ben zaten arkadaşın sahinler bile geçer lafına e30 ları bukadar küçümsemesine sinir oldum yoksa 320 nin vti geçemiyeceğini bende çok iyi biliyorum
Printable View
ben zaten arkadaşın sahinler bile geçer lafına e30 ları bukadar küçümsemesine sinir oldum yoksa 320 nin vti geçemiyeceğini bende çok iyi biliyorum
sıralı 6 olduğu doğru ama trde bile atmosferik 270-300 hplik e30 lar var dikkat et onlara denk gelme ;)
E30 drken genelleme yapmayın krdeşim :) 320 deyin , Yoksa 325 in altındn felan kalkamaz VTi :)
Neyse konu dagalmasın :) Sorgulamalara devam :icon_tup:
Oha geçen 16000 tl ye satılık olan araç şimdi 23250:D
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 23.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
ya bari jantları değişip ilana koy :D
pipercross mu demek istemiş? hani filtre K&N di :DAlıntı:
ARACTA K&N High Performance Air Filters VE headers UYGULAMASI VAR. AYRIYETTEN ÖZEL YAPIM PERFORMANS EKSOZ , 4 ADET SPOR YAY, VE pay-per CROSS UYGULAMASI VAR.ÜZERİNDE SONY TEYP,kenwood ANFİ VE PIONEER - Subwooferı VAR
ahahaha sırf bu araç girdim foruma yorum varmı diye :D
adamı neyle kandırdılar neye inandırdılar bilmiorum ama dün 17250 ilan vermişti hatta favorilerime eklemiştim nolcak diye baktım adam 23250 yapmış :D :D heralde bu 99 model çok yok piyasada diye kandırdılar her cümlesinde belirtmiş :D
16 ya bakmaya gitmişti abim bunu ist den rizeye gelmez samsunda conta yakar demişti :D:D:D
beyler bısı sorucam 1.4is kasa ıle vti kasa ların kasa motor getirip 1.4is yuklemeyapabılıyomuyuz boyle bır planım var uyum saglıyomu yada vti kasamı almak lazık ?
bi arkadaşıma aksarayda bi vti bulduk. sahibinden.com ilanı vardı fakat kaldırmış, 98 model hb kırmızı 68 plaka. telefonda pazarlığımızı yaptık, buraya da bi sorgulatmak istedim. varmı bilgisi olan?
ne yazık ki şu anda elimde fotoğraf yok.
valla pıyasadakı vti gordukden sonra abartı fıyatları hesaplarım dogrultusunda karım bıle olucak ustalarımı hazır tek motoru getırmek kaldı bakalım ne olucak ne bıtıcek yarın obellı olucak
Tespıtın dogru kardesım zaten hıc bır vtec bıldıgım kadarı ıle sunroof dırarı dogru acılmaz ıcerı dogru per desınıde alarak gırer sunroof orjınal degıl arkadaslar bırde ben aracı gıdıp gordmusdum araclada konusdum aracın 16 mılyar ıken fıyatı kendı motoru vardı motoru arızalıydı yatak vuruyo pıston oglan bu motorla alırsanız bu fıyat dedı kendısı kasalı motor getırmıs yada almıs bu motor olursada 21 gıbı bır fıyat cekmısdı ılanındada cok ıyı hatırlıyorum farkı verıldıgı taktırde yenı motoruda verıcem demısdı