorun kulaklardan kopup yere düşmesi ve böylece kabine girmemesi içindir, sen altına 4 mm saç koyarsan o motor kabine girer, sende geberir gidersin.

Biraz sert yazmış olabilirim ama gerçek bu.
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç benim aracım isteyen arayıp telefonla bilgi alabilir.

FunnyCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediklerinizde muhakkak kendinizce haklısınızdır ama

o araçtaki ses sisteminin kullanıldıgına hiç bir zaman sait olmadım

hatta aracın kullanıldıgına bile çok nadir şait olmusumdur...bir çok insan da çok nadir görmüştür aracı

araç zaten güzel bir yerde muhafaza ediliyor

kesinlikle sıkmaz yarışmaz atar yapmaz 3 binden 3 bine tıkır tıkır

kimin aracını denemek için binse sıkmaz tın tın gider gelir güzelmis der
    piyasa zaten bo.a sarmıs vaziyette ne oldugu belli olmayan araclar 24 lira
    parma.lamayan kalmamıs araçlar çogu ortada zaten vti piyasası baslı baslına bir KARMAŞA içerisinde iken kimin hangi araca ne verdigi belli degil

OSMAN abi ihtiyacı olmayan biri istese arabayı sevdigi birine hediye edebilir...
    VTİ pıyasası
    ile dalga gecmek için ilan koymuştur belki mal herkezin kendi malı

ama sizede katılmıyor degilim tabiki haklısınızda.....

yanlış birşeyler söylediysem af ola
    saygılar

mstpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben SC 352 nin sahibiyim; Bazı arkadaşlar iyi kötü yorumlar yazmışlar düşüncelerini sunmuşlar, bunlar beni mutlu eder. Demekki yıllardır olduğu gibi halen insanların gözünde, favorisinde ve dilinde konuşulmakta. Meyve veren ağacı taşlarlar misali kötü yorum yapan arkadaşlarada teşekkürler. Her parayı verene arabayı vermem vermedimde para benim için önemli degil, ihtiyacımda yok beni bilen zaten iyi tanır, fazla sözede gerek yok. Burda şu sonucu çıkarımyorum ki bu bir gerçek; Benim aracım şuan temizlik konusunda TÜRKİYEDE TEK EN TEMİZ VTEC ünvanını korumakta o yüzden insanlar ulaşamadığı ciğere mundar demeleri kadar doğal birşeyde yoktur. Umrumdada değildir yorumlar, satılsın veya satılmasın ki satılmasını istemiyorumda Şuan bana parayı getiren eli boş biryerlerine baka bakada dönebilirler gözümün tutmadığı adama satmam asla ki bu huyumu bilen bilir. Aracı zevkime keyfime göre yapmışımdır ayda bir çalıstırırım bütün bakımları Adana Tekbaş Honda servisinde kayıtlıdır. Araçı yollarda görmek nerdeyse imkansızdır denebilir, görme şansına erişenler görmeyenlere anlatarak yıllardır ünvanı sürmektedir. Forum sitelerinde veya baska sitelerde işim olmaz o yüzden baska gündemi takip etmem. Bu araçtan hariç evin kapısında 3 tane daha araç durmaktadır o yüzden vtec e binme gereksinimide duymam neyse lafı uzatmayım herkes işine baksın ZENGİNİN MALI ZÜÜRTÜN ÇENESİNİ YORAR MİSALI kimdese yorum yapmasın, beğenen beğenir beğenmeyen bakar geçer... herkese teşekkürler....
    kara sevda

mstpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Osman gereken Cvpbi vermis başka söze gerek yok
    kara sevda

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış anlamayın ama böyle ilan açanlar yüzünden piyasa şişiyor... eğer satmaya niyetiniz yoksa rica ediyorum ilan açmayın adamlar sizin ilanları görüp o arabada aynı bu arabada diyip böyle şeyler yüzünden ies alamaz durumdayız.... ve ilana ekleyin lütfen görüşmeye gelmeden önce bir cv doldurunuz kabul edilirse sizi görüşmeye çağırıcaz diye.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlamayın ama böyle ilan açanlar yüzünden piyasa şişiyor... eğer satmaya niyetiniz yoksa rica ediyorum ilan açmayın adamlar sizin ilanları görüp o arabada aynı bu arabada diyip böyle şeyler yüzünden ies alamaz durumdayız.... ve ilana ekleyin lütfen görüşmeye gelmeden önce bir cv doldurunuz kabul edilirse sizi görüşmeye çağırıcaz diye.
    +1 Seko..

