motor yapılmıştı, durumu için iyi söylenmiyordu, masrafları vardı baya diye hatırlıyorum.
Printable View
motor yapılmıştı, durumu için iyi söylenmiyordu, masrafları vardı baya diye hatırlıyorum.
Aracın önü makyajlıya çevrilmiş, zevk için veya hasardan dolayı değişmiştir, o yüzden bakmanız gerekli. Makyajsız civic'i makyajlıya çevirmek için ön panel, ön 2 çamurluk, kaput ve tampon değişir. bu hususta en net bilgiyi önce sahibinden ardından da servise baktırarak ya da ustanla giderek alabilirsin. Ve resimde sağ kapı bir acayip duruyor, kapı çıta hizaları tutmuyor, baktırmak gerek.
araç sahibi zaten yazdı. aklınızdaki her türlü soru işareti için ilandaki telefonu arayın. satan kişi eksiklerini gizleyen saklayan biri değil. neyi varsa söyler almak isterseniz alırsınız.. istemezseniz de bize uymaz dersiniz..
o fotoları ben çekmiştim kapılar ayarsızdı o zaman. sonra ayarları düzeltince çıtalar düz duruyordu.
bu da gördüğüm son hali
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4027065_n.jpg
reklamın iyisi kötüsü olmaz ama 32 bine de stock vtek olmaz:D
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
bır arkadasım ılgılenıyor
teşekkürler arkadaşlar..
bir arkadaşım bakıyor sadece plakası var 34 TC 8853 karşı tarafdan lacivert vti geçmişi hakkında bilgisi olan varmı saygılar.
daha bı kac sayfa once wardı sanırım konusu yorum yapılmıstı
görende el yapımı tvr falan satıyorsunuz sanacak, yok gözüm tutmayana vermem yok parayı getiren bir yerine baka baka geri dönebilir, yok 3 arabam var, yollarda görme şansına erişenler, zenginin malı falan amma şişirmişler sizi bir vtec için:)
arabayı satmak istemiyorsanız sahibinden.com a koymazsınız, oraya böyle bir fiyattan koyarsanız da herkes istediği yorumu yapar gayet normal bir şey o yüzden burdan millete laf söylemeyin arabamı yorumlamayın diye. Sizin istediğiniz fiyatı isteme hakkınız olduğu kadar bizim de fiyata ve arabaya laf söyleme hakkımız var.
+1907. burda arabadan ziyade arkadaş kendi reklamını yapmış. biraz mütevazi olun be kardeşim. şunun şurasında hepimizin ortalama 60-70 yıl ömrü var. ondan sonra toprağın altındasın. nedir bu böbürlenmeler kibirlenmeler? vtec'i bırak Bugatti Veyronun olsa ne yazar?
cok ıddalı konuşmuşunuz konya da daha 99 model 70 bınde hb kırmızı vtı var ılk sahıbı diş doktoru bayandan vtec acmışlıgı daha görülmedi .........
bide şu 32k lik aracın üstünde saymadım ama 20 kalem ürün war fantezi amaçlı sonradan monte edilen , siz aracınızın en temizi olduğunu iddia edemzsinizki o 20 kalem malı montaj yaparken en az 5 kişi montaj yapmasını öğrenmiştir.Ayrıca bu işin zenginin malı züğürtün çenesiyle alakası yok 32k tl ye type-r ve ayarında bir çok araba war dolayısıyla insanlar eleştirmekte haklı.Başka bişey daha ilanda aracın 13 yıldır kaskolu olması alıcı we satıcı üzerinde nasıl bir etki bırakıyo orayıda anlamış değilim.
Dikkat ettim adanada fiyatlar hep böyle uçuk kaçık bende 3-4 ay önce vti aldım dolayısıyla adanadakilerede baktık ama adana resmen ayrı cumhuriyet olmuş en ucuz vti 28k tl.
İstersen ilk sahibi değil git japonya hondaya aracı kendin , kendine üret üstüne 80 tane orj. olmaya(fab. üretimi dışında) şey taktıktan sonra benim aracım en temizi orjinali diyemezsin...