SATILIK VTI
merhaba bu arac hakkinda bilgisi olan varmi aradim kaput degisti ve komple boyali dedi yine buraya bi soruyum dedim yardimci olursaniz sevinirm tesekkrler
Printable View
SATILIK VTI
merhaba bu arac hakkinda bilgisi olan varmi aradim kaput degisti ve komple boyali dedi yine buraya bi soruyum dedim yardimci olursaniz sevinirm tesekkrler
arkadaslar bu arcı bılen varmı Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 91324531
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 86995084
arac hakkında bılgısı olan vamı?
vti almadan once telefonda konusmustum aracı ıcın deısen yok demıstı neyı var neyı yok anlatıyo baskası gıbı yapmıo nevarsa onu soyluyo antalyada yakından gordum cok dırı duruyodu temız bı vtı tavsıye ederım
numaranı pm atarmısın
Bu aracı almayı düşünüyorum duyduğum kadarı ile izmirden gelmiş bilgisi olan varsa kazası motoru geçmişi vs. p.m atarsa sevinirim.
Honda / Civic / 1.6 VTi / Joke Machine sahibinden.com'da - 88151798
abi jantsız koltuksuz vti kim naapsın evlat gibi uzak dur ya allah askına
tuzlada evin oralarda canlı görmüştüm 2 kere, ben almam
13-14 veririm ama gazlamak için
jant ve koltuklar olduğunu varsayarsak.
benim için önemli olan yürürü motor durumu ve kazası.
eskiden turboymuş diye duydum ama bilmiyorum görmedim izmirde draglarda nova ile yürümüş.
sonra ist.da ümraniye adem usta diye bir yerde komple motor yapılmış.
18 e verırse al bence :)
ama 20 lı rakamlar etmez benım gozumde
eger senın dedıgın gıbı bır araba ıse
23 bın e 99 vtec ler satılıyor orjınal ustunde headerslı fıltrelı beyınlı
bos bır araba ıcın 20 lı rakamlar cok fazla helekı jantı koltugu yoksa
ama ustunde guzel bır te37 olur
koltuklarısa sparco veya type r dır ozaman lafım meclısten dısarı :)
anladığım kadarıyla araç biraz kurcalanmış ki gördüğüm kadarıylada yorgun duruyor
kayserideki hb gri daha mantıklı geliyor, hiç olmazsa geçmişi belli ve çoğundan düzgündür..
fiyatlarıda birbirine yakın..
Duzgun Vtec arayanlar bu arabayı neden dusunmuyorlar ??
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 28.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 89054935
Aracı almaktan vazgeçtim.
Geçmişi içime sinmedi.
Arkadaşlar yorumlarınız ve yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
arkadaslar bahsedilen tuzladaki araç çevremizden bi arkadasın aracı koltuklar jsv , dedikleri gibi daha önce turboydu almak isteyen gelsin görsün istedigii zaman ama ucuza vericek bana söledigi kadarıyla.
Bursadan gelme bir vti var siyah hb, plaka;16 AB 255 resim elime ulasmadi henuz blgisi olan varmidir?
Kaporta deglde motor onemli aslinda, 18 civari bi paraylada alinmazmi ki şayet aracin mekanik sıkıntısı yok ise?
Motorda kasadan farklı değil. Bursadan 12-13 lü gibi rakamlara gitti.
Alacaksanızda gözünüzü kapatacaksınız ve sağlam bir masraf listesi çıkarmanız lazım.
İlgileriniz icin tesekkur ediyorum, fazlasiyla
Bilgi sahibi oldum:))
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 92024538
VTI arayanlar KAAN'ım satıyormuş aracını...Düşünenlere duyurulur.