Hondayı sevmem de binmemde arkadaşlarım bilir.. Ama piyasada çok satılıyor çok satıldıgı içinde temizlerini araç sahipleri de haklı olarak piyasaya göre yüksek kendilerine göre hak ettiği rakamı istiyor. Ve öyle bir duruma geldi ki şuan temiz 1.4 is tek kapı almak istesen 14lirayı sedanını almak istesen 16yı lirayı gözden cıkartıyorsun.. ies lere sözüm yok 20li rakamları bile geçti hayırlısı diyorum

VTİ1035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    24 isteyen var iese
    Faruk Kartal

fatihyılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTİ1035 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    24 isteyen var iese

o adamlar ne içti hala anlayabilmiş değilim zaten hani söyleseler de biz de içsek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı modhib Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benımm babamda vtec hastasıdır kendısı gıtmıııs bakmaya anllatıgına gore adamın cıftlıgı fılan varmıs sırf zevkıne bınıyormus gazlı bezle yıkarmıs hep kamer abının de dedıgı gıbı ıcııı muhtesemmıs boyya yokmuus ama adam bıldıgınız tok satıcıı 32 mılyara musterısı cıksa zor verırmıs gııbı bır tıpı varmıs
    32 ister kimse bakmaz emin olyada delinin birine yaslar ,ama satıyorumd ediği zamanda 22 ye müşteri bulamaz 32 dediğ günlere isyan eder

Onun için hakkı neyse zamanında satmak en iyisi yoksa .... kaçıyor

Arkadaşın biri 106 için alıcı geldi fiyat konuşmuyorum aldım arabayı diyor bizimkisi yok ben satmıyorum vs vs vs naza çekiyor ve aynen şöyle dedi 50 binde versen vermem adamda bu lafın üzerine çekti gitti , sonra pantolonunu yırttı satabilmek için 14 mü 15 emi gitti araba ama nasıl gitti birde ona sor
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bundan 3-4 sene önce bu iesler 12-14 arası değilmiydi
    benim bi arkadaş 2001 ini 13küsüre almıştı o zamanlar bej rengi
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    32 ister kimse bakmaz emin olyada delinin birine yaslar ,ama satıyorumd ediği zamanda 22 ye müşteri bulamaz 32 dediğ günlere isyan eder

Onun için hakkı neyse zamanında satmak en iyisi yoksa .... kaçıyor

Arkadaşın biri 106 için alıcı geldi fiyat konuşmuyorum aldım arabayı diyor bizimkisi yok ben satmıyorum vs vs vs naza çekiyor ve aynen şöyle dedi 50 binde versen vermem adamda bu lafın üzerine çekti gitti , sonra pantolonunu yırttı satabilmek için 14 mü 15 emi gitti araba ama nasıl gitti birde ona sor
    aynı mantıkta dusunuyoruz sonrada dizlerime vurmamak için butun arabalarımı değerini buldugu gibi verdim kısmet gelmiş geri çevirmek olmaz
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

yasinipek79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mstpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben SC 352 nin sahibiyim; Bazı arkadaşlar iyi kötü yorumlar yazmışlar düşüncelerini sunmuşlar, bunlar beni mutlu eder. Demekki yıllardır olduğu gibi halen insanların gözünde, favorisinde ve dilinde konuşulmakta. Meyve veren ağacı taşlarlar misali kötü yorum yapan arkadaşlarada teşekkürler. Her parayı verene arabayı vermem vermedimde para benim için önemli degil, ihtiyacımda yok beni bilen zaten iyi tanır, fazla sözede gerek yok. Burda şu sonucu çıkarımyorum ki bu bir gerçek; Benim aracım şuan temizlik konusunda TÜRKİYEDE TEK EN TEMİZ VTEC ünvanını korumakta o yüzden insanlar ulaşamadığı ciğere mundar demeleri kadar doğal birşeyde yoktur. Umrumdada değildir yorumlar, satılsın veya satılmasın ki satılmasını istemiyorumda Şuan bana parayı getiren eli boş biryerlerine baka bakada dönebilirler gözümün tutmadığı adama satmam asla ki bu huyumu bilen bilir. Aracı zevkime keyfime göre yapmışımdır ayda bir çalıstırırım bütün bakımları Adana Tekbaş Honda servisinde kayıtlıdır. Araçı yollarda görmek nerdeyse imkansızdır denebilir, görme şansına erişenler görmeyenlere anlatarak yıllardır ünvanı sürmektedir. Forum sitelerinde veya baska sitelerde işim olmaz o yüzden baska gündemi takip etmem. Bu araçtan hariç evin kapısında 3 tane daha araç durmaktadır o yüzden vtec e binme gereksinimide duymam neyse lafı uzatmayım herkes işine baksın ZENGİNİN MALI ZÜÜRTÜN ÇENESİNİ YORAR MİSALI kimdese yorum yapmasın, beğenen beğenir beğenmeyen bakar geçer... herkese teşekkürler....
    Mesaj mal bildirimi gibi olmuş...Kaç araba varmış onuda öğrendik..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)