User Tag List

Sayfa 258/969 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
18400 sonuçtan 4.884 ile 4.902 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erdallardan
    ben ne yazmisin uzun postumda talih ?????? zeynep kamilin orada tamirci aldigim arkadas yazmiyor mu???? yetis oto erdal yetis, adamin internetle rolle isi yok dememis miyim ??????????

araban icin benim kendi arabam hakkinda yazdigimin yarisi kadar bilgi versene talih!!!!!!

sikintini anlamadim. ama bana yalanci deme

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim ben o konuyu cok önce okudum sen yay ve amortisörler hakkında bi yazı yazmıştın tekrar acıp bakmama gerek yok daha önceki sahipleri şöle böle falan gibilerinden buraya yazmıyım bak oku orayı kopyala yada silindiyse bilmem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onceki sahibi arabaya bakmamis yazdim orada. 4 amortisor de patlakti, yaylar kesilmis amortisotlere basmiyordu hepsini degistirdim yaziyor. suan tekrar okuyorum merak etme.
    bisey daha soyleyeyim. yunustan 10 gun once erdal gelip arabaya tekrar bakti. kredisini ayarlasa arabayi yunusa degil ona verecektim tekrar. erdala da dedim senin gibi tamircinin ben .... diye. ne oldu abi dedi aynini ona da soyledim. boyle arabaya mi binilir dedim. abi benim tarzim o dedi. talih yarim yamalak okuyup hala burada arabayi kotulemeye calisiyorsun.

bak honda16 daki postum ....

Ynt: silver vtec 34 PUK 05
    « Yanıtla #15 : 01 Haziran 2010, 16:06:48 »
    Alıntı Değiştir
    eski sahibi bana verdiğinde ne yay ne amortisör vardı. 4 amortisörde patlaktı yayları da kestirmiş yaylar amortisörlere bile basmıyordu. ben komple yeniledim. ama yapan anten arkadaş ille ısrar etti ben arabaya kısa yay takmam diye şimdi bize fazladan 300 lira girdi. şahin tamircisine vtec verirsen böyle oluyor malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide arkadaşım ben şimdi erdalı arayıp sana şahin tamircisi diyo bu adam anten diyo desem nasıl olucak?hee şimde sen bunu espri olsun diye söyledim dersin dimi?benim kimseyle problemim yok konuyu adam gibi okuyun.senin aracı sattığın adam bizim malı kötülüyo madem cok dürüstsün ona niye arkadasım araba öle diilmiş bak yannış yazma vs demiyosun?dürüstlüğü sadece kendi malın için konuşmuycaksın yannış neyse görünce söyliycen..ben erdalları arayıp yarın sölediklerini söylerim kendiniz anlaşırsınız ben gördüğümü söylerim.sende başkası için böle konuşursan aracın hakkında yorum yazılır.zaten biraz okusan aracı kötülemediğimi anlıycaksın ama neyse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    talih hala salliyorsun. erdala demedim sahin tamircisi. yaylari amortisorleri degistiren arkadasim icin yaziyorum onlari. ben arabaya kisa yay aldim. ilk bakimda. ben kisa yay takmam dedi bana gitti yuksek yay aldirdi. erdala degil kendi arkadasima salliyorum ben. erdala arabanin yaylarini kestirdigi icin kizmistim. yuzune de soyledim zaten.
    hem bu mevzunun konuyla ilgisi ne ??????? sen arabayi aldigin adamlari soylemedin demiyormuydun ???? simdi yay isi nerden cikti ???????

(son postumdur. bundan sonra bir kisiye bile yardimci olmaya hayatta ugrasmam. herkes kendi bildigi yoldan devam. sana mesaj atmisim gel arabaya bak demisim diye arabam sikintili mi oldu ??? neyse Allah a emanet)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne alakası var arkadasım arabama bak dedin diye böle demişim diye.bak bunuda ben yannış anlamışım erdallara diyosun zannettim.ki mesaj okununca açıklama yapmadan bu şekilde anlaşılıyor ve böyle anlaşılınca insan tanıdığını savunmak ister bu bukadar basit başka açıklaması yok.yannış anlaşılanda anlıyın özür diler insan kusura bakma gerek olmasada diliyim.yinede aracını kötülemedim tekrar tekrar okuyun herkes allaha emanet

yesil544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orjinal vtec i olan varsa değişensiz boyanansız kız gibi 20 lira veririm Hayırlı satışlar

