tb 99 görünümdü. doğrudur
Printable View
Bendeyken yoktu eski sahibide arkadaşımdı tabi 2000 senesinde varsa orasını bilemem fakat bagaja bakmıştım delik ek yeri vs.yoktu.
motoru conta yakmıştı biz yapmıştık çekişi vtec açışı çok güzel, paneli sağ çamurluğu değişik içi tertemizdir..
sol yan ve kaputu takozlatıp renkli astar attırıp boyatmıştım. 2 aynayıda yeni değişmiştim, bildiğim kadarıyla şuan içinde bir masrafı yok lastikleri vs. hepsi yeni.
Şase uçlarında işlem var.
Sağ podyede işlem var.
Komple boyalı.
Motoru en son baya yağ yakıyordu.
İzmit'te benim arkadaşımdayken motoru güzeldi, bakıyordu arabasına. Sonra o sattıktan sonra birkaç sefer gördüm, hiç iç açıcı değildi.
Hatta izmit'te alan adam aldığı ilk günü baskı balatayı bitirmişti :)
beyler bısı sorucam 96 00 vti lerde hava yastıksız olan gordunuz hıc varmı bılgısı olan ?
00 vtec yok zaten. 96-99 hava yastıksız yok ama sunrofsuz ve klimasız olan var.
anladım bır arkadasımda var oda pıyasada temız vtec kasa kalmadıgı ıcın bende 1.4is takdım dedı en azından kasanın gecmısını bılıyorum dedı bana mantıklı geldı kasa ıle motor getırdı kendısı boyle bır olay cunkı kasa olarak pıyasada cok az salam vtec var 1.4is bulup usdune tum vtec ekıpmanlarını eklene bılıyormus
eklenirde cok temiz bi vtec parasını baya aşar hatta type r yaklaşır fiyatı.sitede abi araştı istersen 13 14 e alırsın 1.4 is 5 6 milyar motor diskler kulaklar elektrik tesitatı vsvb uzar gider işçilik falan kolay gibi gözüksede baya meşakatli bi
1.4 e kolay aktarılır gibi dursada aslında alt yapısında çok farklılık var aracın. Kasa dışardan aynı görünüyor fakat değişmesi gerekn çok ayrıntı var direkt motor düşünülüyorsa diğer taraflar eksik olacaktır. yol tutuş vs vs gibi.
valla kardesım oyle dıyosunda vtec yok olanlarda 24 25 29 dıyo okadar para doken adam type r gecer yanı ama obur sekılde bıldıgın araba oluyor kasa temız kaza degısen yok boya yok motor koydumu tamam satarken sorun olmuyomus zaten bır cok kısıde aır bag sokuyo dıreksıyondakını sadece konsoldakı kalıyo bılmıyorum bende sızlerden bılgı almak amacı ıle sordum temız bır vtecmı yoksa hıc almamakmı