yok panpa spor koltuk yok bunda tam uygun değil :D
Printable View
beni vtec kullanıcılıgından siliniz..:D:D ölmek istiyorum.:D
2007 miydi 2008miydi bu araba samsundaydı o zamanlarda 75000 tl istiyorlardı hatta kardeşi benim vti mi abisinden gizli almak istiyordu bana kovalaklığını yapıyodu bizde bir tane kırmızı var eşi yok 75000 tl istiyoruz diyordu
biri o araç sahibine dünyanın döndügünü anlatsın lütfen :D hangi yılda yasıyoruzz :D :D :D
Fotğraflarını kaç kere görmüştüm ama normal 1.6 ies dir falan dıodum meğerse fiteng miş yazık valahi yazık :D
ağlamak istiyorum yaaa .....
oooo. dbakırda iş yapar bu :D
25 mılyar arabaya istiyodur, 15-flan tesısata ıstıyodur, etti 40, 10 mılyar da hava parası :D
[QUOTE=nakayama;2366672]tam senlik aradıgın kriterde bir araba :p
arabamı permatik mi belli değil. bir sürü keskin köşe bucağı var. arayıp 60.000 tl teklif edesim geldi.
bu o arabamı bilmiyorum ama bi videosunu izlemiştim baya iyi gidiyodu.. :)
Daha önce sorgulanmış olacağını düşünerek önceki sayfalara baktım ancak bulamadım , tekrar olabilir araç bu Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.450 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk ??
Düzgünlüğüne emin olduğunuz ve önereceğiniz sedan vti varsa değerlendirmek isterim... amcadan teyzeden uzaylıdan olmasına gerek yok eli ayağı düzgün olasun fiyatı uçuk kaçık olmasın yeter.. İlgili ve bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
kırmızı sedan btf vtec mi?