30 bin e satılan vti lar pıyasada
yapacak bısı yok bu duruma :D
Printable View
ya tabiki alan olduktan sonra benimde kız gibi vti'm olsa 30yazarım kimse yazmam demesin zaten şu piyasa durumunda yalan söyler :)
hee bi adam yazmadım o da apo abiydi, puk gri sedan vti'nin eski sahibi o da adam gibi adam sevgiler abime :)
APO abi gibi kimseyi görmedim ben ticarette delikanlı........
allaha şükür benim derdim kalmadı 28 30 vti hayatda para vermem. aldım paşalar gibi yaparım kafa göre binerim.yanlız şunu diyim burdaki sorgulamalarla araç alımı yapmayın gidin kendiniz bakın alın görün .ben öyle yaptım gitdiğimde burda söylenenlerin yarısı bile cıkmadı daha iyi cıkdı.
ben rollingte conta yakmıştım burda sorgulandı araç satılırken, motor yeni uzak durun dendi..
aynı motor hâla daha üzerinde..
Arz talep meselesi.
Satan alıcının gırtlağına yapışıp şu parayı vereceksin demiyor zaten.
Satıcı fiyat yazar, alıcı o fiyatı verir alır veya vermez almaz bu kadar.
Niye bu kadar fiyat mevzu oluyor ben anlamış değilim.
Fiyat pahalı gelirse almazsın bu kadar basit.
Biri alıyorsa şayet o fiyatları gözünden çıkarmıştır ki alıyordur.
Bunun gibi şeyler işte :)
oda iyiymiş yunus bravo valla :)
Aracı galeriye satan yani sahibi ile çok görüştüm telefonda
motor içindede ekstra vardı tamamen stoğa çevirmiş motor için tamamen oem parçalarla o yüzden yazmış galeri sıfır motor diye
99 model makyajlı sonradan sarı fakat kaput içi ve bağaj içi siyah bütün puntolar orjinal istanbulda gördüm çok imrendiğim bir araç fakat zamanında turbo görmüş muhabbetleri var ama şu an komple oem olmuş kaput içi
17 18 sunroflu çakma vtec 1.4 e vereceğime bunu alırdım şahsi fikrim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85089805/detay
nedir ne değildir bilen varmı ? arabanın sağ tarafı gri diğer yerler siyah :D
Eğer bu araba bursadan gidense 3-4 arabadan birleştirme ;)
Yorumlar çok iyi ya üflersek sizden uzaklasicam onun için şimdilik değil :)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 26.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 83246433 bu aracı almayı düşünüyorum arkadaslar bilgisi olan varmı ?
uzak durun airbagler acıldı yandan kafadan filan girmiş. eski sahibi söylemişti antalyalı.
antalya da iken sahıbı bagajda işlem oldugunu soylemıstı.20 bın gıbı bı rakama satılmıstı galıba.
şimdi bildiği halde yalanmı soyledı yanı :S daha dogrusu sattıktan sonramı kafadan yandan gırdıgını soyluyo :S anlamadım.
ben 19 a verdi diye duymuştum antalyadan