Bu vti lpg liydi
Bursadan Ankara ya geldı
Arka bagaj plaka ıptalı fln vardı
bagaj alındı
on tampon degıstı farlar degıstı
ıcı dısı duzeltıldı sonra yenıden Bursaya satıldı
Bız sattgımızda LPG lıydı
su an sokulduyse bılmem
Printable View
araç bizde arkadaşlar alırken şaselerine kulelerine baktırıp aldık hiçbir sıkıntısı yok Trabzon'a 42 plaka olarak geldi , servisten başka biyerde bakım vs yapılmamıştır,
Yanlış hatırlıyorsun kardeşim diyarbakırda keyfe keder önü makyajlıya cevrilmedi , trabzon'da Honda servisinde çevirttik 98 parçalarıda bizde aracın saygılar..
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.450 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 59295026
bu araç hakkında bilgisi olan varmı bayadır duruyo ?
son 3 postun hahgisi ciddi hangisi kinaye anlamadım
96 model araba 21 küsür iyi fiyat ?????
fiyat iyi değil bence
izmirdeki doktorun 96 model aracı 340,000 km deki.
fakat orjinal...
Yanlış biliyorsun araç diyarbakırda cery'deyken ufak bi kaza sonucu önünü 99a çevirdi ama 98 parçalarıda duruyordu kendisinde satarken tekrar 98e çevirip sattı kendisi.Bu arada arac yol kenarındaki su giden kanala yan şekilde düşmüştü ozaman yaptırmıştı cery de.
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 75905294
arkadaşlar sizi yoruyorum ama şuna da bi bakarmısınız
cery deki araçtan bahsediliyorsa cery den önce bursaya kazalı gitti zaten Eski S vtec bu. Yusuf bu arabanın (eski FF vtec in sahibi)ondada kazası vardı sağ ön çamurluk sağ kapı kaputtada işlem vardı.
KDVTI (metin abide) ilan fotosu var..
ekler görürsünüz:D
metin abi bekleniyorsunuz :D
Honda / Civic / 1.6 VTi / HONDA CIVIC 1.6 VTI sahibinden.com'da - 77638491
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı 98 ama 97 kadran var birde tüplü zararı olurmu sökmek zor olurmu alsak kolay sökülebilirmi tüp
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 78747899
bu aracı tanıyan ve bilenımız varmı acaba ?
lpg şuan üzerindemi bilen varmı?
ben alayım:D
iyi akşamlar herkese.
type-r sorgulamalarını bulamadım ve ayrıca konu açmıyım dedim o yüzden burdan soruyorum.
linkteki fn2 hakkında bilgisi olan varmı acaba? yada tavsiye eddebileceğiniz, orjinal, en fazla filtre egsoz görmüş bir fn2.
Honda Civic 2.0 Type-R 2008 Model 50.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 70845882
şimdiden teşekkürler.
Honda Civic 1.6i ES 1995 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 78800594 coupe civic belki ilginizi çeker bundan bir buçuk iki sene önce niyetlenmiştim
Moderatore bıldır butonunu bos yere kullanmayın !
O buton acıl durumlarda sıkayet etmek ıcındır . Yangın alarmı gıbı dusunun vtı sormak ıcın butonu kullanmayın.
Iyı forumlar
Moderatore bildir butonundan mesaj yazilmaz yemin ediyorum deliricem ....
Yav kime yazmak istiyosan pm at yada burdan yaz ....
O unlem sikayet icin bos yere kullanma ceza yersin uyarmadi deme ....