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orjinal vtec i olan varsa değişensiz boyanansız kız gibi 20 lira veririm Hayırlı satışlar
    ilaç gibi geldi

recky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

Alıntı yesil544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok werdin etmez okadar ederi belli 15
    :d

yesil544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı recky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok werdin etmez okadar ederi belli 15
    :d
    .......
    yok kendini vti hisseden ies demedim canım 5/5d papatyaları açılan ))

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amma puk'muş be....

tamam ben yazıyorum.cem diye bir arkadaşım için çiftkurtlarda zeki usta baktı arabaya.abdurrahman'a(sakhee) söylemedik ekspertiz durumunu

sağ sol çamurluk kaput değişik.
    ön panel alt köşede işlem var
    kapının biri komple birinin sacı değişik
    daha önce jant kırmış servisten alınmış

haa bu araba cacık diyenler içinde piyasada kız diye satılan vti'ların çoğundan daha kazasız.
    komançero garage

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 58139162

Araç daha yeni satılmıştı yeeniden satılık varmı bilgisi olan kaza,motor vs. Biraz acil.

jdmpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 50894418

beyler konuyu inceledim ama bu aracın sorgulamasını göremedim...yakın bir kardesime düsünüyoruz nedir aslı astarı aracın.. bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim...

KoNCa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PUK 05 icin birsuru sey yazilmis, birsuru sey soylenmis. Araci Abdurrahman abiden teslim alip, Ciftkurtlar GOP a Cem abimle beraber bizzat gidip baktik ve baktirdik. Yukarida overbalck Kerem abimin yazdigi sekilde servis kayitlari cikti. Arac guzel olduguve icimize sindigi icin (32.000 - 35.000 yazan sisme vtilardan daha iyi) almaya niyet ettik ancak elimizdeki araci satamadik ve kredimizde yeterli miktarda cikmadigi icin alamadik. Abdurrahman abim gercekten aracin gecmisiyle ilgili detayli bilgisi olmadigi icin ve durustlugunden dolayi yuzune karsi soyleyemedim. Bilse satmaktan vazgecer diye soylemedim daha dogrusu. Arabasinin ederi bir fiyat istiyordu cunku. Olay bundan ibaret…

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Puk çok güzel bi fiyata satıldı, üzerindeki ekstraları ayrı satmaya kalktığınızda araba çok uygun güzel rakamlara gelirdi ki nitekim yunusta öyle yaptı.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

ly3435 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en sonunda satılmıs alana hayırlı olur ınsallah...kaca satılmıs bılgınız varmı acaba

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PUK şuan samimi bi kardeşimde.
    Maşallah arabası diri duruyor.

H10DA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim burda herkez benden yaşça buyuk bn su an kimseye saygısızlık etmedim banada kimse saygısızlık edemez yani ben bu muhabbetlerden sıkıldım burası VTİ sorgulamaları böle değil mi bana mı yanlış geliyor ? nedir abi bu ya iyice bokunu cıkartmısınız ben sesimi cıkarmadıkca herkez daha cok yazıo yazıo yazıo.yani burda yaşça büyük olan abilerim icin saygısızlık yapmıyım diyorum olmıcak galiba nedir yani amacınız ben bunu anlıyamadım sanane bnm arabamdan araba bnm para benm ister 25 veririm ister 26 buda kimseyi ilgilendirmez sağ camulrugum kaputum değişmiş buda ilgilendirmez kimseyi ki ben arabayı gosterdim ya bu ustalar işi bilmio siz cok iyi biliynuz yada ustalar işi biliyor siz milletin arabasını kötülüonuz kardesim buda son sozümdür ben bu forumda fazla takılmıyorum burada bnm arabamın konusu bi daha acılmasın yani illa saygızlıklık mı yapalım ben onu anlamıyorum yeter artık yaaa.....:@

Owner89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sırf yunus o arabayı bakıp beğenmedi hakknda yorum yaptı diye sattıgı araca laf söylemek cok gereksiz alan kişi arkadaşım, yunus ne biliosa oda aynılarını biliyodu.Kaldı ki bunun üstünden yunusa yüklenmende çok yanlış. Kimsenin avukatlıgını vs. yaptıgım yoktur ama şu 2 3 sayfayı takip eden senin ne yapmaya çalıştıgını anlıcaktır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)