arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 91698479
Printable View
arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 91698479
VTH Vtec Konya'ya satılmıştır
Alan arkadaş hayrını görsün güle güle günlerde kullansın
Fjk 26.5 dan ilan vermiş bilginize
pazarlık et düzle al gel, ekstrasıda var..
hafta içi müsait olabilirim, gideriz seninle alır geliriz:)
Fjk 98 model yanlış yazılmış ilanda
RD Kırmızı HB vtec'i istanbul'a satıldı hayırlı uğurlu olsun ..
aynen hakan aldı hayrını görsün inşallah
ama hala fotograf koymadı düzgün :D heralde arabasıyla zamn geçirmekten belini dogrultamadı :D Hakan
he işte öyle denir, tuzladaki evi taşıyordum biraz önce dönüşte önümden geliyordu, sesi mükemmell....
öyledir maşallah, hks sesi :)
29.999 tl vtı :d
arabamın boyayamı ihtiyacı var ati kalbimi kırıosun bilmeyenler görünce yeni mi boyattınız diye soruyor:D
bu araç hakkında bilgisi olan var mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92361874/detay
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 92065300
ARKADAŞLAR BU ARCI TANIYAN BİLEN VARMI İGİLENEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM....
fjk ya bak ne hallerde :(
427. SAYFADA ARAÇ HAKKINDA BİLGİLER VAR... YH 154
http://www.techturkey.com/forum/sohb...alari-427.html
fıyat guzel aracta orjınal gıbı :)
Arladaslar alin satin ama bana demeyin artik abi vtec aldim
Bi EH le deneyelim bakalim ne eksikleri var arabam nasil gidiyor:)
Ölçme makinasimi lan. Bu:)
vteci sattık çok şükür kafamız rahat :D
konuya 250den fazla mesaj atıp, her arabayı sorgulayan ama aylardır araba alamayan ölücülerden kurtulduk
darısı diğer vtec kullanıcılarının başına :hehe:
heheh :D ya alacak olan adam ustasını alır ya da anlıyosa ustaya da gerek yok gider alır kullanır keyfine bakar ya herkes olmuş kuru sıkı :icon_tup: ulan askere gittim geldim piyasa bi anormal olmuş ya.
Yok tramer var yok kaza yapmış,kaza yapmamış bu para etmez,kaza yapan bu para hiç etmez bu ne ya.benim içime siniyorsa alırım kardeşim kimsenin ne dediği umrumda olmaz.
neyse herkese hayırlı satışlar :icon_tup:
biz aracı alırken referansla aldık ne kaportasına ne motoruna baktık en temiz vteclerden biriydide
satarkende alan arkadaş dışından baktı, birlikte çıktık 1-2-3 sıktık tamam aldık dedi
budur yani
ince eleyip sık dokuyacaksanda cebinde paran olacak yani para çokomel ilişkisi