ta kendisi :D
Printable View
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk
arkadaslar bu araç hakkında bılgısı olan varmı ?
evet 99 aracın satılık ilanı yok satılıkda deil henüz!! ama ilgilenenler var :)
araç bende eski 34 ff vtec standart halde kaza boya degişen yok..
aracın bir kaç eksigi kaldı onlarıda tamamlyayım satılıga çıkarabilirim..
Abi ne kadar isteyeceksin?
Bi pm atarmısın.
1 ay sonra düğünüm var, akabinde bi aksilik olmazsa bi vti alacağım.
O zamana kadar sende eksikleri tamamlamış olursun eğer fiyatta makul gelirse.
sagolun tesekkurler araç konusunda bılgınız varsa ve benı bılgılendırırsenız sewınırım arkadaslar bu sıtenın cevresının buyuk oldugunu ogrendım ve arkadaslarım onerıde bulundular oyuzden bılgısı olan arkadaslar varsa sewınırım
düşünenlerle görüşebilirim aracım satılıktır 2 yıldır emek verdiğim projem
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Turuncu renk
yaa anlamadığım şey adamı aradık 3 parca boya var servis kayıtlı içi yeni gibi şöle güzel böle güzel fiyat iddalı diyosunki heralde düzgün şimdi gidince görücen herbi boku çıkıcak ee nediycek ozaman cok merak ediyorum..napılır bu adama allahtan gidemedi yiğen bakıcaktı araca bakamamış iykide bakmamış..gercekten özgürün arabamı bu ?
fotolarıda attım abi
tamam kardeşim sagolasın iş çözüldü:)
yaw bırde bız sormusduk ama kımse bısı soylemedı bıze bılenı yokmu arkadaslar bu aracı bır bılgı verın bızede
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk
Üyelerimiz - TechTurkey Forum
bak herkes üye olunca ne yapmış
Arkdaşlar kom 44 ü bilen tanıyan varmı sahibi sağ ön çarmuk değişti arka çamurlıkta düzeltme var dedi. Bel altı boya varmış bunların haricinde başka bir durumunu bilen tanıyan varmıdır? teşekkürler
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk