User Tag List

Sayfa 202/969 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
18400 sonuçtan 3.820 ile 3.838 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor yapılmıştı, durumu için iyi söylenmiyordu, masrafları vardı baya diye hatırlıyorum.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

KoNCa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cyber_serseri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meraba arkadaşlar.
    Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
    araç hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi????????
    Aracın önü makyajlıya çevrilmiş, zevk için veya hasardan dolayı değişmiştir, o yüzden bakmanız gerekli. Makyajsız civic'i makyajlıya çevirmek için ön panel, ön 2 çamurluk, kaput ve tampon değişir. bu hususta en net bilgiyi önce sahibinden ardından da servise baktırarak ya da ustanla giderek alabilirsin. Ve resimde sağ kapı bir acayip duruyor, kapı çıta hizaları tutmuyor, baktırmak gerek.

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KoNCa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın önü makyajlıya çevrilmiş, zevk için veya hasardan dolayı değişmiştir, o yüzden bakmanız gerekli. Makyajsız civic'i makyajlıya çevirmek için ön panel, ön 2 çamurluk, kaput ve tampon değişir. bu hususta en net bilgiyi önce sahibinden ardından da servise baktırarak ya da ustanla giderek alabilirsin. Ve resimde sağ kapı bir acayip duruyor, kapı çıta hizaları tutmuyor, baktırmak gerek.
    araç sahibi zaten yazdı. aklınızdaki her türlü soru işareti için ilandaki telefonu arayın. satan kişi eksiklerini gizleyen saklayan biri değil. neyi varsa söyler almak isterseniz alırsınız.. istemezseniz de bize uymaz dersiniz..

o fotoları ben çekmiştim kapılar ayarsızdı o zaman. sonra ayarları düzeltince çıtalar düz duruyordu.
    bu da gördüğüm son hali

Alıntı dgo2133 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yardımcı oliyim araç benim aracım.
    Sağ önden kazalı sağ direkte işlem var
    Sıfır motor üzerinde araç şu an rodajda
    Üzerindeki ekstraları söküp daha uygun fiyata satalım dedik
    Daha merak edileni varsa yarımcı olmaya çalışırım.
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KoNCa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Engin bilgilerin için arkaaşlar adına teşekkürlerimi(!) sunuyorum

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reklamın iyisi kötüsü olmaz ama 32 bine de stock vtek olmaz
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orkun_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

araç sahibinde kefilim.gürcan isimli çok düzgün bir arkadaşımız.gerçi bu arabasını bilmiyorum.ama sahibi düzgün adam.
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç sahibi zaten yazdı. aklınızdaki her türlü soru işareti için ilandaki telefonu arayın. satan kişi eksiklerini gizleyen saklayan biri değil. neyi varsa söyler almak isterseniz alırsınız.. istemezseniz de bize uymaz dersiniz..

o fotoları ben çekmiştim kapılar ayarsızdı o zaman. sonra ayarları düzeltince çıtalar düz duruyordu.
    bu da gördüğüm son hali
    Önceki mesajı görmemiştim pardon. Aracı bilmem sadece fikrimi yazdım, mesajımda da belirtmiştim, önce sahibiyle görüşmek gerek diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dgo2133 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Engin bilgilerin için arkaaşlar adına teşekkürlerimi(!) sunuyorum
    Önceki mesajını görmemiştim, görseydim yorum yazmazdım. bir çok kişi makyajlı ile makyaşsızın farkını bilmiyor. Engin bilgiye göre de birşey yok göz var nizam var. Üstteki mesajımda da belirttim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler arkadaşlar..

cAxcAn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir arkadaşım bakıyor sadece plakası var 34 TC 8853 karşı tarafdan lacivert vti geçmişi hakkında bilgisi olan varmı saygılar.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oconner__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk

reisler çok acil bi abimiz alıcak durumu nedir ne değildir aradık konustuk sahibiyle bide burdan sorgulatalm dedik
    Arkadaşlar varmı bilgisi olan?

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha bı kac sayfa once wardı sanırım konusu yorum yapılmıstı

Asimos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jantları sanki çakma mı banamı öle geldi ?
    PSN:dohcvtec99

