alırız arkadaşım adamın nasıl senin gibi hası varsa arabanında hası vti :)
Printable View
alırız arkadaşım adamın nasıl senin gibi hası varsa arabanında hası vti :)
serdarım hayırlı olsun nereye verdin kam vteci
geçen hafta tekirdağda ışıklarda durdum yanıma bitane polo yanaştı 98 kasalardan. iki tane benim yaşlarda kız vardı içinde 24-25. camı açtı baktım bişeyler diyo. kıstım müziğin sesini adres soruyo sandım. sonra efendim dedim. yaa bişi sorjaam senin bu arabanda ne var böyle erkek arkadaşımla beraberken seni nezaman görse hadi aç artık hadi be açsana artık diye arkana takılıyo sen nereye biz oraya :D dedi.. doğal olarak güldüm.. vtec açıyo onu diyodur dedim.. nasıl yani dedi. yeşil yandı o arada yanımda gel dedim ben doldurarak devam ettim yanımda geliyo o da sonra bi oturdum gaza aynadan baktım arkada sağ sol yaptı bikere farlardan anladım :D korkmuştur garibim :D
yapma bunu bana :)
benım aracımda senın aracınla aynı renk çakma replika jantları var biraz avutuyorum kendimi arkadaş ama nafile bir yerde gelip buluyor vti tutkusu :)
işte o zaman uleynnnnnnnnnnn alıcam vti diyorum ... ::))
teklif içinde sağol kısmet olursa görüşebilirsek arkadaşlarla benım 1,6 ies binersin sende eski günleri yad edersin üstad...
yapma bunu bana :)
benım aracımda senın aracınla aynı renk çakma replika jantları var biraz avutuyorum kendimi arkadaş ama nafile bir yerde gelip buluyor vti tutkusu :)
işte o zaman uleynnnnnnnnnnn alıcam vti diyorum ... ::))
teklif içinde sağol kısmet olursa görüşebilirsek arkadaşlarla benım 1,6 ies binersin sende eski günleri yad edersin üstad...:)
KAMERMR2ağlarcoskun;6112419]geçen hafta tekirdağda ışıklarda durdum yanıma bitane polo yanaştı 98 kasalardan. iki tane benim yaşlarda kız vardı içinde 24-25. camı açtı baktım bişeyler diyo. kıstım müziğin sesini adres soruyo sandım. sonra efendim dedim. yaa bişi sorjaam senin bu arabanda ne var böyle erkek arkadaşımla beraberken seni nezaman görse hadi aç artık hadi be açsana artık diye arkana takılıyo sen nereye biz oraya :D dedi.. doğal olarak güldüm.. vtec açıyo onu diyodur dedim.. nasıl yani dedi. yeşil yandı o arada yanımda gel dedim ben doldurarak devam ettim yanımda geliyo o da sonra bi oturdum gaza aynadan baktım arkada sağ sol yaptı bikere farlardan anladım :D korkmuştur garibim :D[/QUOTE]
3 sene önce vti varken Bende ışıklarda duruyordum.2 tane kız karşıdan karşıya geçiyordu sonra bi tanesi koşa koşa yanıma geldi.fotografını çekebilirmiyim dedi:D ooluur çek dedim, kaldım öyle:D clio.nun suratına bakan yok:D
3 sene önce vti varken Bende ışıklarda duruyordum.2 tane kız karşıdan karşıya geçiyordu sonra bi tanesi koşa koşa yanıma geldi.fotografını çekebilirmiyim dedi:D ooluur çek dedim, kaldım öyle:D clio.nun suratına bakan yok:D[/QUOTE]
yeni konu açmak lazım VTI ile anılarınız diye...vallahi sürekleyici oluyor:D
Honda / Civic / 1.6 VTi / Kaçmazz White Vti HB sahibinden.com'da - 95368665
bu araçla ilgili bilgisi olan varmı acaba.. bende beyaz yada kırmızı hb hastalığı varda :D
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 95306736
yarın nasipse bakmaya gidicem ve 25 liraya kadar temiz hp vti bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
arkadaşlar hb ile sedan arasında hızlanma ve yol tutuş farkı varmı ?
üstad illa ki rüzgar direncinden dolayı belirli bir fark oluşuyordur yüksek hızlarda ancak kaç yaşına gelmiş bir araçta artık üzerindeki makinenin ve aktarmanın durumu çok daha büyük sonuç belirleyici olduğu kanısındayım. eğer ki aradaki farka göre tercih yapmayı düşünüyorsan bence hesaba katma bile kullanım zevkin ve motoruna göre karar vermeyi tercih et;)
fabrika verisi paylaşacak arkadaşlar olacaktır zaten. ama bildiğim kadarıyla belirli bir süratten sonra sedanlar daha avantajlı oluyor...
erken satmışım bee şimdi nekadar ederdı acaba:)
Hb vti alacaksanız eğer K.kaan'ın AJ vti arkadaşlarrr Motoruna 41 kere maşallah..
site uyesıdır arkadas yazan görurse.
ek9 hastalıgı sebebı ile baya para harcadı;
98 camurluklar kaputu kenarda depo da duruyor kaza vs yoktur.
boyattı komple beyaz a
1 veya 2 eksıgı var ek9 için.
motoru acılmamıs ekstralı bir arac.
ekstra bildigim bir sey yok
arayıp bılgı alabılırsınız araç roll kosturan bir arac deqıl
34 eel 34 plakali body kit li beyaz renk vti hb. Hakkinda bilgisi olan varmi bilen arkadaslarin bana acil donus yapmalari rica olunur . Sahibimden linki yok aracin anlasma asamasindayiz Kolay gelsin herkese
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93544366
bu araç hakkında bilgisi olan ?