arkadaslar öncelikle sunu kabullenelim ,iyi araba iyi para ediyor yani arabasına göre fiyat var.kimsenin az çok deme lüksü yok.sitede ucuz vtı larda var almak isteyen alabilir.herkez hem benim aracım nokta olsun diyor ama parası çok diyor yani buluyor ama kıllı diyor.ucuzunu al diyosun bu seferde araba şudur , budur deniliyor.bu gün si lerin fiyatları ve ya ieslerin fiyatları ortada . sonuç olarak iyi araba iyi para almak isteyen alır .... ki kendinize bi sorun 26 , 27 yazılı araba sizin olsa siz verirmiydiniz 20,21 e ???
- WhiT€ CuP CupR@ - 07CUP96
MAP BY , REVO Stage2+
MEn Dakka Dukka . . .
geçenlerde fenerbahcede fm164plaka gri bi vti gördüm sedan stockdu orta yaşda birisi kullanıyordu bilen varmı bu aracı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bir de başka şekilde düşünelim, bu araçların fiyatının bu seviyeye gelmesini sağlayan yine araç sahipleri. Yani eğer aracının ederi 21se 21e gitmesi kendisini gocundurmaması lazım. Ee tabi ülke fırsatçı dolduğundan ötürü yakında 39 yazanlar olacaktır, piyasaya nasıl etki ettiğini bilmeden tabi, "masumca"![]()
Instagram: mutusgarage
valla ufak tefek ezikler vardı ama arabanın stok olusu güzeldiaklıma vtec severler geldi paylaşıyım dedim
![]()
koku yokdu amcadada tüplü binicek bi tarz yokduaraştırlıp sorulabilir ama o civarda olan bzim site sakinleri amcayı kesn keşvetmstir :d
Mithat abiye be yalvarmistim be muhasebeci bı abiydi arabayı ışıklarda gördüm tam yanına geldim yeşil yandı bastı gitti trafikten adresini çıkardım telefonuna ulaştım aradım ama vermedi satmam dedi sıfır alsamda satmam ben bunu dedi
C R M performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)