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mstpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben SC 352 nin sahibiyim; Bazı arkadaşlar iyi kötü yorumlar yazmışlar düşüncelerini sunmuşlar, bunlar beni mutlu eder. Demekki yıllardır olduğu gibi halen insanların gözünde, favorisinde ve dilinde konuşulmakta. Meyve veren ağacı taşlarlar misali kötü yorum yapan arkadaşlarada teşekkürler. Her parayı verene arabayı vermem vermedimde para benim için önemli degil, ihtiyacımda yok beni bilen zaten iyi tanır, fazla sözede gerek yok. Burda şu sonucu çıkarımyorum ki bu bir gerçek; Benim aracım şuan temizlik konusunda TÜRKİYEDE TEK EN TEMİZ VTEC ünvanını korumakta o yüzden insanlar ulaşamadığı ciğere mundar demeleri kadar doğal birşeyde yoktur. Umrumdada değildir yorumlar, satılsın veya satılmasın ki satılmasını istemiyorumda Şuan bana parayı getiren eli boş biryerlerine baka bakada dönebilirler gözümün tutmadığı adama satmam asla ki bu huyumu bilen bilir. Aracı zevkime keyfime göre yapmışımdır ayda bir çalıstırırım bütün bakımları Adana Tekbaş Honda servisinde kayıtlıdır. Araçı yollarda görmek nerdeyse imkansızdır denebilir, görme şansına erişenler görmeyenlere anlatarak yıllardır ünvanı sürmektedir. Forum sitelerinde veya baska sitelerde işim olmaz o yüzden baska gündemi takip etmem. Bu araçtan hariç evin kapısında 3 tane daha araç durmaktadır o yüzden vtec e binme gereksinimide duymam neyse lafı uzatmayım herkes işine baksın ZENGİNİN MALI ZÜÜRTÜN ÇENESİNİ YORAR MİSALI kimdese yorum yapmasın, beğenen beğenir beğenmeyen bakar geçer... herkese teşekkürler....

görende el yapımı tvr falan satıyorsunuz sanacak, yok gözüm tutmayana vermem yok parayı getiren bir yerine baka baka geri dönebilir, yok 3 arabam var, yollarda görme şansına erişenler, zenginin malı falan amma şişirmişler sizi bir vtec için

arabayı satmak istemiyorsanız sahibinden.com a koymazsınız, oraya böyle bir fiyattan koyarsanız da herkes istediği yorumu yapar gayet normal bir şey o yüzden burdan millete laf söylemeyin arabamı yorumlamayın diye. Sizin istediğiniz fiyatı isteme hakkınız olduğu kadar bizim de fiyata ve arabaya laf söyleme hakkımız var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görende el yapımı tvr falan satıyorsunuz sanacak, yok gözüm tutmayana vermem yok parayı getiren bir yerine baka baka geri dönebilir, yok 3 arabam var, yollarda görme şansına erişenler, zenginin malı falan amma şişirmişler sizi bir vtec için

arabayı satmak istemiyorsanız sahibinden.com a koymazsınız, oraya böyle bir fiyattan koyarsanız da herkes istediği yorumu yapar gayet normal bir şey o yüzden burdan millete laf söylemeyin arabamı yorumlamayın diye. Sizin istediğiniz fiyatı isteme hakkınız olduğu kadar bizim de fiyata ve arabaya laf söyleme hakkımız var.
    +1907. burda arabadan ziyade arkadaş kendi reklamını yapmış. biraz mütevazi olun be kardeşim. şunun şurasında hepimizin ortalama 60-70 yıl ömrü var. ondan sonra toprağın altındasın. nedir bu böbürlenmeler kibirlenmeler? vtec'i bırak Bugatti Veyronun olsa ne yazar?

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski crk olmasın la bu orgun ?

hem jantları cakma kac parca değişeni varmış ??

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok ıddalı konuşmuşunuz konya da daha 99 model 70 bınde hb kırmızı vtı var ılk sahıbı diş doktoru bayandan vtec acmışlıgı daha görülmedi .........

Asimos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide şu 32k lik aracın üstünde saymadım ama 20 kalem ürün war fantezi amaçlı sonradan monte edilen , siz aracınızın en temizi olduğunu iddia edemzsinizki o 20 kalem malı montaj yaparken en az 5 kişi montaj yapmasını öğrenmiştir.Ayrıca bu işin zenginin malı züğürtün çenesiyle alakası yok 32k tl ye type-r ve ayarında bir çok araba war dolayısıyla insanlar eleştirmekte haklı.Başka bişey daha ilanda aracın 13 yıldır kaskolu olması alıcı we satıcı üzerinde nasıl bir etki bırakıyo orayıda anlamış değilim.
    Dikkat ettim adanada fiyatlar hep böyle uçuk kaçık bende 3-4 ay önce vti aldım dolayısıyla adanadakilerede baktık ama adana resmen ayrı cumhuriyet olmuş en ucuz vti 28k tl.

İstersen ilk sahibi değil git japonya hondaya aracı kendin , kendine üret üstüne 80 tane orj. olmaya(fab. üretimi dışında) şey taktıktan sonra benim aracım en temizi orjinali diyemezsin...
    PSN:dohcvtec99

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)