la olum araba buluyoz sana yok burası böle şurası şöle satıyım benim arabayı sana :D :D
Printable View
kırmızı olan ek 960 vti
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 15.705 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
bu arac hakkında bılgısı olan varmı arkadaslar almayı dusunuyorum ozelden pm de atabılırsınız oncekı sayfalarda bısı yazmıyor
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Araç hakkında bilgisi olanlar lütfen ...
selam herkeze iyi forumlar..
samsundaki sedan vti hakkında bilgisi olan varmı ?
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 51.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
kesin almak istiyorum görüşleriniz nedir :) :)
konuyu amacından saptırmayın.
eski vav plakalı kırmızı sedan vti , benim eski arabam olması lazım yanlış hatırlamıyorsam..
model yılı 97 değil 98'dir..
ilandaki kırmızı vtec 97 model
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
neden kimse bu aracı düşünmüyor :)
kanka resimlerden araç hiç iyi gözükmüyor internet satışlarında resim önemli fotoğraflar daha kaliteli olsa bence daha kolay satılır :)
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
araç hakkında bilgisi olan varmıdır.
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 15.705 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
bu arac hakkında bılgısı olan varmı oncekı sayfalarda bısı yazmıyor
şanzımanında işlem vardı. kasa olarakta biçok yerde işlemi vardı.
bitik duruyordu kasa falan.
Benimde elim çok gitti klavyeye hatta bi ara bikaç bişe yazdım sahibinden den msj olarak sonra tekrar vazgeçtim aman dedim ya banane:) Ama sinir olmamak elde değil böyle bi zevk olamaz. Karşısına geçip niye yaptığını dinlemek anlatırkende terslemek lazım bu adamı.
ahahahahahah yorumlar fenalık olmuş patlamaya hazır bomba gibi kin kusuyoo :D :D
Ben utanırım o arabaya binmeye :D
arkadaslar merhabalar uzun bir birikimden sonra vti almaya karar verdım
Bursada bir vti buldum dısardan guzel gorunuyor
aracı sorgulattım hasar gozukmuor 1 kere carpma gozukuyor ondada maddı deger gırılmemıs
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bilgisi olan varsa sevınırım aracın eskı sahıbı tekırdag daha eskısı mersınde yanı benım memleketımde ımıs 33 tn 059 plaka suandakı plakası 16 ez 741 bılgılendırırsenız sevınırım p.tesi gunu cıhaza bakmaya gıdecem mersınden tsk ederım ıyı forumlar
51 milyarlık araç çok eski zamanda hazırlanmış diye biliyorum, yamulmuyorsam. Ta hızlı ve öfkeli 1,2 zamanları, herkesin ağır apaçilik dönemi. :D JDM MDM hak getire yani o vakitler :D
bu araba önceki sayfalarda sorgulandı. önceden bodykitli apaçi bişeymiş ama alan arkadaşlar ufaktan özüne döndürmeye çalışmışlar.
şu anda kapı çıtaları iptali ve arka kapı açma kolları iptali dışında sıkıntılı bi durumu yokmuş. ağır kazası filan da yok deniyordu doğru hatırlıyorsam
ayrıca arac sogrulamada gri olarak cıkıyor ama araba siyah ve kaplama degıl ?
araba siyah diger resımlerınede bakdımda ama sorgulamada füme / gri gecıyor