parça arça satar mı acaba..
motor parçaları alınabilir .D
parça arça satar mı acaba..
motor parçaları alınabilir .D
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
motor lazım olan biri alır zaten bu arabayı artık , sonra diğer sağlam parçaları tek tek satar
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
Aynen hurdacı spec
-abi ne varki bunda bu şasi çekilir, bu tavan düzelir, kapımı ya 2 çekiçle toplanır,
-e motor çalışmıyo?!?
-platin meme yapmıştır....
gerçi yeni sistem değişti hasarlı satanlarda 2. seçenek abi sen bunu hasarlı al yada biz sana toplayıp teslim edelim. müşteri memnuniyeti had safhada.
Arkadaşlar burada geyik yaparken konu üstünde kazayı yapan arkadaş kim bilir ne halde atıyorum kaskosuda yoksa yıkılmıştır umarım sağlık sıhatıda iyidir geçmiş olsun.
Çok kötü bir durum Allah kimsenin başına vermesin dişin tırnağından arındırıp yemeyip içmeyip araç alıyorsun temiz olsun güzel olsun diyorsun 22 yada 25 para veriyorsun paran yetmiyor belki kasko yaptıramıyorsun.Sonra birinin yüzünden kaza yapıyorsun ve o rakam bir anda 9 lara iniyor sonrası ***** .. Allah sağlık sıhat versin bu herkesin başına gelebilir yanlış anlamayın bu sitem olarak anılmasın sakın okuduğum kadarı ile herkes araç hakkında yorum yapıyor araç içindekileri soran yok umarım sağlardır ve birşeyleri yoktur.Tekrar söylüyorum yazdıklarım yanlış anlaşılmasın lütfen.
4 2 1 headers var demıs resımlerde goremedım nedense![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)