yağ yakmayan vtec hımmm Allah Allah :D
Printable View
hangi araç hakkında anlayamadım?
Vaf vtec 1 sene bindim 1 gram eksiltmezdi.
benim aracımda eksiltmiyo 8ay yağ değistirmedim eksiltmedi yani hemen hemen cubuk full seviyedeydi fazla vtec acmıyorum ondanmı acaba:)
makinası çok eski değil, yakmaması normal...
yok zaten roll den falan bahsediyorum kimisi dediğin gibi çok cüzzi yag yakar kimisi problemlidir bir gecede cubugu yarılar :D
problemli şöför düzgün vteci yoldan çıkarır:D:D:D
Evet vti yi kardeş vtiyi pazara gitmek için aldık :) Kaç tane vti eskitin kardeş allah için. Motor karekterisliği olarak eksilten araçlar vardır elbet ama motoru sağlam vti eksiltmez. Bitane daha vti aldım 200.000 km de 10-40 yağını koyduk hep 5000km de bir değişimlerde bi eksilme göremedik. Vaf vtec in benden başka sahipleri de forumda yazsınlar bakalım hiç eksiltiyormuymuş vaf yağ. "Metin - Ferhat - Mehmet"
benimkisi de eksiltmiyor,duman atma yag yakma eksiltme cok sukur hiç bi sorunum yok :)
Nadir vtec açmış diye bişey olmaz her bindiğinde mutlaka gazlarsın 5500 devir çok yukarda bi devir değil hızlanamak için mecbur geçersin o devri.. Yağ eksiltmeyen vtec vardır tabiki ama yürüyen vtec yağ eksiltendir :)
Hem yürüyen hem yağ eksiltmeyen
Vt555
Vt815
yağ yakan araba iyi gider takılmayın bole selere :D
ayda 4 5 defa gazlarsan yakmaz haftada 2 defa rollıng yaparsan gayette eksıltır ısterse 0 olsun motor :) k20 de dahıl
bilgiğim kadarı ile kd vd 59 dd eksiltmiyor tabi araç sahipleri görünce yazar kesin bilgileri .
konu araçların eksiltip eksiltmemesine döndü herkes eksiltmeyen araçları yazsın :D
demekki kimseninki eksiltmiyor İnşallah Maşallah :D :D
yağ yakmayıp da selenoidden atıp eksiltenler var bir de :D
Fjk yağ eksiltmeyip, duman atmayıp, gayet sağlıklı yürüyen bi vti.
Ben bütün vti'lar vtec açtıktan sonra hafif bi duman atar ve azda olsa yağ eksiltir diye düşünüyordum ama yanılmıştım arabayı alınca. Kesinlikle gram duman atma ve yağ eksiltme yoktu Fjk'da. Roll videolarıda mevcut bende hiçbiyere eklemedim sadece 1 tane yüklemiştim.
Fjk & Golf GT - Car Videos on StreetFire
Buyrun :)
Selenoidde benimkindede terleme oluyordu ama o kadar eksiltecek kadar deil :D
benımkı de eksıltmıyo , + tam tersı cogalıyo 5 lt lık yag rollden sonra 8 lt oluyo masallah araca :D
:) arkadaşlar bu honda bir deyim vardır honda bu yıkasan bile 5 hp yüklenmiş oluyor ...:)
normal araçlarda yağ eksiltme var ise honda çoğaltır ...
en az yağ yakanı bulacağım şimdi :)
KAM VTEC satıldı alana hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin ...